Aktuálně: 3 501 inzerátů217 014 diskuzních příspěvků18 331 uživatelů

Příspěvky uživatele

Buggyra

Buggyra
Buggyra 25.10.2024, 07:26:52 xxx.xxx.198.226

Pokud to T nevyhraje, tak mu už doopravdy jebne.

Což se samozřejmě nevylučuje, pokud to vyhraje…

Buggyra
Buggyra 25.10.2024, 07:17:22 xxx.xxx.198.226
Verun:

proto se taky omezuju jen na nezaplevelená témata, protože některé duše vysávají i po internetu😉

A to může udělat každý - prostě opustit téma, které ho nebaví. Já to dělám celkem často. Výborné řešení, doporučuji.

Buggyra
Buggyra 24.10.2024, 15:56:54 xxx.xxx.198.226

No Canko, tomu nevěřte, že by zelenina byla levnější než junk food. Proč myslíte, že jsou chudí lidé tlustí? A já když si chci koupit zeleninu, aby mi na pár dní vydržela, tak jsem v tom za tři stovky jen to hvízdne, a mám to tak na týden. Nakoupit chipsy za tři stovky, nemám je kam dávat… Nejsem dost bohatá na to, abych se živila zeleninou a ovocem. Možná tak kdybych chroupala zelí… Zase bych ušetřila za PHM, protože svoje auto na plyn bych mohla pohánět z vlastních zásob.

Buggyra
Buggyra 24.10.2024, 12:42:52 xxx.xxx.198.226

Potenciální  x  potencionální.

Potencionální mi neleze přes zuby (klávesnici). Nechce se mi to hledat. Najde mi někdo k tomu pravidlo nebo vyjádření? 😀

Buggyra
Buggyra 24.10.2024, 12:40:49 xxx.xxx.198.226

No, my se snažíme odčervovat, když moc hmyzu není, a pouze jen v jednom výběhu, takže… tam snad větší genocida hmyzu proběhne mrazem než chemií.

Buggyra
Buggyra 24.10.2024, 11:51:10 xxx.xxx.198.226

Ani nechci pomyslet, co volně žijícího vzácného hmyzu zahubí naši koně 😀 Třeba tím, že se na ten hmyz vys*** …

Buggyra
Buggyra 24.10.2024, 11:37:26 xxx.xxx.198.226

Mě hlavně fascinuje, že když do toho nasypu dobré baterky, tak to jede celou zimu a nebo teď třeba od března na ty jedny baterie 4xAA, to je prostě pecka. Ale záleží na tom, co zrovna koupím. I když koupím nejsilnější kapacitu těch baterií, tak některé se vyjedou za měsíc, no a tyhle obyčejné zlaté Varty z Penny jsem taky měnila po měsíci asi 2x, než jsem natrefila na sadu takových, které právě fungují. Asi záleží na tom, zda natrefím na nějakého skladového ležáka, co na něj někde dva roky svítilo sluníčko oknem a nebo na čerstvě vyrobený akumulátor… Každopádně se úplně nezlobím, že to slípky pouští později, mně je liška probrala taky právě nad ránem.

Buggyra
Buggyra 24.10.2024, 10:14:32 xxx.xxx.198.226

Joo, včera jsme ve výběhu posbírali mnoho babek - asi 15! A také jednoho praváka jsme ještě chytli. A chlap si pak ještě dooběhl výběhy a vzal si nějaké pýchavky, to já nesbírám, ale snad se neotráví.

Na sobotu se zase chystám na Hrádecko na bedly, kamarád říkal, že tam ještě nějaké na pastvině má, takže musím je chytit, než skončí. V mrazáku mám takhle celé klobouky, až bude v zimě chuť, udělám si zase řízečky, to bude bašta!

