Sarah01: Tak koupili to, takže si s tím můžou dělat, co chtějí.
Jinak pochopila jsem to tak, že při přechodu na novou platformu diskuze úplně zmizí, takže žádný archiv, nic.
A taky si myslím, že i když jim mastnaček pořád píše, tak to bude mít efekt nula nula nic. Je rozhodnuto prostě.
Toho "archivu" je fakty škoda...jasně často jsme vlákno zaplevelili nějakým krafáním, ale jsou tam diskuze, které jsou opravdu přínosné...co si budem ..hlavně o tom zdraví, nemocech a myslím, že některé asi nenahraditelné.
Nevím, jaký na to mají názor ostatní. Já teda za sebe musím říct, že i kdyby fauna svoje rozhodnutí přehodnotila, tak by se mi teda vracet nechtělo. Tady jsme byli přijati, adminové se nám snaží vyhovět, protože my, rozmazlený fauňáci chceme svoje "pohodlíčko"...Prostě utli jste to, tak si celou faunu strčte teda do zadele. Jako nebyla jsem tam 20 let jako někteří, ale 8 let na fauně teda mám za sebou, takže k prostředí na fauně mám vztah, vyhovovalo mi, ale teď mě napadá jen to, že kdyby jste tu Faunu udělali zlatou a diamantovou, tak nemám zájem, to zklamání je prostě veliké...Ukončení diskuzí nejdřív šok, že to končí, pak šok, jak rychle to utnuli ...teď už spíš "tak teda sbohem a máte co jste chtěli".
Nejvíc mě štve, že jsme opravdu byli komunita, což dokazuje i to, kolik lidí z fauny se tady zaregistrovalo a že nám prostě nedali moc času na to se domluvit co dál, ...teda snad se to povětšinou stejně podařilo, ale byl to teda fofr.
Účet na fauně jsem zatím nedeaktivovala jen proto, že jsem profilovou fotku změnila za info, že jsme se přesunuli sem.. ..jinak už bych byla deaktivovaná.
Milí přátelé, každý den mám na IF plno dalších SZ. Jedna z nich byla od "Rapotačky".
Mám vám všem vyřídit pozdravy a poděkování! Myslela si, že je zablokovaná jen ona. Tak jsem jí teď odepisovala, že jsme zde a prosila ji, ať se sem zaregistruje. Jestli to ale udělá, samozřejmě nevím. Tak jen vyřizuji to, co mi napsala...
A tady fotečka sice ne z venčení, ale byl u nás na návštěvě můj psí "vnouček" australáček Ikuška... tak foto s naším Matýskem. Bílá pastevecká krasavice na fotce není, protože ta se na ty dva pubescenty může krajcvajc..
Vahine: Jsem ráda, že už jste tu a že Vám nezdrhnul v noci pesan. A on zkouší, jestli nemůže do postele? Hmm, to taky bělouš taky zkoušel a teď ví, že to jde jen, když není páneček doma....
Jen si tak říkám...slyší vůbec klíště?? Mám pocit, že má nějaký orgán...jo teď jsem to dohledala Haller's organ, kde sluchové receptory údajně nejsou...tak si říkám, jak by ho ten ultrazvuk asi odpuzoval.
Myslím, že je tak nějak jistější použít repelent...
jezírko, které obývají kardinálky čínské, tanichthys albonubes, kde jsou celoročně
');" onmouseout="UnTip();">
');" onmouseout="UnTip();">
Já teda nemám jezírko, ale jsem akvarista a teda docela čumim, že vám v tom jezírku ty kardinálky přežijou zimu...to bych teda nikdy neřekla ...fakt zajímavý.
Ještě mě tak napadlo, že jsme sem vlítli jako velká voda, tak bych chtěla pozdravit zdejší komunitu...jestli teda tady nějaká je...a nebo minimálně jednotlivce, co jsou zde zaregistrovaní...
Já mám takový pocit, že jsem už i někde četla nějakou diskuzi, možná i na fauně, že to nefunguje. Vím, že jsem svého času jsem na tenhle výrobek narazila a říkala si, že by bylo super, kdyby něco takovýho fungovalo, ale pak jsem ho nekoupila právě proto, že když jsem hledala informace, tak to vyznělo tak, že to je kravina....ale osobní zkušenost nemám.
Hele nezkoušel někdo Lupusovi napsat na faunu SZ??...myslím, ýe i teď občas hlásil, co potkal za vyjímečného opeřence, tak třeba .....SZ zatím fungují...
Tak to mi dneska na Fauně napsala Sardullah. Já tam píši srdceryvný příspěvek a ona na mě takhle
Srdceryvný příspěvky můžeš napsat tady...na fauně už to stejně vypnuli. Tady si společně můžeme poplakat na rameni a jede se dál. A na druhou stranu...čím byla fauna pro nás tak vyjímečná...proč jsme tam chodili?? Tu vyjímečnost vytvořila ta komunita, co tam byla...ty lidi, co tam chodili diskutovat. A já doufám, že se alespoň skalní jádro stihlo přesunout.
chtěla bych se zeptat...další fauňačka se zde chtěla zaregistrovat, ale neustále jí to píše, že odeslání se nezdařilo...tak jen jestli je problém zde a nebo někde na její straně...děkuji.
Ti co přijdou na faunu po nějaké delší pauze budou koukat kam se po nás slehla zem.
Za mě je to teda sprosťárna... chtěli zrušit diskuze.. fajn, ale uhnout to takhle rychle? Fakty si myslím, že spousta lidí bude dost čumět až na faunu dorazí. Jako myslím, že skalní pejskaři to tak nějak snad stihli, protože byl zodpovězen dotaz, cože bude dál s diskuzí, jakože šlus ende, ale teda nejsem si jistá, že tu informaci měly na fórech jiné zvířeny,
chtěla bych se zeptat...další fauňačka se zde chtěla zaregistrovat, ale neustále jí to píše, že odeslání se nezdařilo...tak jen jestli je problém zde a nebo někde na její straně...děkuji.
Mně teda tady docela hodně chybí dvě věci, hlavně to, že po rozkliknutí diskuze to neskočí na poslední přečtený nebo první nepřečtený příspěvěk, nebo alespoň na stránku kde takový příspěvěk je, teď to skočí na první stránku a fakt nevím kolik stránek už jsem přečetla a odkud mám začít zase číst. A za druhé, že u čtených diskuzí to neukazuje, že jsou tam nové příspěvky, stačila by nějaká barevná značka u názvu diskuze nebo někde vedle, že od doby, co jsem to měla otevřené, tam někdo přispěl.
jen se zeptám...nešlo by nějak udělat, aby si člověk mohl zvolit řazení příspěvků....prostě, abych mohola zvolit řazení od nejnovějšího, abych nemusela nejprve "jít" na konec diskuze.....
A pak ještě jedna maličkost, zda by nešlo zavést nějaké hodnocení příspěvků...palec nahoru...plusový bodíky....prostě nějakej like, když člověk nechce reagovat přímo slovně, ale rád by vyjádřil souhlas s příspěvkem nebo že se mu líbí foto a tak.
A pak ještě, kdyby šlo nějak inovovat a rozšířit sadu emotikonů.... 😈