- Příspěvek #158806
- Nahlásit
Hlas lidu? Nebo hlas hlupáka? Škoda, že s tím pořád někdo diskutuje. Tady je na místě důsledná ignorace.
Hlas lidu? Nebo hlas hlupáka? Škoda, že s tím pořád někdo diskutuje. Tady je na místě důsledná ignorace.
A to je strašně smutné.
Četla jste ty jeho příspěvky? Je to málo? Ty kecy o omluvě, to co vám tu píše, to je jen faleš. Už na ifauně lhal a oblboval.
Všimla, samozřejmě. Ono TO má problémů víc.
Kéž by vám admin vyhověl a váš profil smazal. Pokud tedy je pravda, že jste ho o to žádal.
Fikovnice, proč TO pořád krmíte? To vám nestačí, co tu předvádí? Fakt chcete s tímto dál komunikovat, diskutovat?
Nemusíte řešit smazání účtu. Prostě odtud odejděte a zavřete za sebou dveře. Chybět tu nebudete určitě nikomu, po tom, co jste předvedl na Všeobecném pokecu.
Holky, je mi moc líto, co jste musely prožít. I toho, že se vaše rána teď rozjitřila. Mám dojem, že v těchto případech boží mlýny nemelou nebo jen liknavě. Držte se!
A pak jsou tu někteří, kteří to zlehčují a dělají nevhodné vtipy a ještě se diví, že se vtip nelíbí.
Podle mě je to riziko, do kterého jdete a platíte vy, jako pacienti. Určitě vám před započetím léčby veterinář vysvětlil, že se léčba nemusí dařit. Je to jak u lidí, ne každý se z leukémie vyléčí i přes transplantaci kostní dřeně.
Pro mě by to byla diagnóza vedoucí k uspání psa. Neměla bych to srdce jej “mučit” chemoterapií a vůbec celou léčbou s - ještě k tomu - nejistým výsledkem.
Hrozné… ta absolutní moc doktora.
Holky, to je hrozné, co tu popisujete. A klobouk dolů za odvahu to veřejně napsat.
No, i když moje praktická lékařka nemá sono a ani rentgen, když je potřeba, odešle pacienta do jiného patra téže budovy, kde ony přístroje mají a kde vyšetření provedou takřka vzápětí.
Opět je tu kydání na naši republiku, teď na zdravotnictví…
Souhlas, taky mám dobré zkušenosti. A ne jen v této chvíli, ale tak nějak obecně. České zdravotnictví je jedno z nejlepších. Je tak dobré, že fůra emigrantů se sem jezdí léčit. Zaplatí si pár kaček a mají léčbu zdarma. Kde by to jinde měli? Dokonce sem jezdí i emigranti žijící v Kanadě v Yukon territory, kde mají lékařskou péči zdarma, jako kompenzaci života v nehostinných podmínkách. Láká je sem dobrá péče a krátké čekací doby na operace, na rozdíl od Kanady. Jezdí sem z Německa i Švýcarska, nechávají si například dělat zuby.
Samozřejmě, že se nějaké problémy vyskytují, ale pozitiva převažují. Na ty případy, kdy se něco stalo, nebylo v pořádku, je vždycky líp vidět, protože se to rozmázne, mluví se o tom, proběhne to médii.
Pověstná bílá vrána…
Napsala jsem serióznější, ale to není úplně správně slovo. Měla jsem napsat identifikovatelnější.
Vy jste to nepochopila. Diskutujete tu jako Anonymní, ale jako Anonymní je tu víc lidí. Jak je od sebe rozeznat? Jen podle IP adresy. Při registraci nemusíte o sobě nic prozrazovat a fakt to nebolí. S člověkem, který má nějaké jméno, nick, se lépe diskutuje, protože jsou jeho příspěvky lépe dohledatelné a takové lidštější a pro mě je takový člověk serióznější. S anonymem se mi diskutovat nechce.
Tak už jsou v Brně zase - https://brnenska.drbna.cz/zpravy/28531-v-brne-se-opet-poflakuji-rumuni-s-bernardyni-vyhnat-se-je-neda-protoze-jsou-muzikanti.html .
Nepochopím, že takovým žebrákům někdo hodí peníze.
Digiměna - jenom digiměna - je blbost. Fyzické peníze, tedy papírové a mince, budou potřeba pořád. Jinak si při výpadku dodávky elektřiny nikdo nic nekoupí.
Ráda platím bezhotovostně, ale nechtěla bych, aby to byla jediná možnost. Tak snad se toho nedožiju.
Pes nepochází z klubu. Klub sdružuje majitele určitého plemena, ale členy nemusí být a nejsou všichni majitelé psů a členem nemusí být ani chovatel psů s PP. Ten jen musí mít uzavřenou smlouvu s klubem na chovatelský (nebo jak se tomu správně říká) servis a dodržovat klubové normativy.