dobry,RTG gravidnej fenky,ano či nie,dakujem
Příspěvky uživatele
bery25
aldamax:Jestli jste tu hnojivou zálivku přechovával v uzavřené nádobě pokud možno bez přístupu vzduchu, tak neztratila nic,nebo málo, na kvalitě. Jestli v otevřené, vyprchal dusík, který je na jaře pro růst nejdůležitější. Nějak se mi ale nechce věřit, že byste to neměl zavřené, leda někde kilometr z dosahu a dočichu.
Dakujem,ano,ano,mam to v uzatvorenom sude,tak to použijem,asi bude stačit raz za dva tyždne😉
Anonymní:Stejně je sucho a musíte zalívat....
tak to ano,len aby som sa neutešoval ako pekne hnojim a nakoniec nič😉
Fikovnice:No to je od Vás teda pěkný...
Tak já už Vás néééchcu, medvědům byste mě předhodil...
😄nieeeee,a tak to vyzeralo nadejne😄
orionka:Nechci se moc motat do drůbeže ( když ještě nemám ani kuře ), ale co se hnojení týče, snad lepší než čerstvý. A naložit do sudu a nechat vybublat ? ( dělali jsme to tak kdysi s holubím a takové guano- taky leží pár let )
dobry,mam ho vo vode zarobeny od minuleho roka,ostalo mi cca 10l,ide mi len o to ,či ma ešte nejaky učinok,alebo si zarobit novy,aby som nehnojil zbytočne😉
dobry den,je ešte použitelny slepači hnoj zarobeny minuli rok,ma to ešte zmysel hnojit zeleninu,dakujem
Fikovnice:Áááá, Bery25, Vy se té stíhačky nezbavíte!!!
mna sa nemože zbavit honzapm a ja zase vas😄je to v poriadku,nebojte sa,v tatrach sa vas lahko zbavim,medvedov tam mame dost
prečo som už anonymni😄
dobry večer,tak musim si zvykat no,a v mojom veku😄všetko je tu ine ,trošku viac neprehladne,ale lepšie ako nič😉