Aktuálně: 3 501 inzerátů217 013 diskuzních příspěvků18 331 uživatelů

Příspěvky uživatele

Buggyra

Buggyra
Buggyra 24.10.2024, 09:14:02 xxx.xxx.198.226
lesnizinka:

😜 

Tak asi jste vyšší(každý je vyšší, než já😏) Na prckovi je fakt vidět každé kilo🙄

Jsme stejně vysoké 🙂 Nepovažuji se za prcka, ale zase je fakt, že se hodně pohybuji kolem dětí 😀 Máte super váhu, vůbec se nemučte, kde kdo by vám mohl závidět! Já ne, na mě už by to asi bylo málo, to by mi neslušelo, já musím mít nějakou hmotu v zadnici… Ale s tím, že kdybych měla o 10 kilo míň, tak bych měla prsa dvojky, bych se rozhodně v pohodě smířila 🤣

Buggyra
Buggyra 24.10.2024, 09:09:37 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele Elisak z 23.10.2024, 17:02:01

No fuj, to je pěkně smrtelný pohled, ještě v kombinaci s tou barvou… V té krabičce pod pletivem jsem z něj měla taky blbý pocit, ale nejel mi mráz po zádech 😀 Brrr

Barvička krásná, moje nejoblíbenější, ale musím si odmyslet, co to je to barevné 🤣

Buggyra
Buggyra 24.10.2024, 09:06:49 xxx.xxx.198.226

Ve výukových materiálech je ohledně aut. práv výjimka, mohou se používat i celé texty, díla.

To je vlastně pravda, dost jsem si to naštudovala, když jsem učila. No, tu éru z hlavy vytěsňuji, tak se to vylilo z vaničky s dítětem, no 😀

Buggyra
Buggyra 24.10.2024, 09:05:37 xxx.xxx.198.226
Daja:

Dobré ránko😉,

holky zlatý, hlavně se neurážejte a neodhlašujte. 

Psané slovo hmmm nejde vyjádřit kolikrát tak jak by to človíček myslel a proto mi kdysi dávno někdo napsal ( toho se držím), že emoce nejdou vyjádřit po internetu, že když se spolu setkáme je to úplně jiná mluva😉 a toho se držím.

Kolikrát mě bylo osočováno a v ten moment to zamrzí, ale pak kašlu na to a jedeme dál.

Dája

Krásné ráno Dájo,
a to je ten nejlepší přístup! Jste super 🙂

Buggyra
Buggyra 24.10.2024, 09:02:53 xxx.xxx.198.226
Ronja s motejlem:

Ne, Zrzavci, nemanipulovala jste. Vyložila jsem si Váš příspěvek špatně a emoce (už načaté) mě přemohly, to mi ale nedalo právo Vás urazit a asi Vám i ublížit, omlouvám se Vám za to,mrzí mě, že se jsem to udělala.

Ke zbytku už psát nemůžu, mám pocit, že v těch písmenkách se něco ztratilo a nerozumíme si. 

🌺

Buggyra
Buggyra 24.10.2024, 08:56:29 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 23.10.2024, 18:30:18

Sakra, pořád v tom nemůžu rozluštit, kde je ta manipulace… Není manipulace za účelem, aby manipulovaný změnil na něco názor podle přání manipulátora, i když manipulovaný by to ze své vůle neudělal (zhruba řečeno)? Kým je tam manipulováno, vámi a nebo námi, jakože publikem? Asi je to tím, že to mám bez těch souvislostí, no. Jestli je to tak, neřešte 🙂 Díky za snahu!

Buggyra
Buggyra 24.10.2024, 08:51:28 xxx.xxx.198.226

No a co se zeptat majitelů dalších odchovů? Třeba i předchozích, někdo si třeba na štěně už netroufne, přišel o psa, ocenil by sourozence? Nebo mají známé a mohli by doporučit, jejich známí znají jejich psa a líbí se jim…

Buggyra
Buggyra 23.10.2024, 15:17:53 xxx.xxx.198.226
Ronja s motejlem:

Prosím, na mě to manipulování nezkoušejte, je mi to nepříjemný a není to fér. 

