Krásné 🐶
Příspěvky uživatele
bambule
Já teda na břečťan reakci mám. Když se ho chystám stříhat tak jedině s rukavicemi a halenkou s dlouhým rukávem. Jinam mi vyskočí kopřivka jak hrom. Jinak vím, že je jedovatý i oleandr. Na ten si dávám taky pozor, když jej zastřihavám.
😶🌫️
Knížku mám od včerejška doma. Manžel vyzvedl, přivezl, já ji rychle ještě v krabici schovala pod postel. A teď mám strach ji z té krabice vybalit, protože vím, že jsem v tomto slabá natura a knížku začnu číst, ještě před tím než mi ji jako nadělí Ježuch. Odpo budu sama doma a pokušení je taaaak veliké 🙈.
Krásný výlet, mojeho muže by asi trefil šlak,kdybych něco takového navrhla,takže mi nezbývá než vám závidět. My včera vyrazili s velkým očekáváním na podvečerní vycházku, nádherný západ slunce, krása se střídala s nádherou…. No než si Bambule posrajdila celý zadek, nechápu co jí to napadlo si sednout do vlastního bobku, takže následoval překotný odchod domů, koupel, vymývání bobku z kožichu a hodinové foukání…. No a takový to mohl být krásný závěr neděle. Dnes musíme na očkování, takže nepočítám s nějakou kochaci vycházkou. Jinak u nás krásně slunečno a skoro 10 stupňů.
Zkuste se v papírnictví zeptat na universální obal na knížky. Je to takový ten co je z jedné strany upravitelný podle potřeby. Kupuju je mladému pánovi na atypické učebnice. Já teda knížky neobaluju. Knížky opečovávám, mám knížky jako své poklady. A mimochodem jsem schopná za knížky utratit docela velké sumy☺️ stejně jako za psa, nebo přízi na háčkování🧶
Tohle je snad také pozitivní zpráva https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-hasici-pomuzou-psum-z-utulku-fotili-se-s-nimi-na-kalendar-40453897
Hlásím, že mail už přišel. Díky díky díky….
Už jsem koukala. Moc děkuju. Nejenom Zrzavcům, ale i Megí za rychlou reakci.
Jsem z moravského Slovácka takže do Prahé co by dup☺️☺️☺️
Tak platba odešla. Nepřišlo potvrzení o platbě. Pošlu vám kopii výpisu do sz
Aha nepřišlo potvrzení. Platil manžel přes QR kód. Zkusím se ho poptat vydržte.
Přišlo mi jen 15.11 poděkování za objednávku č.1050 jinak nic. Sleduju spam i hromadné zatím nic nepřišlo.
🤪
Děvčata hlavně nepište žádné podrobnosti!!! Já stále ještě čekám a vy mě tady naprosto tyranizujete svým nadšením. Takže prosím jménem mého duševního zdraví, jen žádné podrobnosti, nadšení davkujte po troškách nebo tu umřu…🙃
🙂
https://www.facebook.com/gulekuledogs/videos/732090945448330/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
Snad bude odkaz fungovat
My jsme v pátek odjeli na chatu v Bílých Karpatech a pane jo… Nasněženo, zasněženo a nádherně. Bohužel nám ten těžký sníh zlomil mladé borovičky u chaty a domorodci ho už mají taky plné zuby. Po vytrvalém nočním a ranním sněžení jsme dnes brzo rano zahájili rychlý ústup směrem domů. Cesty na hranicí sjízdnosti, po cestě uvázlé kamiony, ale nakonec jsme se šťastně dostali domů.
A když už se i Bambule tváří nešťastné z té hromady sněhu,tak to už je co říct.
Moc se těším.
Tak dát 12 tis za křižovatku je teda šupa. To radši půjdu znovu do útulkového psa. A ještě napíše vánoční cena…..Kam ti lidi na to chodí….