Dospělé psy? O ty moc zájem není… Možná za covidu, ale teď je na trhu štěňat, tak proč bych za stejný peníz pořizovala dospělého psa s nejasnou minulostí…
Příspěvky uživatele
Buggyra
Ono teda ne, že by to s požadavky chlapů na děvčata bylo o moc lepší 😀 Ta, která má dítě, je předem vyloučená, ale zase děti do budoucna musí chtít, ideál je Bárbí, jenže ta je moc náročná na údržbu, takže nějaká skoro Bárbí, ideálně samostatná, aby toho chlapa moc časově nevytěžovala (on má taky svoje koníčky, no ne), ale zase nesmí být moc nezávislá… 😄
balu:Mně to ale jako móda připadá. Užívat si bez starostí co nejdéle… Ne každý, každá, samozřejmě, ale tak nějak obecně, co tak vidím kolem sebe.
No to je přeci to opožděné dětství 🙂 Ujíždím na jeho vlně a užívám si to 🙂
No tak dyk to neva, že to žere jen házené. To může být nejprv nasekané do zásoby tím strojem, pak třeba ty kousky, co zůstaly moc veliké, dokrájet růčo (nenechám to teda nasekat na kaši, žejo) a stejně to hodíte do pytlíků a zmrazíte, tak co.
Jen dneska je čím dál víc těch holek doma s dětmi samo. Mám kolem sebe asi šest matek, dvě jsou z toho s chlapem, s kterým ty děti mají. Myslím, že dvě ty samoživky i vymohly na těch původcích těch dětí nějaké alimenty…
balu:Což je ale hrozné v kontextu, že mají volební právo.
To na jednu stranu souhlasím, na druhou stranu k volbám stejně v tom věku jdou jen děti, které jsou k tomu vedené a mají nějaké povědomí o tom, koho vůbec volit. No a třetí věc je, kteří dospělí, kterým bych svéprávnost (nebo aspoň právo na děti a zvířata) osobně sebrala, mají volební právo…
Já vstávala dnes ve 4, protože mě vzbudila vichřice a houkání hasičů, no a už jsem neusnula. Tady se naštěstí sníh neudrží, už to taje.
Nemůžete to masko Viktorovi nasekat nějakým strojem? Umím si představit nechat to zmrznout a pak to nechat třeba sekáčkem na led…
Nejlepší úklidová četa! 🙂
To si taky koupím! Díky za tip 🙂
Krampus šou? 🙂
Kamarádka vyvlekla dítě do “dolů” prý v Lindavě, co jsou ty pískovcové jeskyně, určitě se tam natáčela nějaká pohádka… a tam je celé představení pro děti i dospělé, můžete předem poslat mailem údaje o dítěti, jméno, věk, hříchy, a oni to tam na to dítě vybalí, prý byla její dcera celá vykulená, co tam na ni všechno vědí 😀 I tu maminku pak vyvlekli ze srandy na nějakou váhu duší, aby zjistili, jestli nezlobí.
Hrozně bych tam taky chtěla jet, jen teda se bojím, že bych jim tu váhu strhla 😂 No a ještě se musím zeptat, zda tam mají také nějaká pekelná jídla, to mě zajímá!
To je teda dobrej inzerát 😀
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/194833513/prodam-norickou-kobylu.php
“11 roků, hodná mysleli jsme že je muchařka ale má alergii na šrot ne na maso”
To je rozhodně velká výhoda, když nemá kůň alergii na maso!
Je teda fakt, že na známky únavy směrem k domovu se u plnokrevníka nemůžu spolehnout. On poletí domů i po třech… A tím rychleji a netrpělivěji, čím je unavenější, vyzkoušeno…
Jů, TEĎ se konečně můžu zapojit do kecání o kosmetice!
Měla jsem od Bione kondicionér na vlasy, koupila jsem tenkrát ten nejlevnější, co v drogerce měli 😀 A byl dobrý!
Zaujalo mě téma diskuse, aniž bych četla zbytek, tak jen napíšu, že když potřebuji od Kocoura něco vědět, tak se ho zeptám. No a on se tedy sníží k tomu, že mi odpoví tak, abych mu rozuměla a mohla mu otročit dle jeho výsostných přání.
Jestli jo, tak teda nic, no. Ale jestli jí byla zakázána zvířata kvůli tomu, že jich měla v bytě hodně a obtěžovala jimi okolí… no koně bych jí neprodala k okapu, to je jasné.
No nevím, jak se stalo, že ten předposlední byl přesně ten pohodář “nakopneš- jedeš, nenakopneš-vezeš se” a ten poslední je “jedeš furt pryč” 😀
Asi tam někde bude ještě nějaký drobný rozdílek ve fundamentu, řekla bych 😀
Dobře, ale když se rozběhne norokoule, tak na konci kilometrové louky chcípne. Když se rozběhne ten můj, na konci kilometrové louky chcípám já a on plynule pokračuje další kilometr nebo dva…
Když ono se rostlinstvo základně rozděluje na dřeviny a byliny. Tj. byliny jsou tedy primárně rostliny s nedřevnatým stonkem dle původního významu 🙂 Význam k léčivkám se posunul později.
Na tom bych si založila byznys. Baba je bohatá a magor. Prodala bych jí psa (teda pokud se k nim chová slušně a mají se u ní dobře), jakmile by jí ho odebrali, tak bych si ho jako hodný a zodpovědný předchozí majitel vzala, příště bych ho prodala její sousedce (a nevěděla bych to), příště jejímu bratranci (jak mě to mělo napadnout?), příště její mamince (no přece důchodkyně s ní nemůže mít nic společného, navíc když bydlí na druhé straně republiky a psa jsem jí vezla, abych si ověřila, kam jde) - a byla bych prachatá! 😀
co to je zase za plátek…
https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/koukame-na-nej-jako-na-blazna-s-moci-protesty-mohly-urychlit-odvolani_2412042000_jva
a vpravo dole další články pro kontext