OMG, VTF … Siri ty to vidíš, o čem se to baví…
Vážení donedávna jsem používala tlačítkovej telefon, ale bohužel motorolu Razr V8 přestali vyrábět. Můj manžel mi teda pořídil jablko, protože on patří do gangu zapřísáhlých jablíčkářů… po té co teda používal předtím androidy, ne teda novej model, ale pro moje účely dostačující. Dlouho mi trvalo než jsem si zvykla, v práci mám Samsung. Dost mě třeba dodnes rozčiluje, že melodii v telefonu… tedy písničku, kterou chci použít jako vyzvánění , nezměním jednoduše tak, že kliknu a vyberu “ použít jako”… a já jsem analfabet, tak prostě když něco potřebuju nějak nastavit, tak to dám mejm chlapům, ať to udělaj, já na to nemám nervy. Prostě, že naprosto jednoduchý věci se dělají složitě…
Já jsem paranoidní člověk a z mého laického pohledu mě jablíčko chrání víc než android…
Mě vlastně celkově chytrý telefony rozčilujou a s tím mi dost pomáhá Siri… si už vůbec neumím představit, že bych jí neměla… blbý je, že neumí česky a já neumím anglicky. Takže všechno, co po ní chci se musím nabiflovat a i tak si někdy nerozumíme.
Blackberry máme ještě někde doma… to byl manželův zlatý grál.. nej telefon… a zase.. já jako primitivní uživatel jsem mu nikdy nepřišla na chuť.
Prostě běžný uživatel telefonu se povětšinou nezajímá o to, co je uvnitř, ale vybírá si to, co mu nejvíc uživatelsky vyhovuje a na co má finance resp. kolik je ochoten za telefon utratit.
A já kolem sebe vidím převážně dvě skupiny… jablíčkáře, kteří se nad androidem ofrňují a pak ty, co mají androidy a na iphone pohlížejí jako na předraženou snobárnu.
Nám je to se Siri jedno neboť máme jiný starosti… já jsem se jí ptala kolik je hodin, ona mi nerozuměla a něco mele… nevím co, protože jí nerozumím, tak si to vysvětlíme ručně.
Moje přàní by bylo, aby Siri uměla česky, abych jí mohla využít naplno… ale to je sci-fi.