Vlastně co učit? Správně bych se měla zeptat - co je možné po nich chtít?
Příspěvky uživatele
balu
To je pak těžké. A co je tedy možné ty děti učit?
Za mě nejlepší vysavač, co jsem měla, byla hrncová Rowenta. Výborný výkon, vysokoobsahový sáček.
Měla jsem bezsáčkový, značka není podstatná. Po nějaké době mě začalo štvát, že se rychle zanáší filtr a že musím vysavač, tu nádobku na prach, čistit i během vysávání bytu. V té době jsem měla v bytě psa, takže chlupy, mimo jiné. Vydržela jsem celkem dlouho, ale pak jsem si koupila sáčkový a jsem spokojená. Vyměním sáček, je to čisté, pohodlné. Bezsáčkový už nikdy.
Co se vám nezdá? Je to prostý výčet toho, co nepoužíváme a nebudeme používat.
Ach ti novináři! Dnes může dělat, jak je vidět, pisálka člověk, který nezná učivo třetí třídy základní školy. Dobrá vizitka našeho školství, jen co je pravda.
Používá je čím dál víc lidí, protože zapomněli, co se učili ve škole.
Tahá to za uši a doufám, že se to do spisovné češtiny neprotlačí.
K dotazu - vodítko bych si netroufla vybrat ani své mamce bez domluvy s ní, nebo aniž bych věděla, že zrovna to konkrétní vodítko chce.
Někteří to ani nechtějí dokázat. Třeba my. Flexi, stejně jako halti a elektrický obojek, nám nesmí přes práh.
Já myslím, že Sardullah neměla přiliš na vybranou. Mít dvě feny velkých plemen, které se nesnesou, znamená doživotně oddělovat, protože jejich střet by mohl skončit fatálně. A to při životě, jaký u Sardullah psi mají - s rodinou v domě, není dost dobře proveditelné. Vždy je riziko, že se to neuhlídá a feny se do sebe pustí. A feny bývají nesmiřitelné.
Neva. A díky za omluvu, i když nebyla potřeba. Nic se nestalo.
Ježkovy voči, taková příležitost!
Rozum jde stranou… to asi ano.
Jenomže i když byste si znovu pořídila křížence stejných plemen, tak můžou být a zřejmě budou, jiní než vaši psi, zejména než Sára, se kterou jste měla mimořádný vztah. Taková byla jen jedna. To je jako když jsme si pořídili druhou kavkazanku, druhou chodku. Ta druhá nebyla stejná jak ta první, a v obou případech šlo o ustálená plemena.
Na mě to působí jako že chce prostě prodat křížence za pořádný balík. Lidi si dokážou vybájit cokoliv. Takových "šlechtitelů" je spousta. A naivních lidí, kteří jim uvěří, bohužel taky.
Vyšlechtit nové plemeno není snadné, vyžaduje to znalosti a cit, a je to běh na dlouhou trať se spoustou “odpadu” (neodpovídajících jedinců, kteří k dalšímu šlechtění nejsou vhodní a které je nutno někde umístit). Možná si pán ani neuvědomuje, co to vše obnáší.
To jsou, podle mě, jen kecy. Nebo jste nabyla z rozhovoru dojem, že ten člověk ví něco o genetice? O šlechtění?
Jak to dávalo smysl?
Tak v zajetí můžou žít zvířata s různým tělesným poškozením.
Dobře, já asi nejsem objektivní, protože tohle mi připadá zrůdné. Stejně jako vyoperovávání hlasivek aby pes neštěkal - myslím, že se to dělá v USA.
Rozvoj elektromobility jsi žádá sofistikovaný systém dobíjecích stanic
Citováno z nadpisu článku z níže uvedeného odkazu. Smutné, co?
https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/emobility-konference-unicorn-vysoka-skola-vladimir-kovar.A231203_214157_ekonomika_iape?utm_campaign=abtest233_input_nad_feedem_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Jako že je normální a v pořádku mrzačit zvířata?
Jako že odstranění posledních článků prstů tomu zvířeti nevadí?
Zatím je minimální mzda 17300,-- Kč. Ale to nic nemění na tom, že něco přes dvacku je ostudné.