Verun:No ona ta hospodyňka, než by si poskládala ten robot- plus udělala místo na lince, když se vaří a pak to myla raději v některých případech chytne to struhadlo, pokud funguje jak má, na bramboráky mám nasrouháno než vyndám ten robot a sestavím…ale nesmím dát loupat brambory manželovi, to by bylo až k večeři😂poctivě vyndavá ze škrabky šlupky po jedné…by mě trefilo.
Tak zrovna s robotem jsem nikdy problém neměla… defakto nasadím jen ten středovej… no to udělátko na který nasadím konkrétní struhadlo a už to jede. Vzhledem k té rychlosti a lehkosti jakou postrouhám, nakrouhám hromadu čehokoliv super. A pak to stačí opláchnou vodou… a hotovo.
Řeknu to asi takhle… měla jsem robota moulinex 25 let, do té doby než prasklo držátko těch struhadel… byl to tvrdý plast… tak jsme nakonec robota vyhodili. A těch 25 let si teda poctivě odmakal… používala jsem ho na všechno. Od tý doby, co ho nemám, tak jsem nedělala bramboráky, neboť u nás se dělaly vždycky tak ze dvou- tří kil brambor a s robotem práce na jednotky minut, ručně to nikdo strouhat nechce a s tím elektrickým struhadlem, tak to než bych ty brambory nastrouhala, tak bych dřív skončila v blázinci.