Buggyra
Buggyra 24.10.2024, 10:11:19 xxx.xxx.198.226

A já se bláhová dotazuju SVS na to, zda by se nenašel paragraf na hříbě chované s kozama na zahrádce jako dlaň… Být někde poblíž takový kravín (hm, ale teď jestli náhodou není a já to jen nevím…), tak nemám čas si tady dopisovat, ale rozbíjím předsedům vokna.

Buggyra
Buggyra 24.10.2024, 10:05:41 xxx.xxx.198.226
JardaPecival:

Mě ta Brinsea vypouští ke spokojenosti(možná ještě malinko pozdějc by mohla), např. dnes v 7:20 přesně.. Dyštak je tam štelovátko, ale mám to nastavený z výroby..

Taky mám Brinseu, štelovátko je tam pouze na posun zavírání večer, ráno se ovlivnit nedá, teda na té mojí. I na to si na EN forech stěžovali. Večer mi to zavírá pěkně, ráno nevím, ale jestli to otvírá v půl osmé, tak to mi vyhovuje 🙂

Buggyra
Buggyra 24.10.2024, 09:51:06 xxx.xxx.198.226

To nemá některý z těch předsedů aspoň blogísek? Nezveřejní svoje stanovisko na webovkách JZD? Škoda.

Taková drůbežárná Kosičky, moje oblíbená, komentuje každý prd, který se šustne. I vybíjení chovu kvůli ptačí chřipce. Tak to asi někde jde.

Buggyra
Buggyra 24.10.2024, 09:49:44 xxx.xxx.198.226

Nevím, čekám s napětím, až bude po listopadu, tak se to snad dozvím 🙂

Buggyra
Buggyra 24.10.2024, 09:46:26 xxx.xxx.198.226

Mám, ale pouští je to opravdu pozdě, na EN forech si stěžují, že třeba až v 8 ráno, to je opravdu trochu pozdě, no ale tak holt mají holky smolíček. Můžou chodit spát večer později, ale ony jsou nasáčkované v budníku už v pět a dvířka zavírají až po šesté, tak to si musejí dámy holt rozmyslet 🙂

Buggyra
Buggyra 24.10.2024, 09:41:15 xxx.xxx.198.226

Admini tady tu funkci nabízeli a mám za to, že někdo ji má. Nabízeli ji třeba mně, já jsem s díky odmítla, mám za to, že neumím správně posoudit, co je ještě ok a co je za čárou a zbytečně by to dělalo zle.

A těch mrtvých…

Buggyra
Buggyra 24.10.2024, 09:39:27 xxx.xxx.198.226

Já jsem běžela včera. Našeho poníka staříčka 33 let jsem přesvědčovala, aby s dítětem po louce zacválal. No, zacválal a ještě se syčák zavlnil, jak byl nakrknutý, že mu utíkám 😀 Dítě se udrželo (proti tomu, co dělají ti malí černí zmetci pekelní, to byla srandička) a poník odběhl v dál, zatímco já jsem po 20 m běhu lapala po dechu, plicích a srdci… No to byl ale blbej nápad! 

Auto jsem taky včera odvezla do servisu, tak jsem zvědavá, jestli mi opraví světlo, které můj dvorní servisák neopravil, páč nějak nepřišel na chybu. Tak to zkouším jinde a uvidíme 🙂 Domů mě hodil chlap, naštěstí, na socku bych musela pár kilometrů šlapat, to bych ještě zhubla, neblázněte. Doma jsem si vzala jiné auto, naštěstí jich mám k dispozici dost. Taky to nechám rovnou přezout. No a v listopadu technická jedna a v prosinci technická druhá, snad budou velké výplaty 😀

Buggyra
Buggyra 24.10.2024, 09:31:52 xxx.xxx.198.226

Tche, k volbám až za rok? Já mám z N vyprávění pocit, že teď se budou lámat dějiny a stane se NĚCO. Za rok už k volbám nejspíš nebudeme muset 🙂 Teď čekáme nějakou tu fantastickou záležitost jako že se mravenci naučí zpracovávat kovy. Takže pak už nám může být všechno jedno 🙂