Aktuálně: 3 501 inzerátů217 014 diskuzních příspěvků18 331 uživatelů

Příspěvky uživatele

Buggyra

Buggyra
Buggyra 25.10.2024, 12:02:07 xxx.xxx.198.226
Fikovnice:

Vidíš! Zpeněžíš pak u mě…😄

Jasná, vajíčka dostaneš zadáčo, páč jsem kámoška.

Zaplatíš jen dopravu 😂

Buggyra
Buggyra 25.10.2024, 11:59:31 xxx.xxx.198.226
Vahine:

Buggyro, pěkný den. Jenom špitnu, že kolegyni letos trouba při pečení chytla, ale byli naštěstí u toho, tak to uhasili a měla ji taky strašně dlouho. Taky jsem měla starý sporák a jakmile jsem před Velikonoci zjistila, že topné těleso v troubě podélně prasklo a celkem dost, vzpomněla jsem na kolegyni a hned jsem péct přestala a pořídila novou. Buďte prosím Vás opatrná. A omlouvám se za nevyžádanou radu. Je to rada dobře míněná. 🌷

Děkuji, no vidíte, že by mi chytla trouba, to mě nenapadlo. Zatím mi hořelo jen v ní, když jsem něco nevyndala včas 🤣 Dokonce až sousedi přišli se zeptat, jestli jsem v cajku, že mi jde z okna dým…

No ještě že je trouba obložena nehořlavým umakartem z téhož století… nasáklým bromovými zpomalovači - tak se maximálně otrávím zplodinami 😀

Nenechávám zapnuté spotřebiče, když odcházím z bytu. Jsem docela paranoidní…

Buggyra
Buggyra 25.10.2024, 11:51:36 xxx.xxx.198.226
kometa:

Proč? Varem přece zničím všechny případné ošklivé baktérie.

No teoreticky… Ale znám své pappenheimské, takže to nedělám. Vajíčka pěkná čistá mám na prodej, vajíčka pos***á a zaťapkaná od bahna a naprasklá mám pro sebe. Některé bakterie nebo jejich metabolity jsou dost odolné.

Buggyra
Buggyra 25.10.2024, 11:31:13 xxx.xxx.198.226

Zase třeba vajíčka s rýží nebo s těstovinami, prostě s něčím, co nepropláchnu, než to budu jíst, to bych nedala. Vajíčka jedu s bramborami, protože brambory vařím ve slupce (kdo by se s tím škrábal…).

Buggyra
Buggyra 25.10.2024, 11:17:30 xxx.xxx.198.226

🤗 doufala jsem, že nejsem sama! 😀

Mám starý sporák Mora ještě předmileniální (kdo ví, jestli ne předrevoluční), žere to děti u cesty, tak šetřím jak můžu. Teď začal chlap vyvářet, tak příští rok bude vratka za elektriku asi chuďoučká 😀

Buggyra
Buggyra 25.10.2024, 10:58:24 xxx.xxx.198.226

Vy si z toho kua děláte srandu, ale já vařím vejce spolu s bramborama!!!

Obrázek
Buggyra
Buggyra 25.10.2024, 10:55:30 xxx.xxx.198.226

Já dostala jedno balení toho opiátu před dvěma lety a ještě ho mám 😀 Vyzobala jsem z toho asi 4 kusy. Nechám si to jako investici do budoucna. Jestli se dostanu do úzkých, výhodně ho prodám!

O skryté sviňáckosti paracetamolu vím. Proto když mám rýmičku, radši si vezmu acylpyrin. Paralen až když umírám.

Buggyra
Buggyra 25.10.2024, 10:51:25 xxx.xxx.198.226
kometa:

domácí čičiny bych kastrovat nemusela.

Musela. Jinak se vám umrouskají k smrti  + říjící se kočka taky značkuje. 

Tak je volba jasná, nebudu platit kastraci kočkám.

Buggyra
Buggyra 25.10.2024, 09:59:19 xxx.xxx.198.226
Varaxi:

Podle mě by se tu daly čerpat témata na natočení telenovely. Nebo dost dílů Ulice na celý rok.

Já kupříkladu jedu na Třetím víku svou telenovelu o svých bolavých zádech. Ale je fakt, že jen tam, protože tam to někdy někoho zajímá (a možná už taky ne, píšu hrozné elaboráty, kdo se tím má prokousávat).

