Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 19.10.2023, 08:02:55
Opravdu je - byla důvodem nerozmnožování starost o planetu a přesvědčení, že bez lidstva jí bude líp? Nebo to je - byl jiný důvod a do tohoto, rádoby ušlechtilého důvodu, jste si ho zabalily až později, když je jasné, že už k rozmnožování nedojde?
Nic se nevyrovná tomu, když vidíte, že váš život pokračuje ve vašich dětech a vnoučatech.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 17.10.2023, 22:16:10
To je dobré znamení, že si chce hrát. To znamená, že je mu dobře. Moc vám gratuluji k tomu, jak jste to s ním zvládla. Četla jsem tohle vlákno celou dobu a držela aspoň palce, protože radou jsem přispět nemohla. Tak ať je to čím dál lepší!
Podlehli jste bludu, že fena má mít alespoň jednou za život štěňata? (je to kravina, fena to fakt nepotřebuje)
Fena je tak skvělá, že si chcete nechat po ní štěně a domníváte se, že ten potomek bude stejně skvělý? (může být a nemusí, jistotu nemáte, je tam stejná pravděpodobnost, jako kdybyste pořídili štěně někde jinde)
Potřebujete peníze? (někdo se domnívá, že na vrhu vydělá - může to tak být a nemusí, může se narodit početný vrh a odchov proběhnout bez problémů a můžete prodat štěňata naivním lidem, kteří věří, že PP není na nic, nebo můžete přijít o štěňata i fenu a může vás to stát desetitisíce za veterinární péči)
Odpověď na příspěvek uživatele orionka z 16.10.2023, 01:22:35
Ve škole jsem jsme se toho neučili víc. A ani dnešní děti se neučí vše, co by potřebovaly, teď tedy myslím z hlediska historie.
Video jsem neviděla, nemám čas sjíždět videa. Ale historický vývoj v oblasti, kde se střetává islám a křesťanství je od počátku plný bojů. Tam klid nebude nikdy.
Odpověď na příspěvek uživatele Honza z 14.10.2023, 22:29:58
Chladí se, je mu teplo. Bude to mít v zimě docela těžké, když máte podlahové topení. Zkuste chladící podložku, jestli bude chladit i položená na podlaze s podlahovým topením (nemám s ní zkušenosti)…
Jinak na otlaky někteří psi trpí více, někteří méně…
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 15.10.2023, 07:20:49
Lidé mívají v bytech i mnohem větší psy, labrador zas tak velký není. Ale jde o to, v kterém patře bydlíte a jestli je v domě výtah. Protože v případě, že pes bude mít pohybové problémy, jakékoliv, ne jen spojené se stářím, což by se dnes jevilo jako daleká budoucnost, tak ho budete muset nějak dostávat z bytu a do bytu. A labradora jen tak neunesete. S tou dostupností je třeba taky počítat, když pořídíte štěně a budete ho učit čistotě a lítat s ním každou chvíli ven. To je pak každé patro znát.
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 14.10.2023, 08:34:58
Obávám se, že i kdyby se udělalo vyšetření mozku (magnetická rezonance?) a zjistilo, že je tam nádor, tak se u psů neoperuje. Ale chtělo by to prodiskutovat s vetem a na nějaké klinice, já bych jela na VFU do Brna (teda teď to má jinou zkratku, ale nevím jakou).
Měli jsme před deseti lety s fenou jiné obtíže s tím, že je tam podezření na nádor na mozku, a vet nám rovnou řekl, že můžeme udělat magnetickou rezonanci, ale když se zjistí nádor, tak operovat se stejně nebude. Jednak bychom operaci nezaplatili, a jednak se u nás tyhle operace nedělaly. Takže jsme MR ani nedělali, bylo by to zbytečné a vyhozené peníze.
Je mi to líto, 11 let je na bišonka celkem málo, ale nemoc si, bohužel, nevybírá.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 12.10.2023, 22:30:22
To je moc smutné. U mé kamarádky to trvalo rok od určení diagnózy. Nevím, jak se přesně její nádor na mozku nazýval, léčba a ozařování nezabraly. Bylo jí 48 let… Měla děti, manžela,…
Odpověď na příspěvek uživatele Thielli z 11.10.2023, 07:37:43
S blikáním máte pravdu. Nesnáším to, vadí mi to na oči. A že takových blikajících cyklistů a “běháčů” je u nás jak nasetých. Nemám to ráda, ani když jedu v autě a míjím v protisměru blikajícího cyklistu.
Mně teda vadí i lidi s čelovkou, protože všechny, na koho se zadívají, oslňují. A tak člověk, jdoucí po tmě bez světla, je oslněn takovým “majákem” při vzájemném míjení a pak nic nevidí.
Já naštěstí, protože svého psa nemám, po tmě venčit nemusím, a chodku si mamka navykla na jedno venčení denně a to ráno. Měla to tak i se zesnulými kavkazankami a chodkou. Ale když jsem chodila se svými psy, snažila jsem se chodit tam, kde jsem ty blikající “objekty” nepotkávala. Takže spíš po ulicích s uličním osvětlením…
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 09.10.2023, 22:44:20
Hrůza a děs. Ta stará paní prý přežila holocaust a teď ji unesli takoví prvoci (nemohu napsat zvířata, protože ta se takto nechovají).
Taky mi nebude vadit, pokud se do pomoci Izraeli zapojí USA a další civilizované země. Tady je názorná ukázka toho, co je islám a jeho vyznavači zač. A že soužití křesťanů s muslimy nikdy nemůže fungovat.