Já si dneska udělala k obědu zeleninový salát, a jak poslední týden pokaždé po obědě (včera i po rýži) jsem měla v břiše kámen, tak dneska pohoda - tak ještě že jsem si té zeleniny nakoupila 🙂 Ještě musím přikoupit balkán.
Příspěvky uživatele
Buggyra
Jo a zobejte Déčko, kdo můžete. Jakože vit. D. Málo sluníčka v poslední době.
Hele období před vánocemi je klasicky nejhorší v roce, víte proč? Protože jsou nejdelší noci a organismus je vyčerpaný. Každý organismus. Teďka na fejsbůku se na mě valí jen samé pochovávání zvířat. Klasika. Lidi jsou nemocní a hromadně hynou ti nejslabší nebo u nichž se sešla blbá náhoda. Bohužel. Musíme to přetrpět, po Novém roce bude zase líp!
To může být, přeci nemůžou expedovat něco, co nemají zaplacené, resp. nemají záruku, že to někdo zaplatí. 🙂
mám zpomalený systém, jsem to poslala dvakrát
Ještě že tady z toho džapánu nemáme víc zpráv, protože to bychom teprve koukali. A my máme za to, že Emerika je země neomezených možností, ale ta už dávno není na špici žebříčku neomezeného 😀
Bobca:tedá..já jako nečtenář knih-jak to tady čtu,si ji asi objednám a začnu číst😊
No však jak psala Megí si ji můžete koupit elektronicky a POSLECHNOUT si ji! 🙂 Ale samozřejmě ilustrace a úpravu si budete muset prohlédnout pořád ještě sama, to ještě nikdo do mozku bez přímé účasti přenést neumí 😀
Když je ta sůl, kterou líže nadlimitně, minerální, tak se předávkuje, a může se z toho fakt efektivně pos***t 🙂 Ale přijde mi zposledního příspěvku, že paní je erudovaná, tak předpokládám solí míní čistou sůl, kde je to jak píše Horsana.
Pokud to byly 4 balíky sena od různých dodavatelů z různých míst sečení, tak pak ok.
Já chci vidět nakreslené ty stromy obalené bankami, tenhle nápad se mi náramně líbí 🙂
Jj, to jsou papíroví, byli i na výstavách, ale jako lepšího nám hodnotili toho, co byl už valach, protože to byl pěknej vejlupek a zdrhal nám - nemohli jsme riskovat, že si to s ním vyřídí nějaký větší kůň od sousedů. Jeli jsme na výstavu, kde byl zahraniční posuzovatel (Holandsko nebo Británie, nepamatuju, ono je to přes pět let!!! hrozné, jak to letí), a drželi jsme toho “hodnějšího” hřebcem, že kdyby se ukázal dobrý v typu, tak bychom třeba nabídli plemenitbu. Ale byl v pořadí těch pěti předvedených hřebců poslední, tak jsme ho šmikli taky 🙂 (jeden šel pod kudlu snad na dvou, druhý šel na třech letech) No a ten, co jsme ho vykastrovali prvního, ten zůstal nižší a nabral neskutečně v hrudníku, má hřbet jako stůl, kolikrát říkám, že by se na něm dala cvičit voltiž. A ten, co byl kastrovaný později, je vytáhlejší a “štíhlejší”. Čiže uplně opačně, než “se říká” 😀
Dlouhé hnátky mají proto, že uuuuž byl vidět skorem jejich výběh, a to je třeba natáhnout řádně nohy, aby to panička ještě neotočila náhodou od domova!
Obložíte nábytek něčím, co ohryzávat může - ovocnými větvemi, chem. neošetřenými prkénky… případně něčím, co ohryzávat nejde - plechy… případně králíkovi postavíte ohrádku.
Ph:Co si mam predstavit pod tema “cvicakovyma praktikama”?
vim já? Píšu obecně. Já byla na cvičáku naposled před 30 lety 😀
Taky je dobré vysledovat, jestli se tou solí poník nepředávkovává. I to může hezky rozhodit tělesné funkce.
Co se sena týče, zkuste pořídit balík od jiného dodavatele nebo jiného koňáka, prostě seno usušené v jiné oblasti a jiným zemědělcem - jestli třeba problém není v tom. Může tam být rostlina nebo kontaminace, která vadí.
Tady k tomu bych měla zamyšlení - mám za to, že psi rozlišují sport a reál život jen pokud k tomu mají příležitost. Pokud je jejich majitel neustále utvrzuje, že cvičák je reál a přenáší praktiky ze cvičáku i do reálného života, tak se domnívám, že se pes začne podle toho chovat. Pokud se takto bude postupovat od štěněte, budeme mít předpokládám psa, který nikdy neměl šanci přemýšlet o tom, co je “jen jako”, a co je reál. Dělá, co ho naučili.
No před deseti lety to dítě imigrantů upe nebylo ;-) To byl zcela domácí blonďáček z devítky. Mimochodem, děti vietnamských imigrantů byly premianty na škole a malý Číňan v trojce uměl anglicky líp než já.
To bude jen milionářskej problém vás jako autorky bestselleru a efe jako mezinárodní vystavovatelky a majitelky penzionu. Mně se totiž obrázky taky vkládají jak mají 😛
vypadá chutně 🙂
Já toužím po hospodyni! Zatím teda prachy strkám do chřtánu nějakým chlupatým zubatým bestiím, ale jednou se z jejich područí vymaním, a pak si pořídím hospodyni, do toho svého kutlochu 1/1, ta bude čučát, co všechno dokáže jedna dáma zaprasit a zanedbat v malém kutloušku 🙂 A ta teda optimálně bude chodit i po pochůzkách (pošta, nákupy potravin, švadlena, opravna obuvi atd.) a já nebudu dělat NIC. Pak si teda pořídím nějaký ten domácí běžící pás, abych mohla chodit aspoň doma a vešla se aspoň do dveří, no.
no, Bobčo, můj kocour se jmenuje Kocour 🙂
Plesknu Kocoura i sem, ať je sranda.
Nalezenec, trochu narostl (6-7 kg), vocásek a mazel a vykladač. Slyším ho houkat u dveří v létě přes otevřený balkon už když parkuju auto na parkovišti před domem (pozná zvuk motoru, co nadělám) a jeho jekot mě provází celou cestu pěšo do čtvrtého patra. Když vejdu do dveří, řekne “čau” a jde zalézt 😄 Celkem brzo je s každým kamarád a nechá se ňuňat, když mu toho člověka ukážu. Ale když u nás byl na víkend pejsek (10 kg), tak pejsek se plížil podél stěn, ani se na Kocoura nedíval, a Kocour stál vždycky dvakrát tak velký uprostřed místnosti a přísně si psíka měřil 🙂