Aktuálně: 3 504 inzerátů217 108 diskuzních příspěvků18 333 uživatelů

Příspěvky uživatele

Buggyra

Buggyra
Buggyra 01.10.2024, 08:56:54 xxx.xxx.198.226

Zrzavci, řekněte, kam mám poslat slepičí domek prefabrikát, co se mi válí doma a už ho nebudu potřebovat, deklarovaný je na 4 kousky, ale na dva je tak akorát, musíte do něj jen vymyslet bidla (dá se, stačí dát bidelní kříž na zem). Na zimu bohatě stačí, nám stačil. Hrabu někde vobrásek. Vobrásek přiložen, to je tak  nějak v podstatě on. Je celkem v kondici, jen se trochu kroutí, jak různě navlhá a vysychá, ale jak ho sestavíte, pár slepic udrží. Většina dílů je opálených, páč jsem vyháněla čmelíky. Takových dobrých 5 let v něm už ale nikdo nebydlí, tak by mohl být celkem čistý.

Obrázek
Buggyra
Buggyra 01.10.2024, 08:39:43 xxx.xxx.198.226
kometa:

Taky že si máte sundat pírsingy z chirurgické oceli… 

A náušnice a brejličky s kovovými obroučkami. O kardiostimulátoru apod. nemluvě.

Sundat si kardiostimulátor? To je výzva!

Buggyra
Buggyra 01.10.2024, 08:39:12 xxx.xxx.198.226
Fikovnice:

Detektorem kovu “ojíždějí” někdy pacoše před MRI radiol. asistenti. Viděla jsem na vlastní oči…😀

No maj recht. Jedna věc je mít v kartě pacienta, že nemá v těle titan, druhá věc je, jestli pacientovi dojde, že módní kalhotkové šortky se srdíčkovým přívěskem zrovna dneska nejsou top volba…

Buggyra
Buggyra 01.10.2024, 08:25:09 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 30.09.2024, 14:47:36

Tak to zaclánění videí proberte se správci. Ti zařizují ty náhledy. Třeba by šlo udělat, že bude video stejně malé jako náhled obrázku a při kliknutí na něco se tomu konkrétnímu uživateli zvětší do toho koukatelného náhledu, co “zaclání”. A kdo by to nerozklikl, tomu by to zůstalo malé.

Buggyra
Buggyra 30.09.2024, 14:25:46 xxx.xxx.198.226

No, tak zase já bych to neviděla tak tragicky, každému se líbí něco. Mě třeba záběr “závodu” pobavil 🙂 Jsou tu řekla bych zcela srovnatelné úlety v podobě manželských, politických, vesmírných… vtipů. Tak o nic nejde 🙂 A když některému vtipu nerozumím, protože třeba ty osobnosti naší společnosti neznám, tak mu nevěnuji pozornost a jdu dál. Nemám potřebu se nad tím pozastavovat.

Buggyra
Buggyra 30.09.2024, 13:14:53 xxx.xxx.198.226

Lidi jsou úplně blbí. Nemůžete spoléhat na to, že přes opakované upozornění tam nevlezou. Problém nejsou ti lidi, ale případné zničení toho přístroje. Těch servisních techniků asi není zase tolik, aby mohli objíždět stát a co týden opravovat jednu mašinu, do které někdo hodil mikrovlnku.

To s tím detektorem kovu je dobrý nápad, to je blbůmvzdorné.

Buggyra
Buggyra 30.09.2024, 13:12:35 xxx.xxx.198.226
Fikovnice:

To sice jo…ale vemte si, že psi jsou společenští a tam dělají šašky ve výběhu pro medvědy. Přemýšlím, jestli nakonec není lepší, kdyby byli připraveni na polívku, samozřejmě po humánním utracení. Což lze v Číně těžko očekávat, bohužel.

Co mohlo chybět psům chovaným ve smečce ve výběhu? Však jim je jedno, že dělají šašky. Mají společnost, mají pohyb, zábavu, nedívala jsem se do článku, ale třeba tam měli i kus trávníku, který pes to má, že.

