Aktuálně: 3 225 inzerátů221 009 diskuzních příspěvků18 365 uživatelů

Příspěvky uživatele

Buggyra

Buggyra
Buggyra 13.12.2023, 08:34:41 xxx.xxx.198.226

Ony se taky kortikoidy nasazují, když už není jiného… Nebo měly by.

Buggyra
Buggyra 13.12.2023, 08:09:31 xxx.xxx.198.226

Tak letošní čertovská jízda 🙂 Bohužel anděla jsem na videu nestihla. Byl ale stejný jako loni (poslední dvě foto) 🙂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Buggyra
Buggyra 13.12.2023, 07:58:32 xxx.xxx.198.226

Tak příbuzný, co k němu jezdím na vánočky, má coviďáka. No, nechali se očkovat pozdě, asi před měsícem, to holt ještě imunita nenaběhla pořádně. A on taky lítá po všech čertech, to by bylo, aby si něco z Prahé nepřivez. Tak snad bude mít lehký průběh, prý rýma a hlava zatím. Tak uvidíme, jestli pojedu na svátky na jih 😀 Taky jdu dávat 20.12. krev, tak možná letos Štědrý den radši doma, abych se z toho trochu zmátořila a neskočila z transfuzky rovnou do jámy lvové.

Buggyra
Buggyra 13.12.2023, 06:58:30 xxx.xxx.198.226
Arbora:

To necenzuruje AI, ale autori videa. Videá s obsahom, ktorý môžu “narušiť mravnú výchovu mládeže”, a podobne, zvyknú sociálne siete zobrazovať menšiemu publiku, prípadne nezobrazovať vôbec a označujú ho ako “nebezpečný”. Preto autori rôzne obchádzajú tieto algoritmy, práve napríklad samocenzúrou. 

Já pár takových videí viděla “před” a “po”, tu cenzuru vypípáním nebo takovou tou autorsky nechráněnou hudbou tam dodalo YT. Ale třeba to tak není u všech. Také vídám teď už videa, kde se explicitním výrazům snaží autoři v mluveném slovu vyhnout, aby jim to algoritmus YT nevycenzuroval.

Buggyra
Buggyra 13.12.2023, 06:47:11 xxx.xxx.198.226
Sarah01:

Neukölln https://1url.cz/ouDrj

A bývala to tak krásná čtvrť.

Dnes, kdy se žáčci posilují různými energeťáky plus si šlehnou nějakou dobrůtku (zažila na vlastní třídě), je to občas o život. Kdybych bývala včas neuhla letící lavici (sic!), též bych byla v titulcích. Už jsem šla pro hasičák, když se objevili tělocvikáři s PČR 😄

Buggyra
Buggyra 13.12.2023, 06:39:16 xxx.xxx.198.226

Já jen doufám,že Evropě přestane vládnout hloupost a naivní představy a  vystřídá je rozum s realistickým úsudkem.

Jako že doufáte, že v Evropě přestanou vládnout politici? Nutno dodat politici zvolení lidem k obrazu svému? 🙂

Buggyra
Buggyra 12.12.2023, 14:36:03 xxx.xxx.198.226
Fikovnice:

No ale je to Pan Kocour!👍

A koukala jsem, že se vyvaluje pěkně v peřinách!😂

Jo, občas ho do postele pustím 🙂 Je zajímavé, jak pěkně dokáže rozlišovat, kdy jsem ho pozvala do pokoje, a kdy ho nikam nezvu, takže tam nesmí. A to by někdo mohl nazvat nedůsledností 🙂

Buggyra
Buggyra 12.12.2023, 13:45:04 xxx.xxx.198.226

Fikovnice: když ona to vypípává umělá inteligence, ne člověk. A ona UI nerozliší, zda je to video propagující ony praktiky s dětmi a nebo zda se jedná o medicínské poradenství… To je jak s těmi plemeny psů, kožešinovými farmami, cirkusy a kočáry v Praze… radši zakážeme všechno, než bychom složitě zajišťovali, aby se neděly nepravosti v jednotlivých případech. Jednodušší je vzít šmahem z jedné vody na čisto. Nebo třeba když jako státní aparát neumíme rozlišit, kdo je skutečně chudý a potřebuje pomoct, a kdo se tak jen vyčůraně tváří, tak radši rozdáme všem / seberem všem.

Buggyra
Buggyra 12.12.2023, 13:41:26 xxx.xxx.198.226

Já nemám na vánoční trhy čas. Rodičům naštípat dříví, kamarádce nakoupit mlíko, mamce dovézt linecký, co jsem o víkendu splácala, pokrmit zvěř, pomoct kamarádům připravit akci, než si taky tady počtu, co kdo napsal….kdo to má stíhat 😀 Ještě taky asi v zaměstnání bych měla něco podělat…

Buggyra
Buggyra 12.12.2023, 13:20:21 xxx.xxx.198.226

Já se kupříkladu mám jako prase v žitě! A proč si tuhle krásnou a šťastnou realitu kazit nějakými záběry trpících ubožáků, ať už z řad zvířat nebo lidí. Prostě nebudu, a nebudu na to ani myslet, raději hledím udělat něco pro to, aby se to v budoucnu třeba nedělo v mém okolí, a tak tuhle maličko informuji, tady dovzdělám, támhle pomůžu 🙂 To mi dává smysl.

Buggyra
Buggyra 12.12.2023, 13:15:27 xxx.xxx.198.226
assil:

No riziko můžete omezit když víte, že někdo hrozí bombami na vánočních trzích třeba, tak tam prostě nepůjdete. Když nic nevíte,. tak půjdete a děj se vůle boží. Záleží na přístupu. Mě víc vyhovuje přístup Kdo je připraven, není překvapen.

