Jsem ráda, že se potkáváme jen virtuálně, když už jsme se museli potkat. Vás bych nechtěla znát osobně.
Příspěvky uživatele
balu
A co chcete tady po nás?
Pořád nerozumím důvodu proč diskutujete s lidmi, kterými pohrdáte. Myslíte, že je svým přístupem a projevem přesvědčíte o opaku toho, co si o vlcích myslí?
Proč my tady bychom si měli něco nastudovat? Pokud bych chovala ovce, tak ano. Ale jen proto, že tu nějaký mastňáček na diskuzi o psech pořád prudí s problematikou, která se mě vůbec netýká?
Mastňáčku, proč nediskutujete s lidmi, kteří mají stejný zájem jako vy, proč tu ztrácíte čas s námi čoklaři, když námi tak očividně pohrdáte a s radostí nás urážíte?
Ano, už jsem psala, jsem pro regulaci populace vlků. A taky se zamýšlím, jestli do naší dnešní krajiny vlk patří, když to tu šlo sto let bez něj.
V chovu ovcí se nevyznám, ale pár ovcí asi není problém večer nahnat do ovčína…
Jinak dávala jsem sem už jednou tento odkaz, kde je popsáno, jak postupovali se štěňaty pastevců - https://www.casopis.ochranaprirody.cz/pece-o-prirodu-a-krajinu/prakticka-zkusenost-s-pasteveckymi-psy/ .
Neříkám, že je to univerzální návod, ani že je to pro každého, ale je to jedna z možností.
Neříkejte! V čem konkrétně?
Čoklař fakt nepochopí beránkáře, kteří hledají PROČ to nejde, místo toho, aby hledali, jak to jde.
Jenže tady se o ovcích píše okrajově a jen v souvislosti s vlky. A pochopení a podporu pro jeho názory tu nějak nevidím. Tak zřejmě aby si splnil svou denni dávku urážek…
Proč vlastně tedy chodíte sem, na diskuzi o psech?
U nás plyšáci dopadají jako ten na poslední fotce. Takže teď žádné plyšáky nemáme a nebudeme pořizovat.
U nás, tedy u Kazi, je nejoblíbenější poněkud otrhaný a poloměkký fotbalový míč. Ten má jako dudlík i mnohdy na spaní. Usne zakousnutá do něj. Pak další poloměkký míč, gumový, pak ještě menší gumový pískací s reliéfními motivy tlapek. Výbornou hračkou je hadice jako od vysavače, ale tenčí (ani nevím, od čeho vlastně je), dlouhá asi dva metry se spojenými konci, ta slouží k přetahování i házení. Pak má ještě další gumové činky a kroužky a podobně. Krom toho pořád vytahuje naštípané dřevo a různé klacíky co najde po zahradě. A když nenajde, ukousne si, třeba ze skalníku. Vše také tahá mamce dovnitř, k její velké radosti.
Mohlo by se někomu hodit - https://www.casopis.ochranaprirody.cz/pece-o-prirodu-a-krajinu/prakticka-zkusenost-s-pasteveckymi-psy/
My jsme ale nikdy nebyli koloniálním státem. My jsme nic nekolonizovali…
Ale shodneme se, že to není správné, ne?
Taky ji tu nemáme.
Máme vlastní armádu. Ale v případě napadení jsme členy NATO, tudíž kdyby napadl nepřítel naši zemi, jako by napadl všechny země NATO. Budou nás bránit i armády členů NATO. Měly by.
A tím chcete říct co? Opáčko z dějepisu? O studené válce?
Ano, Rusko si to právo v případě Ukrajiny osobuje.
Tak jsem si článek přečetla. A měla jsem dojem, že čtu aeronet nebo něco podobného.
Může nějaká svrchovaná země diktovat jiné svrchované zemi, jestli se může stát členem nějakého spolku, paktu?
Orionka by si měla uvědomit, že i když nemá ráda uniformy, tak právě ty uniformy, a ano, i ty US armády, nám zajišťují to, že si uniformy ruské armády nebudou znova vykračovat po Václaváku.