Aktuálně: 3 504 inzerátů217 111 diskuzních příspěvků18 333 uživatelů

Příspěvky uživatele

Buggyra

Buggyra
Buggyra 03.10.2024, 10:11:07 xxx.xxx.198.226

Znám i takové, které to venčení vlastně obtěžuje

To jsem já, no… Já vím, že by mě to prostě obtěžovalo, za každého počasí ven, ne, že bych teda nebyla denně pár hodin venku kvůlivá koňům, ale právěže, s tím psem bych musela ven 3x denně, jednou bych to sice spláchla s těmi koňmi, možná dvakrát (ráno vyvenčit a pak z práce rovnou pro psa a do tmy u koní…), ale taky tu zaznívá, že 3x může být málo… Taky nechci malého psa a co až tomu psu něco bude (4 patra bez výtahu) a tak dále a tak dále.

Volím pohodlnost a psa si holt nepořizuji. Svoje muchlací, cvičící a interakční potřeby si vybíjím na kocourovi, kterého venčit nemusím. Chudáka jedináčka. No, musí dožít sám, další kočky už budou dvě.

Tyjo, ale hrozně bych si chtěla pořídit čívu nebo jorka jen z toho prostinkého důvodu, abych mohla vytáčet lidi ze sídláku tím, že mi ta blecha bude chodit u nohy, bude aportovat, mít přivolání a tak 😄

Buggyra
Buggyra 03.10.2024, 09:58:58 xxx.xxx.198.226

Jestli ten jeden můj vrak ještě letos projde technickou, tak na příští technickou už jde jako veterán 🤣

Buggyra
Buggyra 03.10.2024, 08:19:23 xxx.xxx.198.226

To říká každý… No polštář nemám 😀 Na nenadálé výdaje musím uškudlit… Takže nejsou až tak nenadálé, no… Třeba teď má jedno auto upadlý výfuk. Tak stojí a čeká, až na to budu mít. Mno.

Když upadne koni noha, musím si holt půjčit.

Buggyra
Buggyra 03.10.2024, 07:58:04 xxx.xxx.198.226

On je rozdíl mít slepice ve velkém zeleném výběhu s pestrou stravou x v upaťchaném dvorku na hromadě trusu krmené suchým pečivem, kde jsou všechny vyneurotizované a rády si vybijí stres na jiné. Netvrdím, že je to dočista tento případ, ale jak se občas Zrzavci vyjadřovala o državě jejích sousedů, tak mám z toho pocit spíš nevyhovující. Vy, co to neznáte, si to asi neumíte moc představit.

Buggyra
Buggyra 03.10.2024, 07:52:40 xxx.xxx.198.226

No já to právě neumím přes mobil, takové ty zpoplatněné SMS mám úplně vypnuté, abych někde na něco nenalítla, takže ani to neudělám. Musím fakt někde vyčmuchat vždycky trafiku nebo ještě horko těžko zvládám takové ty oranžové staré automaty na jízdenky, co je tisknou 🙂

Buggyra
Buggyra 03.10.2024, 07:51:06 xxx.xxx.198.226

Tenhle symbol se nepohybuje 🙂 Při podržení myši nad symbolem by se měla objevit informace “nabíjí se” nebo podobná.

Buggyra
Buggyra 03.10.2024, 07:24:46 xxx.xxx.198.226

Já taky neušetřím korunu, myslím, že jsem v mnohém jako tady Canky sestřička 😀 A to jsem podstatně starší bréca. Chi chi 😀 Ale uznávám, že jsem minimálně neurotik, né-li hůř. Peníze strkám do aut a koní, naopak šetřím na všem ostatním, abych mohla cpát peníze do aut a koní 😀 Boty nanejvýš za 500,- a ty zděděné po příbuzenstvu vydrží také desítky let. Dokonce mi spolužačka na vysoké dala značkové trekové boty, ty vypadají pořád jak nové, stály nula. Kromě ponožek a kalhotek vůbec nekupuji, jo, předloni jsem si koupila pláštěnku - už je pěkně polepená izolepou, kde jsou díry 😀 Ale na benzín a abych si vozila p*el, na to musí být vždycky! Sockou jednak odmítám (lidi, hlídat si čas, do práce pak +dva km pěšourem) a za druhé už bych si ani neuměla koupit lístek, pokud se nedá koupit u řidiče. To bylo dobré v Bosně, tam je to jako u nás před 30 lety, to umim 😀 Autobusy stejné (beztak dovezené z Čech), řidič pěkně plechová kasička na klíček a už to frčelo. V Prahé teď když nepotkám trafiku, musím jet načerno 😲 Ještě  že v Lbc všude dojdu po svých…

Buggyra
Buggyra 02.10.2024, 12:45:55 xxx.xxx.198.226

Jo, tyhle problémy znám, ty má moje máti.  Taky se neobtěžuje hledat dámskou obuv. Naštěstí teda neběhá, to by se nedoplatila, ale Vietnamci taky mají co dělat, aby uspokojili její poptávku 😀 Co se extravuřtů jako svatební sandálky týče, to máti nějak nemusí trápit, leze jen tam, kde stačí polobotky. Svatební sandálky bych si asi spíchla v nouzi holt sama 🙂 Ale samozřejmě pro lidi, kteří nepotřebují chodit v domádo spíchnutých válenkách, pak už hrozí pouze zakázková výroba… Nezávidím.

Kolegyně potřebovala pro kluka s nohou 44-45 ortopedické zdravotní boty, stálo to jako ojeté auto.

Buggyra
Buggyra 02.10.2024, 11:23:48 xxx.xxx.198.226
Fikovnice:

Já ne a neznám to. Oč jde?