Nakonec kdyby nějaká naše ZOO vzala pár útulkáčů, nabarvila je a vystavila přiznaně jako psy alá panda alá čínská zoo, zvedli by si návštěvnost na sezonu, že to ještě neviděli 😀 Kam by se hrabali ďáblové medvědovití líně se povalující na šutrech. Hrající si jakopandy by převálcovaly každého profláklého bílého tygra 😀

Buggyra
Buggyra 30.09.2024, 13:05:00 xxx.xxx.198.226

Jasná, si to tam namačkáte jako ovoce na váze podle vobrásku (vobrásek může dodat Zrzavci) a už jedete do tunelu. Jen teda musejí před tu samovolbu dát nějaké upozornění, že když máte třeba šrouby v páteři, tak by to nemuselo být vončo s tím magnetem 😀 Taky že si máte sundat pírsingy z chirurgické oceli… 

Buggyra
Buggyra 30.09.2024, 10:44:36 xxx.xxx.198.226

Taky může být, že třeba není dost personálu. Třeba těm menším nemocnicím dojíždí ten vyšetřující personál jen hostovat odjinud a nebo se vyhodnocení toho vyšetření dělá na jiném pracovišti, a pak se ty kapacity také snižují. To tedy jen spekuluji.

Buggyra
Buggyra 30.09.2024, 10:05:31 xxx.xxx.198.226

Jo vidíte, k slépkám jsem se nevyjádřila, mně to nese pořád stejně jako vždy. Průměr 10 vajec od 12  slepic (tu hnědku nepočítám, ta je už více než tříletá, dává si pauzu, kdykoli si zamane). A taky je podezírám, že zanášejí, teď jak je pouštím navolno, protože nacházím ty tři staré neustále vylezlé venku, když jsou ostatní zavřené, takže ty tři, když ráno zdrhnou, se nedostanou do kurníku, tj. denně o nějaké to vejce či dvě přicházím, no… Jinak ty “mladé” jsem koupila jako 17měsíční na konci května, takže ony se pomalu blíží druhému roku života 😀 Taky nejsou nejmladší. Jsem na ně zvědavá v zimě, co ponesou, jestli něco.

Buggyra
Buggyra 30.09.2024, 09:51:59 xxx.xxx.198.226

Jestli je nízká, tak pohoda. Tyhle byly půlmetrové 😀

Buggyra
Buggyra 30.09.2024, 09:33:05 xxx.xxx.198.226

Co se jedlosti bedel týče, tak nevím, jestli jsme nebrali u kamaráda na hnoji bedlu zahradní 😀 Ty jsme zatím nekonzumovali, nejsou ani zpracované. Tak na to ještě upozorním, půlku jsme jich donesli příbuzenstvu. Ty, co mám pro důchodku v autě, ještě ověřím 🙂

Buggyra
Buggyra 30.09.2024, 07:56:22 xxx.xxx.198.226

Já byla o víkendu na houbách oba dny a máme milion bedel z pastvin podél lesů a v lesích praváky a na cestách klouzáky, tři menší košíky jsme nasbírali, houby nám lezou ušima (bramboračka s houbama, houbové řízky, no na smaženici ani nedošlo, nakonec to hodil chlap do mrazáku, že si ji udělá někdy jindy, podle toho, jak nám je, hádám na vánoce 😀).

Jsme uplně mrtví z těch hub, v žaludku kameny, včera jsem k večeři upekla bábovku, protože další houby, to už se nedalo. Chichi 🙂

Nefotila jsem, protože jsem na to nějak při sběru vůbec nepomyslela.

Buggyra
Buggyra 30.09.2024, 07:11:04 xxx.xxx.198.226
Sardullah:
Obrázek Obrázek Obrázek

“chyva” se stala ve čtvrtém slově 😀

Buggyra
Buggyra 27.09.2024, 11:44:55 xxx.xxx.198.226

Musela jsem nedávno přejít od výpisu “všech témat” na označení témat bez včel. A sem tam mi to skočí zpátky na výpis všech témat. Je otravné znovu připínáčkovat všechna témata kromě včel, tak přemýšlím, čím to, že se mi ta témata odznačí? Je to nějakými úpravami na webu a nebo je to nějakou aktualizací na mojí straně? To by mělo být spojeno s profilem a nikoli třeba s nastavením prohlížeče, ne? Díky

Buggyra
Buggyra 26.09.2024, 06:59:33 xxx.xxx.198.226

Canko, to mě mrzí. Mojí mamce taky s posledních letech trochu povolily nervy, ale že by se obrátila zády k rodině, to snad nehrozí. I tak je to s ní někdy těžké, už dávno nemá tu emoční odolnost jako dřív… No vaše mamka k tomu může mít i nějaké skryté důvody, třeba zdravotní nebo nevím. Nicméně, když to sestru tak zaskočilo, zřejmě to nesdělila úplně kulantně… Možná kdyby řekla, že u ní ne, ale ví o něčem volném, kde by třeba přispěla na kauci nebo tak, tak by to pro sestru bylo přijatelnější sdělení. Jinak souhlasím, že v krizi by měla rodina držet při sobě, no ale známe to, reál není ideál, někdy to nevyjde, neházela bych však flintu úplně do žita, uvidíte, co z toho vyleze…