Na tom pražským mostě konvalinka roste… jinak tu písničku neznám.
Příspěvky uživatele
balu
Tohle kdyby mi chlapec řekl, tak ho okamžitě pustím a ještě ho zamotám.
No jo vlastně…
Doron, to jste fakt tak naivní?
Nebojte se, ono se to sem přihlásí pod jinou identitou, pod jiným nickem. Ale to dřív či později poznáme.
Díky za info. Je to takové nelibozvučné slovo…
https://www.idnes.cz/brno/zpravy/kradez-pes-centrum-brno-matka-chlapec-mestska-policie.A231024_131328_brno-zpravy_azu?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Co je klabrdón?
Jestli vy mu místo inzulínu nedáváte redbull!
Hlas lidu? Nebo hlas hlupáka? Škoda, že s tím pořád někdo diskutuje. Tady je na místě důsledná ignorace.
A to je strašně smutné.
Četla jste ty jeho příspěvky? Je to málo? Ty kecy o omluvě, to co vám tu píše, to je jen faleš. Už na ifauně lhal a oblboval.
Všimla, samozřejmě. Ono TO má problémů víc.
Kéž by vám admin vyhověl a váš profil smazal. Pokud tedy je pravda, že jste ho o to žádal.
Fikovnice, proč TO pořád krmíte? To vám nestačí, co tu předvádí? Fakt chcete s tímto dál komunikovat, diskutovat?
Nemusíte řešit smazání účtu. Prostě odtud odejděte a zavřete za sebou dveře. Chybět tu nebudete určitě nikomu, po tom, co jste předvedl na Všeobecném pokecu.
Holky, je mi moc líto, co jste musely prožít. I toho, že se vaše rána teď rozjitřila. Mám dojem, že v těchto případech boží mlýny nemelou nebo jen liknavě. Držte se!
A pak jsou tu někteří, kteří to zlehčují a dělají nevhodné vtipy a ještě se diví, že se vtip nelíbí.
Podle mě je to riziko, do kterého jdete a platíte vy, jako pacienti. Určitě vám před započetím léčby veterinář vysvětlil, že se léčba nemusí dařit. Je to jak u lidí, ne každý se z leukémie vyléčí i přes transplantaci kostní dřeně.
Pro mě by to byla diagnóza vedoucí k uspání psa. Neměla bych to srdce jej “mučit” chemoterapií a vůbec celou léčbou s - ještě k tomu - nejistým výsledkem.
Hrozné… ta absolutní moc doktora.
Holky, to je hrozné, co tu popisujete. A klobouk dolů za odvahu to veřejně napsat.