Já si z toho už nic nepamatuju, šlo tam o to, že tatínek psal mamince telegram nebo lístek z prázdnin u babičky a snažil se zkrátit text, aby se mu to vešlo nebo bylo placeno za slovo, takže aby ušetřil, a psal cosi, že jsou tedy u Žofky a hrají si na Indiány, já si z toho pamatuji pouze “Jsme stomasem uzofky…”

A maminka jim pak odepsala zpět a všechny ty ušetřené peníze prošustrovala, protože jim odepsala cosi ve smyslu, že jsou úplně praštění, že si hrajou na užovky a že by tatínek ve svém věku už mohl mít taky rozum.

Buggyra
Buggyra 02.10.2024, 10:56:46 xxx.xxx.198.226

Joaha, no já dědím sukně a tepláky - legíny. Tuhé kalhoty v podstatě nemám, tak mi velikosti nedělají problém. Nohy mám krátké, takže se vejdu do všeho, případně si to založím. Trika mám od S po XXL a unosím nakonec vše, jen něco mi prostě vylézá po zádech nahoru, poslední dobou mám pocit, že to budu muset vytřídit, protože břicho kyne a trika nedrží už ani zastrčená pod tepláky 😀 No a nohy mám zcela konfekční 39, takže unosím vše od 38 do 41, což je hrozně fajn, protože boty (hl. kvalitní) jsou dneska šíleně drahé.

Já svoje dítě nemám, na zmetky poníky můžu dávat jen a pouze ty cizí děti 😀 Nemají na výběr. Ale začnu s nimi chodit na oplocenou jízdárnu…

Já musím nějak vyřešit umístění jedle v kyblíku, kterou používám na závody. Asi jí na zimu vykopu větší díru. Protože se kácí a mně se to nelíbí, jak je nahnutá, budou křivě růst větve. Tak musím díru vykopat, resp. mohly by mi ji vykopat děti, to je fakt. Potřebuji vyměnit množství sloupků v ohradách, děti budou tuto zimu hodně kopat.

Buggyra
Buggyra 02.10.2024, 08:03:53 xxx.xxx.198.226

lesnizinko, to já nakupování oblečení upřímně nesnáším, a tak na žádné akce nenakupuji. Musí jim stačit, co mám v šatníku. Díky tomu, že neustále dostávám oblečení od nějakých známých, obnošené, tak mám šatník obří a najde se tam skutečně pro každou příležitost. Oblečení a boty zadarmo a já nebudu mít šanci to do konce života unosit…

Buggyra
Buggyra 02.10.2024, 08:01:45 xxx.xxx.198.226

Já jsem si v lese naopak ta záda báječně rozhýbala, svaly se propracovaly a pak jsem o nich dva dny vůbec nevěděla.

Včera jsem byla nucená si sednout na jednoho zmetka poníka, co s dítětem mlátil o zem, tak se mnou o tu zem švihnul hajzl taky a chvíli jsem viděla hvězdičky (zahodil mě kvalitně, i přes moji váhu…) a přemýšlela, jestli umím chodit. Naražený loket bolí doteď a zase se ozval ten bok, co jsem měla právě vyřešený dornovkářkou, děkuji pěkně. Taky mě bolelo rameno a zápěstí a něco na noze, ale to už je všechno přebolené. V noci se mi ale spalo dobře, jen když jsem ráno vstávala, tak jsem se s tím bokem potýkala. A teď si hledám v práci úlevovou pozici na židli, to bude zas den 😀

Dneska na tohodle hajzlíka přijde dítě úplný začátečník, tak musím pohlídat, aby poník nedostal prostor na lumpárny, ať se dítě nezačne bát… Nebo druhá varianta zapřáhnout nejdřív a nechat dítě pojezdit na vozíku, až bude poník trochu unavený, tak teprve do sedla. Nebo nechám dítě poníka polonžovat 🙂 No nějak to vymyslím.

Buggyra
Buggyra 02.10.2024, 07:24:27 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 01.10.2024, 12:54:20

Mno tak to je jasná, že tam s ním nemůžou. Ale návrh, že by si ho měli sundat - tj. návaznost vašich vět - mě pobavil 🙂 Kouzlo nechtěného, však jsme se učili někde na škole, že zkracování v psaném textu často vede k nedorozumění - jak psali mamince z prázdnin korespondenční lístek, že tráví čas uŽofky 🙂 Měl tohle cvičení taky ještě někdo na základce?

Buggyra
Buggyra 01.10.2024, 10:57:24 xxx.xxx.198.226

No jo vlastně. Něco do 50 ccm se snad dá řídit i bez, ale to asi není ten případ.

Buggyra
Buggyra 01.10.2024, 10:42:12 xxx.xxx.198.226

Napadlo mě Nikčo, že ségře můžete na dojíždění půjčit starýho mazlíka, jestli je provozuschopný 🙂 Mrznutí je dobrá motivace ke změně uvažování 😀

My měli docela kliku, že jsme vyrazili na ty houby v sobotu hned dopoledne, protože od poledne jsme v lese potkávali nájezdy 🙂 Takže po víkendu předpokládám, že bude les vyholený.

Buggyra
Buggyra 01.10.2024, 10:30:28 xxx.xxx.198.226
Zrzavci:

Buggyroooo…. ty jo,no…………tak mám zas o čem přemýšlet… a já si myslela, že když je to u sousedů asi vyřešený, tak taky mám vyřešeno…. Nadnesu to doma.

Tak to ne, mně se totiž nechce ten domek rozebírat, strkat na poštu a posílat, tak to nechte být, ušetřím vám mozkovnu 😀 Když je to u sousedů vyřešený teda, tak pro mě taky 🙂