Jj, Lbc bazén je pade. My právě plavali 10x (i když trochu ve mně hlodá, jestli náhodou ne 20x - protože ono to dost možná bylo 10x, ale tam i zpátky 😀 ), tak jsem od toho odvíjela své úvahy.
Příspěvky uživatele
Buggyra
🤪 tady!
magoři.
Mno jo, tak ještě že nemáme rok 18**.
A o Rudém jsem nemluvila, z Egypta asi do Saudí nikdo neprchá, protože proč by to někdo dělal, žejo. No a jestli tam někdo prchá, tak riskuje, že ho sežerou piráti, to je jasná.
Možná by se nám nakonec pár těch pirátů v tom Středozemí hodilo, takových těch málo profi, co budou přepadat hlavně ty vory s těmi migranty a brát jim telefony… řekneme, že to jsou nelegálové a že je tam nechceme, ale holt nemáme prostředky na to, je tam honit, a že si občas natankují zadarmo u nás, za to nemůžem, to určitě kradou.
Inu když to nejde, tak vaše děti umlátí přistěhovalci čepicema, co už.
Pokud by tam byly ty tábory, lifrovali by se nelegálové do nich. No a prostě bych otáčela lodičky hned po vstupu do mezinárodních vod. Případně bych je posbírala u hranic Evropy a vysadila do lodiček v mezinárodních vodách na dohled od pobřeží Afriky. A můžou si vybrat, jestli pojedou zase do Evropy (a budou otočeni či vráceni) a nebo se vrátí do Afriky. Jak říkám, ať si je topí a střílí Afričani.
Ve Středozemí někdo přepadá nějaké lodě?
jop, a spousta těch zaměstnanců by se pěkně vyetablovala z těch uprchlíků, kteří by měli práci jistou, sociální výhody a vůbec, a jejich rodina by měla právo se nastěhovat do civilizace, když oni jsou státní zaměstnanci. Takže Čecháček by nemusel v Libyi dlouho být na misi, prostě za rok by se tam otočilo pár školitelů, vyškolili by tam personál, a ten už by pak zajišťoval to spojení s civilizací a dodržování pravidel. Výuka cizinců v čemkoli může probíhat dálkově, nainstalovali by si tam fotovoltaiku, která by jim odsolovala vodu a Musk by poslal internet, mám to vymyšlené, ať se mě seshora zeptají.
No ale oni nejsou z Afriky, jsou z a kolem Afghánistánu.
My se bavily s Orionkou nebo tady s většinou asi hlavně o těch Afrických migrantech, co jezdí přes mořátko v lodičkách. Že ta spodní hranice se nedá ochránit jakože. No já bych to vracela všechno zase do Afriky. Na argument Orionky, že Afrika na ty uprchlíky není zvědavá, jsem použila příměr s tím, že Bělorus na Pákistánce a Afghánce taky není zvědavý, ale stejnak Polák nechá všechny blízkovýchodňany Bělorusovi za hranicí a nikoho to nezajímá. Tak stejně tak by Afrika dostala zpět na hranici Afričany (to jsou různí takoví z Etiopie a Súdánu a takových tam těch zemí asi většinou oblast Sahelu) a my bychom se těch států neptali, jestli je tam chtějí nebo ne.
Orionka:Ale už to nebudou Rusáci. A ti přivandrovalci nás těmi čepicemi utlučou stejně. Přece teritoriální vody lze střežit. A loďky zastavovat. Když bude všeobecně známo, že E moře je střežené a hlídky střílí….tak to příliv omezí, ne-li zastaví. A každý rok nečinnosti to bude těžší.
S druhou částí odstavce souhlas.
Mě vlastně nezajímá, jestli je v těch zemích, odkud přišli, chtějí zpátky. Bělorusko asi taky nechce na svém území ty migranty, co je lifruje k hranicím. Prostě je otočím a vyložím v první zemi, co není Evropa, tj. v Africe. Pokud je Maroko a Libye a další nechtějí na svém území, ať si je střílí nebo topí nebo staví ploty sami.
