Dnes jsem narazil na tenhle příspěvek
V Austrálii kříženec barnarda červenočelého a rosely slámožluté
Dnes jsem narazil na tenhle příspěvek
V Austrálii kříženec barnarda červenočelého a rosely slámožluté
Ano
https://www.papousci.com/clanek/cim-jeste-papouskum-obohatit-jidelnicek-sruchou-zelnou Zdravím, pokud tohle někomu roste na zahradě tak doporučuji….moji opeřenci se po tom můžou doslova utlouct
1nádherný,2 červenokřídlí,1 rosela žlutolící,4králováci a 3kanárci🙂
Junior s otcem
Naštěstí hnízdí protože čapkáči si jich vubec nevšímají ,za to červenokřídlý ten by se mohl zbláznit😀
Zde bych dal třeba pár papoušků nadherných nebo horských a k nim třeba andulky nebo možná korely
Zdravím, dal bych tam ty eklekty a nebo kakadu růžové
Dobrý večer, z osobních zkušeností bych to nedoporučoval…mám je vedle čapkáčů a když je červenokřídlý v toku tak neustále na ně naráží a jdem jim po nohách,naštestí mám pletivo z obou stran jeklu takže nemá šanci se k nim jak dostat
Mladata jsou zhruba tyden stara.Uz se mi stalo ze samice vyvedla mlade sama, ale vzpoměl jsem si ze když jsem choval andule v hejnu tak plonkovni samci lozili do budek a krmili cizi mlaďata tak mě napadlo tam zkusit dát druheho
Dobrý den, uletěl mi samec andulky a samice má 4 malé v budce, myslite že když ji dám druheho samce tak jí pomůže mladé dokrmit?
Červenokřídlí a čapkáči
Zdravím, máte samici kouřáka?
Z osobní zkušenosti bych červenokřídlé do společné voliery už nedal. Králováky mám společně s princezkama a jsou v klidu,ale možna jsem narazil na klidnější jedince. Zkuste dat třeba horáky (nebo nádherné) s princezkama a k tomu korely s andulkama.
Klíčené podávám celoročně , dvakrát denně proplachuji a nikdy žádná plíseň... klíčím jen pšenici a mungo
Koupim samici pap. Horského, může být i starší