Ronjo, omlouvám se za svou natvrdlost, ale v čem je tam ta manipulace? Ptám se ze zvědavosti, manipulování lidmi mě docela zajímá. Jestli to má návaznost na nějaké předchozí příspěvky, které nemám v merku, tak to je jasné, že se nechytám… Prosím neberte to jako rýpání, ani jedna (nakonec manipulace může být i zcela nezáměrná a podvědomá…), fakt bych se to ráda dozvěděla. No a samozřejmě pochopím, pokud už to nebudete chtít komentovat.

Buggyra
Buggyra 23.10.2024, 14:31:06 xxx.xxx.198.226

Jéj, ale to vám, bambule, nezávidím ☹️ Sledujete pravidelně nabídky na stránkách úřadu práce? Já tam našla se štěstím dvě fajn zaměstnání… Ale bylo to tak, že jsem tam musela čmuchat stále. Držím pařátky.

Buggyra
Buggyra 23.10.2024, 13:52:57 xxx.xxx.198.226

No, buď v klidu, ani obvoďák přesně neví, co s tou páteří mám. Nejspíš nic, že ano. Nejspíš je to všechno svalová bolest od přetížení a kompenzací. Na páteři zatím žádná bolest indikující degenerace není. Respektive nebyla před dvěma lety.

Tak jasné, že nebudu držet hladinu opiátů. Moje vozíčková důchodkyně mi to říkala obecně na analgetika, zdůraznila jsem jí, že ten D. není opiát. Ale tak to dá rozum, že když mě něco bolí, tak si vezmu prášek na bolest, a když už to nebolí, tak už si ho neberu. To mi velí moje logika… Nakonec já se držím toho, že čím méně léků, tím lépe.

Děkuji za vyjádření.

Buggyra
Buggyra 23.10.2024, 11:56:21 xxx.xxx.198.226

Já jsem stejně vysoká a chtěla bych vážit pod magickou hranici 70 kilo. Tralala, tralala. Ani se nesnažím.

Buggyra
Buggyra 23.10.2024, 11:48:10 xxx.xxx.198.226
lesnizinka:

Já se kvůli zachování zdravého rozumu nevážím😛 už cca 15let jsem na váze nestála, jen podle oblečení. A to taky není úplně adekvátní, protože nohy jakž takž, ale tam, kde byla prsa B, jsou prsa D a tam kde byl pas…nyní není. Takže asi tak🙄 Můj soukromý tip 163/57

Aha, tak už z vašeho prohlášení o vepřích mám menší radost. Vy jste teda pěkně podvyživený sele a žádný vepř. Nevím, kde byste s těmihle hypotetickými hodnotami chtěla vzít prsa D, to by z vás na zadku musely trčet sedací kosti (no, třeba trčí, když vás tlačí na veslovací lavici 🙂 ). Pokud je to tak, tak nezávidím, protože prsa D a těžiště takhle vysoko, to musí být pálka na páteř…

Buggyra
Buggyra 23.10.2024, 11:45:30 xxx.xxx.198.226

No a včera jsem si nevzala na večer analgetikum a šla spát na ty dvě navršené prosezené staré matrace a záda mě nebolela. Ráno jsem se schválně chrula na posteli, aby ta hrudní aspoň trochu zabolela, no někde tam v hloubce to ještě tak jako zatlačilo, ale bolest se tomu říkat nedalo. Tak ono se to fakt vyléčí samo ještě než se dohrabu k doktorovi! A ten se mi leda vysměje… Já se na to taky můžu… A to jsem o víkendu makala, tahala jsem kameny, vysekávala omítku bouracím kladivem, mlátila omítku ručním kladivem, házela lopatou, hrabala hlínu a přehazovala cihly… fakt jsem se dost snažila, aby to zůstalo bolet. No tak nic, no.

Ještě dotaz do pléna, možná Fikovnice napíše. Prve jsem na záda dostala opiáty, Medracet. Teď jsem to říkala obvodnímu, ať mi na to nic nepíše, že mám doma ještě tyhle léky. A on že ty opiáty nejsou na záda dobré, že mi dá něco jiného, a napsal mi Diclofenac. Přečetla jsem si příbalák a teda zlatý opiáty… No ale jo, lékárnice říkala max 3x1 a hlavně po jídle, v letáku je na lačno, ale při těch VÚ jsem říkala, že to uhodli, a zobala jsem jen na noc a přesně podle pokynu lékárnice. Bez potíží. Jenže jak to tak vypadá tak asi taky bez účinku. 

