- Příspěvek #160772
- Nahlásit
Budu se rozhodovat mezi plynem nebo indukcí. A ráda bych znala vaše vlastní zkušenosti, jestli to někdo takto měnil - plyn za indukci, a ne dohady nebo předpoklady těch, kteří takovou změnu neprovedli.
Budu se rozhodovat mezi plynem nebo indukcí. A ráda bych znala vaše vlastní zkušenosti, jestli to někdo takto měnil - plyn za indukci, a ne dohady nebo předpoklady těch, kteří takovou změnu neprovedli.
Nevím, jestli indukce moc žere, co čtu, tak ne. Ale nevařím moc, takže je to vlastně jedno.
To opravdu myslíte vážně? Vy byste to tak v kuchyni chtěla mít?
Mám dotaz, ale není to dotaz psí, snad prominete.
Měnil někdo z vás sporák, respektive varnou desku z plynové na indukci? Mám plyn a vařím na něm ráda. Jenže se mi líbí i indukce, mimo jiné i proto, že se ta deska mnohem lépe udržuje v čistotě než plynová. Pro plyn zase hovoří to, že když vypnou proud, já přesto uvařím. Byť jen vodu na čaj a kafe.
Tak nevím, připadám si jak ten osel mezi dvěma kupkami sena, který se nemohl rozhodnout, ze které bude žrát, až pošel hlady.
Budu vděčná za vaše zkušenosti a názory.
Jsem též z Brna a nikdy jsme tlapky nemazali. Bytovým psům po vycházce jsme omyli nohy vlažnou vodou a osušili starým ručníkem. Psi nikdy neměli problémy. Tlapy zahradních psů neřešíme, protože než se dojde do zahrady, tedy domů, jde se kus cestou, která se nikdy nesolí. A taky neměli nikdy problémy.
Taky se mi to stává. Na mobilu, kde mám chrome.
Dájo, jaký prohlížeč používáte? Já firefox a když ho otevřu, tak na horní liště vpravo mám tři vodorovné čárky. Když na ně najedu myší a kliknu, otevře se menu, ze kterého vyberu “Nové anonymní okno”. Až se otevře, napíšu do řádku - vyhledávače www.chovzvirat.cz, otevřu ten web. Až to tak uděláte, přihlaste se a zjistěte, zda se problém vyskytuje.
Viděla. 🙂
StarDance se dá pustit na ČT v “iVysílání”. Na internetu.
Díky!
Měla jsem fenu a pohybovala se mezi chovateli a dalšími majiteli. Tak si myslím, že jsem měla možnost poznat slušný vzorek.
Fenu jsem měla v bytě, kde byla, vzhledem ke své velikosti, až překvapivě skladná a klidná. Zbytečně neštěkala, tedy skoro vůbec. K dětem jsou ČRT velice vhodní, jsou trpěliví, jemní, tolerantní, dětské výmysly berou jakoby s nadhledem a shovívavostí, rádi si hrají. To vše platí za předpokladu, že dítě ví, jak se ke psu chovat, ale to platí obecně. ČRT bude “své” děti chránit a v případě potřeby bránit, stejně jako svou rodinu. Moje neteř s fenou jako cvičila, měla ji jak koně (nejezdila na ní, samozřejmě), několikrát ji předváděla na výstavě v kategorii Dítě a pes (není totéž jako Junior handling), a fena ji i tam poslechla. Ti psi jsou, aspoň co jsem poznala, takoví v podstatě všichni.
Já znám jen tuto lidovou…
Na tom pražským mostě konvalinka roste… jinak tu písničku neznám.
Tohle kdyby mi chlapec řekl, tak ho okamžitě pustím a ještě ho zamotám.
No jo vlastně…
Doron, to jste fakt tak naivní?
Nebojte se, ono se to sem přihlásí pod jinou identitou, pod jiným nickem. Ale to dřív či později poznáme.
Díky za info. Je to takové nelibozvučné slovo…
https://www.idnes.cz/brno/zpravy/kradez-pes-centrum-brno-matka-chlapec-mestska-policie.A231024_131328_brno-zpravy_azu?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Co je klabrdón?
Jestli vy mu místo inzulínu nedáváte redbull!