Já když jsem chodívala jednou týdně plavat, tak jsme dávali 10 bazénů, tj. 500 m. Takže jezero a kousek cachtání u břehu 😀
6x tam a zpět? Nebo 3x tam a zpět, tj. 6x200 m? Jestli 6x tam a zpět, tak já ani omylem, tak jako si umím představit ještě to uplavat 3x, kdybych na to měla dost času…
Co tu bylo k lajkování, na co jste se nedívala? Jsem asi něco prošvihla… Teda jestli to nebyly nějaké písničky, to taky nesleduju.
Orionka:Vidím, že máme jedinou šanci nechat se tu pobít. Ono to nakonec jinak nedopadne. Buď oni nebo my. Máte-li být ti, co zvítězí, tak čím dřív, tím líp. Vlastně je ještě druhá možnost - porazíme Rusko a hned je kam je posílat.
Tvl do Ruska né! Už tak je tam poblázěných rozšiřovatelů dost, ještě mít tam kolébku náboženského fanatismu a množivý potenciál jižních národů. A utlučou nás čepicema.
Já to vidím na Austrálii. Jenže… hadi a vůbec. Tak Japonsko? Tam bude teď každý mladý vítán. Jen kdo se má učit to brebentění. Tak to skoro vypadá, že nejlíp bude v Kanadě. A možná ještě líp v Grónsku. Tam je potenciál, bude už jen tepleji, víme, že se to tam zazelená, nějaký kopeček tam taky je, že se to nezatopí celé, no a úrodno tam taky bude. Jen tam není ta civilizace. I když to je možná výhoda. Nikdo tam nechce 😀
Mno jo, někdo vymýšlí, jak by to šlo, někdo zase, jak to nejde 🙂
Ještě že my tu od toho nejsme 😀
My to tady vyřešíme! 🙂
Jen doufám, že nás čtou nějací ti zákonodárci, aby to vše mohli přednést v tom európském parlamentu, protože až se tam tyhle myšlenky objeví, tak to budou Nobelovky padat! 😀
Díky, Fikovnice, že jsi napsala. Držím všechno, co mám (palce, myšlenky i moč), ať se to brzy zhoupne k lepšímu. Mám za to, že do toho hraje mimo jiné i to vedro…
Fikovnice psala, že všechny moc pozdravuje 🙂
Já ty květináče, resp. vůbec kvetoucí kytky, mám jen kvůli závodům. Abychom mohli mít takovéhle skvosty (tůje zapůjčeny od místního zahradnictví).
Důsledně vracet, nezájem, že je jejich země nechce. Posbírat ze člunů, vyložit v Africe. Klidně na pláži a starejte se. Kdo požádá o azyl, tak supr, šup s ním do internačního tábora (optimálně zrovna na tom pobřeží Afriky nebo na nějakém tom ostrově) a budeš se učit jazyk, budeš makat zadarmo (proč by oblečení měly šít děti v Bangladéši) a peníze uvidíš, až si nějaké vyděláš, tj. až tě někdo přijme do regulérního zaměstnání. Nechceš pájet mikročipy nebo odsolovat mořskou vodu? Jasan, tady máš počítačovou místnost s internetem, kde je veškerá komunikace sledovaná, a můžeš oslovovat potenciální zaměstnavatele. S ověřeným potvrzením o práci pak můžeš vstoupit do Evropy pěkně s čipem na noze, abychom věděli, kde se potuluješ. Po dvou letech si povíme, jestli jsi fajn a chceme tě tu na dalších 5 let. Po 5 letech ti možná sundáme ten čip.
Kdo to bude platit? No přeci ten, kdo jim dává ty peníze, které jim umožní se poflakovat s mačetama v parku. Furt levnější platit hromadně bydlícího a se stravujícího v teplé zemi utábořeného a pracujícího než platit flákače.
Holky Jana mi (včera tuším) poslala zprávu, že je pořád ve stavu nemocných a je jí velice nedobře…
Tak hlavně, že jí je nějak… já se bála. Doufám, že ve stavu nemocných leží doma a nešaškuje někde po zaměstnání.
Mně bylo v noci tak teplo, že jsem otevřela okno (!). I s rizikem, že mi do něj bude hulit soused, i s rizikem, že do něj nalítají komáři. Hodila jsem si přes horní část těla moskytiéru a nohy nechala pod prostěradlem a dobré. Ráno bylo také pěkně teploučko. Ještě že jsem včera zalila kytky.