No ale přesně to tam přece píšu.

Nemusím vidět rozervaná těla v davu a řvoucí děti a lidi přepůlené, abych vnímala nebezpečí bombového útoku. Zavírám oči před přepůlenými lidmi, nikoli před informacemi, jakým způsobem terorista uložil bombu pod vánoční stromek.

Buggyra
Buggyra 12.12.2023, 12:49:46 xxx.xxx.198.226
assil:

Ano, zeptejte se nějakého křováka jestli mu přijde normální samice, co vyprskla jedno dvě mláďata. 😀

přesně tak, krásně jste ten úhel pohledu vystihla 🙂

Buggyra
Buggyra 12.12.2023, 12:47:45 xxx.xxx.198.226

A jak prosímvás zabráním tomu, aby mě sejmul ISIS, když budu sjíždět krutosti, které páchají? Tedy jak tím, že budu pozorovat produkty zla, zařídím, aby mě nedohnalo zlo? To jsou přesně ty věci, které nemohu ovlivnit, a proto od nich svůj zrak odvracím. Navíc já neodvracím zrak od mechanismu vzniku zla, ale od následků zla. S těmi už nic neudělám. Mechanismy vzniku naopak bedlivě studuji, abych byla připravená na situaci, kdy bych nedejbože měla možnost do vzniku takové situace zasáhnout. Neplést si 🙂

Buggyra
Buggyra 12.12.2023, 12:43:08 xxx.xxx.198.226
efe:

že to není moje starost, já jsem ještě “normální”…

Dovolím si oponovat, neboť z hlediska vývoje civilizace/populace ani Vy, ani já atd. normální nejsme neb jsme se nerozmnožili 😉

My jsme ale úplně normální součást přírodního výběru 🙂 V přírodě je totiž spousta zvířat, která se z různých důvodů nerozmnoží. A nepředají geny. A některá se nemnoží prostě proto, že postrádají pudy k tomu množení. No a to jsme my, a je to úplně v pořádku 😀 Tak si to tedy říkám pro sebe, ale samozřejmě veřejně o sobě zcela nepokrytě prohlašuji, že normální nejsem. Protože samozřejmě, normální je samice, která vyprskne normální počet mláďat za svůj život . Tak ta normalita bude samozřejmě otázka úhlu pohledu 🙃

Buggyra
Buggyra 12.12.2023, 12:39:48 xxx.xxx.198.226
assil:

Pro takovýhle lidi jsou zprávy taky 😀

https://pozitivni-zpravy.cz/

Ale já si nemyslím, že zavírat oči před negativníma věcma něco řeší, ty negativní věci nezmizí a dřív nebo později stejně člověka doženou.

Pozitivní zprávy já konkrétně třeba občas čtu 😊

A pro mě zavírat oči před negativníma věcma - těma, co nemůžu ovlivnit - rozhodně mnoho řeší. Řeší to moji stabilní psýchu, děkuji pěkně, to mi úplně jako argument stačí 🙂 A zvěrstva páchaná na Izraelcích mě naštěstí nemají jak dohnat, když jsem je v životě neviděla.

Buggyra
Buggyra 12.12.2023, 12:36:27 xxx.xxx.198.226
efe:

No ona ta fáze “smrti” je predikovaná lehce po roce 2030…

Jo, ale bude nám to trvat trochu déle než těm myším 🙂 Tak snad to těch dalších 20-30 let vydrží, než to se mnou sekne….

Buggyra
Buggyra 12.12.2023, 12:34:57 xxx.xxx.198.226

lesnizinko, co se “lepících se” sukní týče, já jsem nosila spodničku. Optimální je bavlněná, ta je i příjemná, hřeje a chladí jak je potřeba, ale já měla většinu spodniček umělohmotných. Na punčochách se zelektrizovala spodnička a vrchní sukni pak nechala ta elektrika na pokoji 🙂 Jinak já nosím sukně pořád - do civilizace v podstatě nic jiného nenosím. Teď už bez spodniček, spodničku už jen leda v létě, když jdu za léto desetkrát bez punčoch (to musí být ale fakt 30 venku několik dní po sobě, abych vevnitř v kanclu, který je zastíněný budovou na severní straně baráku měla aspoň těch 25….). Nosím ty černý tlustý zimní punčochy jako efe.

Buggyra
Buggyra 12.12.2023, 12:04:41 xxx.xxx.198.226

lesnizinko, já mám jen jednoho chudáka týranýho, páč je sám v bytě 🙂 Až pojde a budu pořizovat dalšího, tak toho pořídím už ve dvojím provedení, ať je sranda 😀

Buggyra
Buggyra 12.12.2023, 12:02:17 xxx.xxx.198.226

No holky, nechci vám do toho kecat… ale já když jsem si to hodila paralelně s vývojem naší globální populace, tak jsem na kliku od toho okna trochu sahala… Nu dobrá, pak jsem si zracionalizovala, že to není moje starost, já jsem ještě “normální”, a za svého života budu jen pozorovat postupující úpadek, takže nemusím skákat hned. Ale může se stát, že ta myšlenka ještě přijde. Člověk si to nesmí připouštět, no snažím se. To jen občas si na to vzpomenu a přeběhne mi mráz po zádech…

Buggyra
Buggyra 12.12.2023, 11:58:53 xxx.xxx.198.226

dost často jsem poslední dobou vzpomínala na Calhounův experiment a na jeho (opakovaně potvrzené) výsledky v porovnání s vývojem naší populace

TEĎ!!! jsem o něm říkala lektorce angličtiny! Před dvěma hodinama 😀 Takže další člověk, co si s hrůzou vstávajícími vlasy na hlavě co nevidět přečte o budoucnosti lidstva…