Megí: s vámi si vždycky ráda pošvitořím, když teda zrovna porozumím tomu, co napíšete 😀

Buggyra
Buggyra 25.10.2024, 09:41:48 xxx.xxx.198.226

Jak jsi mu to rozmluvila???😄

No, to asi nemůžu napsat veřejně. Někdo by to mohl považovat za týrání. Teda tady asi všichni 😀

Ale jinak kromě averzivních metod jsem taky ten botník zabezpečila, aby to něj prostě nemohl lézt. Což je celkem snadné. Kdyby začal och*t botník zvenčí, tak nevím. Asi bych doma zavedla neviditelný elektrický plot…

Buggyra
Buggyra 25.10.2024, 08:55:23 xxx.xxx.198.226

No, řekněme si na rovinu, co bylo komu ve světě do Zemana.

Na druhou stranu nás to, kdo si sedne do čela US, celkem může ovlivnit.

Teď mě napadá hodně ironicky, že dost možná i víc, než to, kdo si sedne na hrad u nás… 😄

Buggyra
Buggyra 25.10.2024, 08:46:53 xxx.xxx.198.226

Balu, když si pořídíte kočku-holku, tak to řešit nemusíte. Tohle je potíž jen u samců 🙂 Taky uvažuju do budoucna spíš o dvou ženskejch. No, nemám ženské ráda, ony mě taky ne, tak to ještě zvážím.. Navíc vytrhnout z přírody dva kocoury je pro přírodu přínosnější než vytáhnout dvě kočky. Na druhou stranu, kocouři jsou levnější na kastraci a domácí čičiny bych kastrovat nemusela. Tak to pak ještě budu muset promyslet.

Nicméně svému Kocourovi jsem značkování rozmluvila.

Buggyra
Buggyra 25.10.2024, 08:09:31 xxx.xxx.198.226

Tak jsi udělala, co jsi mohla. Dej si džus a kopyta nahoru 🙂

Buggyra
Buggyra 25.10.2024, 08:05:01 xxx.xxx.198.226

Třeba si dala doktorka stávku v předstihu 🙂 I když vlastně žádná stávka nebude…

Buggyra
Buggyra 25.10.2024, 08:03:42 xxx.xxx.198.226

Nemyslela jsem nepouštět ho do místnosti, ale do postele. Chtěla jsem napsat “dlouhý bič a malý dvůr”, ale pořídit si prodlouženou ruku, kterou ho prostě z té postele evakuuješ.

No a jestli to nejde, tak holt nic, dál neumím, umím jen averzivní metody řešení.

Ideálně okamžitě vyměnit povlečení i deku, která byla povlečená, protože ta samozřejmě načichne a kocour bude spokojen, že mu to funguje. A nebo nagelovat tím pracím práškem přímo to poznačkované místo, aby prášek přebil ten pach kočky, ideálně ještě předtím postříkat octem, ať se to zneutralizuje i reakčně, nejen to překrýt parfémem.

Buggyra
Buggyra 25.10.2024, 07:47:42 xxx.xxx.198.226

Aha, tak jestli to nebylo tím nově vonícím povlečením. Tak možná příště nechat povlak před převlečením v místnosti načichnout? Nebo přes něj hodit nějakou načichlou larisu. Nebo kocourovi nemusí být po chuti ten prášek, ta vůně, tak třeba zkusit změnit značku…

Já mám totiž dojem, že jsi už v minulosti jednou psala, že ti ochcal čerstvě povlečeno…

Buggyra
Buggyra 25.10.2024, 07:45:43 xxx.xxx.198.226

Proč by přes deku nemohl být nepropustný přehoz? Já vím, potíš se, ale přes peřinu horem tě to už nezahřeje ani ti to neomezí větrání.

Tak tam toho prostředního prostě nějakou dobu nepouštěj. A až to udělá příště, zase ho tam nepouštěj. To je tak to jediné…

Buggyra
Buggyra 25.10.2024, 07:32:30 xxx.xxx.198.226

Ne s ním, ale s ní. Nepropustný přehoz.

Ono až to hovado zkusí příště a poteče mu to na nohy, tak bude dost překvapený.

No a jinak, když ho přistihnu, tak ho zmlátím. Teda v civilizaci ho asi pokropí vodou z rozprašovače nebo tak.