A když jsem to povídala kamarádce, tak ta říkala, že u těch analgetik musím užívat to doporučené množství, že aby účinkovaly, musí se udržovat určitá hladina pořád v těle. Tomu úplně nevěřím, přece když si vezmu prášek, tak se dostane do oběhu (ten enterosolventní potažený třeba řekněme za 4-6 hodin? což je tak ten účinek, který od toho čekám…), funguje, pak ho tělo zpracuje, a účinek odezní? Normálka. Mě přes den nic nebolelo, tak proč bych si ho brala přes den? Máte k téhle babské radě někdo něco? Doktor mi pochopitelně přesné dávkování neřekl, neřekl, že mám brát dva nebo tři denně, prostě mi dal recept bez uvedení dalšího (mimochodem, recept jsem dostala tištěný do ruky, žádná SMS nebo tak) a víc se se mnou bavila až lékárnice, a ta řekla MAX 3x1…

Buggyra
Buggyra 23.10.2024, 11:35:10 xxx.xxx.198.226

Třeba mě to potěší, s tím vepřem, protože moje tělo se rozhodlo, že už je třeba připravit se na zimu a nahodilo plus dvě kila. Tak jako že v tom nejsem sama. Já cíleně nehubnu, tak mi ta kila do jara asi zůstanou. Než se zase začnu víc hýbat… Vlatně standardně ještě přes Vánoce dvě nahodím 😀 No, letos jsem do předvánoční kondice nedohubla, příští rok se to taky nestane, tak holt budu nějak postupně nabývat, ono se s tím počítá, to je v pohodě.

Buggyra
Buggyra 23.10.2024, 10:28:14 xxx.xxx.198.226

K tomu “bych neprodala a nesežrala” bych v případě té velké výhry doporučovala zařídit si útulek pro staré a vyloužilé 🙂 A najmout si veterináře, který by okem kritickým a nezávislým uměl vyhodnotit kvalitu života těch chovanců a měl by na starost uvolňování místa pro další zvířátka 🙂

Buggyra
Buggyra 23.10.2024, 08:08:16 xxx.xxx.198.226

Mně nějak toho vedení podniků a těch zaměstnanců není líto… Kolik krav žilo třeba měsíc se zlomenou nohou nebo žebrem než jejich užitkovost klesla natolik, aby je milosrdně zabili? Na druhou stranu samozřejmě souhlasím, že veřejnost by se mohla chovat civilizovaněji a volit jiný způsob vyjádření než je ničení cizího majetku a plané výhrůžky. Nicméně pokud díky tomu jediný surovec dá výpověď a půjde si sednout někam na vrátnici, tak u mě převáží spíš ty pozitivní pocity, hm.

S často alarmující situací lidí v zajetí pečovatelských zařízení souhlasím. Někdy se tam dějí skutečná zvěrstva, kdy staříček zemře v důsledku nepéče. Nám pečovatelka zlámala dědu i při domácí péči (zlomila mu ruku…). No na druhou stranu ochránci zvířat řeší holt zvířata. Pokud chcete řešit nedůstojné podmínky pečovatelských zařízení, hurá do toho. Jen bych asi konzultovala ty Skryté kamery s advokátem, než bych do toho skočila, mno. Ne nadarmo se takové dokumenty nějak nepořizují, i když by různé spolky asi rády. Max. si natočí péči o svého staříčka nějaká soukromá osoba. Tak tam bude asi nějaký háček.

Buggyra
Buggyra 23.10.2024, 07:21:46 xxx.xxx.198.226

Popravdě, rozhodla jsem se to původní téma vůbec nesledovat. Přečetla jsem si tam dva příspěvky k věci a pak mnoho mimo věc a nějak mě to asi nezajímá 🙂 Odznačila jsem to, aby mi to ve výpisu neházelo upozornění, šťastná jsem.