Jupka - krátký kabátek, halenka, prostě jak se říká vršek (spodek je sukně).
Příspěvky uživatele
balu
Doron, vy nemáte chuť, když si přečtete článek o zvrhlém dědečkovi a směšném trestu, který dostal, vzít spravedlnost do svých rukou? Mám syny, ale mám neteř a měla jsem externí vnučku, a kdyby takhle někdo, kdokoliv, ublížil jim, tak se asi vážně neudržím. Tomu zvrhlému praseti je naprosto jedno, jak moc ublížil těm holčičkám, a že si to ponesou v sobě po celý život.
Četli jste? Jsem zvědavá, jak si informace, které jsou nyní snadno dostupné, protože jsou ve velkém techničáku, bude zjišťovat člověk, který nemá identitu občana. A nemusí to být jen důchodce. Krom toho, jak vyplývá z diskuze pod článkem, jsou v elektronické evidenci chyby, chybí údaje, chybí auta, naopak auta dávno sešrotovaná a odhlášená jsou virtuálně reinkarnovaná a v provozu. Zodpovídá ministr Dred.
https://auto-mania.cz/velke-technicaky-byly-od-ledna-zruseny-poradime-kde-po-odevzdani-dokladu-hledat-dulezite-technicke-informace/#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
Falešku měly obě naše kavkazanky.
U první bývala dost silná, často s laktací. Zkusili jsme babskou radu a krmili v té době převážně vařenou zeleninou. