- Příspěvek #161066
- Nahlásit
Že by roztleskávač?
Že by roztleskávač?
Jak - zahradním psem????
To nejsou pražácký stereotypy, to je fakt. I kdybychom my Brňáci, řekli tramvaj, bude to znít jinak než když to zazpívá Pražák. Teda pokud bychom se hóódně nesnažili… a byli bychom při tom napodobování směšní.
To je jak když se Aleš Háma snaží mluvit brněnsky nebo hantecem. Katastrofa.
Já to nerozporuji, píšu jen svoji zkušenost s materiálem. Na velké psy jsme biothan ani nic pružného neměli.
To u nás se říká šalina. Tramvaj ne. A elektrika málo, spíš v dětství.
Taky máme hexabiothanová vodítka, 5 m a 2,5 m přepínací. Asi trochu pruží, ale není to nijak moc poznat. Fenka má 18 - 19 kilo.
Koupili jsme i obojek, pěkně do sady s přepínacím vodítkem, ale ten jí tahá chlupy, tak ho měla jen jednou a asi ho pošleme dál do útulku, hladkosrstým psům by vadit nemusel.
Já jsem skromnější, mně stačí 4 hořáky, respektive jedna varná deska, součást sporáku. Ale proti gustu…
A jak tedy rodiče vaří?
Díky, Ronjo.
Troubu samostatnou neřeším, bude to určitě sporák, buď elektrický s indukcí, nebo kombinovaný elektrická trouba a plynové hořáky na vaření.
Mně se na plynu taky dobře vaří (protože tak vařím celý život). U mamky, která má keramickou desku, se taky trochu trápím, ale mamka je zvyklá a je spokojená. Syn má indukci a je též spokojen. No a pak "babo raď".
U plynové desky mě štve to čištění. Indukci a keramiku stačí setřít…
Proč se omlouváte? Vy zkušenost máte a já vám děkuji, že jste mi ji napsala. Jak moc silné je to bzučení - drnčení?
Budu se rozhodovat mezi plynem nebo indukcí. A ráda bych znala vaše vlastní zkušenosti, jestli to někdo takto měnil - plyn za indukci, a ne dohady nebo předpoklady těch, kteří takovou změnu neprovedli.
Nevím, jestli indukce moc žere, co čtu, tak ne. Ale nevařím moc, takže je to vlastně jedno.
To opravdu myslíte vážně? Vy byste to tak v kuchyni chtěla mít?
Mám dotaz, ale není to dotaz psí, snad prominete.
Měnil někdo z vás sporák, respektive varnou desku z plynové na indukci? Mám plyn a vařím na něm ráda. Jenže se mi líbí i indukce, mimo jiné i proto, že se ta deska mnohem lépe udržuje v čistotě než plynová. Pro plyn zase hovoří to, že když vypnou proud, já přesto uvařím. Byť jen vodu na čaj a kafe.
Tak nevím, připadám si jak ten osel mezi dvěma kupkami sena, který se nemohl rozhodnout, ze které bude žrát, až pošel hlady.
Budu vděčná za vaše zkušenosti a názory.
Jsem též z Brna a nikdy jsme tlapky nemazali. Bytovým psům po vycházce jsme omyli nohy vlažnou vodou a osušili starým ručníkem. Psi nikdy neměli problémy. Tlapy zahradních psů neřešíme, protože než se dojde do zahrady, tedy domů, jde se kus cestou, která se nikdy nesolí. A taky neměli nikdy problémy.
Taky se mi to stává. Na mobilu, kde mám chrome.
Dájo, jaký prohlížeč používáte? Já firefox a když ho otevřu, tak na horní liště vpravo mám tři vodorovné čárky. Když na ně najedu myší a kliknu, otevře se menu, ze kterého vyberu “Nové anonymní okno”. Až se otevře, napíšu do řádku - vyhledávače www.chovzvirat.cz, otevřu ten web. Až to tak uděláte, přihlaste se a zjistěte, zda se problém vyskytuje.
Viděla. 🙂