Mně přijde jako že jedna o koze a druhá o voze.
Jaký útok?
Tak napište ministrovi dopis, no.
Příspěvky uživatele
Buggyra
Já jsem ráno zakašlala! Takže jsem zrušila akci s koňmi a hodlám se kurýrovat o víkendu. Příští víkend míříme s rodinou na zájezd do zahraničí (jen na víkend) a nerada bych tam po nich prskala.
V noci mrzlo, tak mi asi popraskala posbíraná vajíčka u slepic, zrovna kolegyně hlásila, že by si vzala na vánoční pečení, tak jsem ji uklidnila, že teprve zvím, zda bude co jí v pondělí dát 😀
Asi jsem nějaké ty zkratky rozklíčovala, ale jiné ne. Mě nějak jiní magoři (kde jsem řekla, že Rus je jediný magor?) v tuhle chvíli nepálí, víte, protože nějak nemají úplně vliv na moji bezprostřední budoucnost. Leda by odpálili nějakou tu rafinérii. Asi jiný magor upe nenastartuje třetí světovou, že ano. Zatím je ta největší pravděpodobnost skutečně u Rusa.
Pethardware by to neuměli?
Každý den pořád dokola stále stejná masáž o nezbytnosti války ve východní Evropě…
Kdo vás masíruje? Kdo tvrdí, že válka je nezbytná? Naopak, každý vám řekne, že kdyby Rus stáhnul svá chapadla, válce je v tu vteřinu konec. No, věřit mi nemusíte, že.
Jenže když začne válku, zůstane mu jediný spojenec, KLDR. Možná.
Nikdo válku nechce. Ne světovou. To není dobré pro obchod a penízky se musí točit. Spousta lidí má rozehrané spousty investic v různých oblastech, najednou by se všechno stoplo a jel by se jen válečný kolotoč, nehledě na ty poválečné škody, kdo to bude platit?
Ale samozřejmě musíme vzít v potaz, že Putin je magor. Nemusí uvažovat logicky. A jeho štáb lidí, kteří mají rozjeté ekonomické cíle v různých oblastech, na něj úplně nemusí mít kýžený vliv. Takže…
Inu, parafrázuji svého oblíbeného jůtůbera, stojím za tím, že nebude třetí světová, protože kdyby začala, stejně už byste neměli šanci se mi vysmát, že mi předpověď nevyšla 😀
Cucavé může - ale jen když je bude cucat! 😀
Dejte si to do inzerce, v diskusi to nebude mít takový dosah, kdo chce pořídit rybu, jde logicky do inzerce 🙂
Nedávno se chlap ptal v Hejnicích. Stejně jako v NMpS. Neberou nikde, v NMpS říkali, že by měl nastoupit nový Ukrajinec, tak snad na jaře že by mohli registrovat nové pacienty, ale ten poslední Ukrajinec jim utekl, tak těžko říct, jak to nakonec dopadne. Frýdlant taky nebere, nikdo. Dotyčný hledající se registroval u soukromáka v Liberci a dali mu termín první návštěvy dva měsíce od registrace, že dřív nemožno.
Viděla jsem několik kříženců plnokrevníka a (jako)shetlanda, na jednom jsem se vozívala. Maminka metrová ponička.
Taky se mi tu diskuse líbí a motivuje mě to občas aspoň málo si něco o tom zjistit, takže všichni přispíváte k mému velmi povrchnímu politickému povědomí 🙂
A to se cení!
“vyjádřil jsem mu hluboké pohrdání”
😲
Děkuji, jsem ráda, že je v plánu 🙂
Jj, viděla jsem to v Teorii velkého třesku 😀 Myslím, že raději budu činit všemožná opatření, aby k napadení dutin nedošlo 😂
Bobi, na tom suchém je dole u země takový stín, neožehli oni ho při nějaké grilovačce? Ale jinak stačí, že se postaví nějaký dům a změní se vodní poměry a strom už si nedosáhne pro vodu… Třeba vybetonovali nějakou plochu, kde se hodně vsakovalo, to může být klidně o čtyři baráky dál, a může to mít vliv.
No jo, teď to lítá, celkem skokově se ochladilo a drží se to kolem nuly, to je nejhorší. Známí jsou taky zhoršení zdravotně, máti měla zamrzlé rameno (prýže je to diagnoza), rozehnala to nějakým mazáním, co jí dal doktor, tak už udrží vidle a obuje si boty. No a já zatím jen ta usazenina za nosem, snad to nevlítne moc do dutin, mám tucha, že už se to tam plíží. V neděli se budu kurýrovat. Musím na sobotu nějak vychytat oblečení. Nerada bych sobotu rušila, protože na mně závisí dítě, které bych připravila o zážitek, no…
Jen tak si připomenu… kdyby šlo zneviditelnit příspěvky nějakého přispívajícího dle IP… 🙂
Bodlinka:na noru nezafouká a nezasněží, protože se se mnou ohřívá v kuchyni u krbu.
Vždycky si říkám, že to pěkné na konci civilizace by bylo, že bych si konečně v paneláku postavila ten krb! 😀 Než bych se přestěhovala někam, kde je voda…
Libtardi, do toho!
(Snad vám nerupne cévka.)
Mno jo, to s tím plynem, to je věčná legenda. Cílem není to znemožnit, cílem je, jak říká můj oblíbený pan Rota, aby to byl “voser”.
A ruská centrální banka šla teď na podzim docela do vývrtky, takže uvidíme, jak se to dál vyvine. Mám tucha, že tu sledujeme moc pěkný ekonomický experiment.