Do gen. cal. jsem zadal rodiče a výsledek mě nějak nesedí. Je tam jen mládě štěpitelné na skořicovou.
Rodiče jsou 1,0 bělohlavá perlová terčová straka , a 0,1 bělohlavá perlová skořicová terčová straka.
Do gen. cal. jsem zadal rodiče a výsledek mě nějak nesedí. Je tam jen mládě štěpitelné na skořicovou.
Rodiče jsou 1,0 bělohlavá perlová terčová straka , a 0,1 bělohlavá perlová skořicová terčová straka.
Neztratilo, jen se to peří vrátilo do správné polohy. Ta fotka na ruce, to jsem ji bral z budky, a jak se bránila , tak se rozčepýřila. Na druhé fotce je už v klidu, uhlazená.
Tu první fotku jsem fotil předevčírem, tu druhou dnes. Jen jsem chtěl ukázat, že ten terčík může vypadat různě.
Děkuji, výstavy mě nelákají.
Ten terčový perlový nad ní je buď otec nebo potenciální partner;)
Zdravím a děkuji. Tady je dnešní fotka té poslední korely, co jste napsal - vhodná do chovu. Její matka je terčová r. 2018. Až letos jsem se od ní dočkal dvou mladých. Konečně snad budu mít nepříbuznou krev.
zjarda:Zdravím, bohužel to není ani něco podobného! A nejsem si vůbec jíst, jestli podle výstavních kritérií, by mohla být zařazena jako straka? S pozdravem Zappe
A co tato?
Je to samice andulky.
100 % SAMICE.
Já to tak mám. Korely + andulky + zebřičky.
Pilořitka velká
PEROŽROUT.😎
Takže zavést na zpět. 😇
Možná páchník hnědý.
Já je viděl minulý týden desítky.
U nás to docela létá. Nejvíc když se začne stmívat.
Já jen dodám, že to není brouk ale pavouk.
Musíte. Nejlépe co nejrychleji.
Já sundávám ,čistím a provádím desinfekci.
Pokud nemá k sobě samici, tak se to může stát.
Kozlíček dvojtečný na naší zahradě.
Podle mne je to samice.