»
Odpověď na příspěvek uživatele
balu z 11.11.2024, 22:53:37
Tak to já mám taky oblíbenou značku malovátek… možná se tak narodila, možná je to maybelline😜.
Krátký vlasy jsou děs a nemusí to být úplně krátký střih, ono třeba v mém případě stačí i mikádo. Většinu života mám fakt dlouhý vlasy, ale měla jsem i pár “úletů” s z mého pohledu je to fakt dřina. Přesně střih se musí udržovat, aby to dobře vypadalo… navíc pro mě i hodně práce ráno, protože se mi vlasy kroutí, jak chtějí a povětšinou přesně obráceně než potřebuju. Jo dlouhý vlasy jsou pohodlná záležitost… ráno to nějak zamotáme, zamotáme… použiju pár skřipečků, nějakou sponku a fertig… udělám cop nebo culík a hotovo, ale krátký vlasy, kde tohle udělat nejde jsou pro mě vyšší dívčí.
Jako s tím líčením… vím, že bych to potřebovala, alespoň do práce, ale… ráno to není problém.. napatlám bázi, na to nějakej BB krém, trošku stínů, řasenka, rtěnka, zafixuju fixátorem, aby mi to na ksichtě vydrželo 11 hodin, než dorazím dom, ale večer, když si to mám odlíčit, to sem lenoch, to mě neba.
Navíc mám syndrom suchýho oka, takže mi oči dost slzí a musím si kapat umělý slzy, abych paradoxně neslzela a to je dost nepraktický, když jsem nakreslená.
Zase je fakt, že když už se napatlám, tak si toho okolí povětšinou všimne, protože nejsem tak bledá a celkově pleť nepůsobí unaveně… ono když ty kruhy pod očima zakreje šikovnej korektor, tak se tak nějak ztratí ty probělé noci, kterých jako chronickej nespavec mám požehnaně.
A teda co si budem, pořád jsem ženská a mojí ženskou dušinku potěší, když jí někdo řekne, že jí to sluší… kdybych nebyla líná, tak bych to třeba mohla poslouchat častěji.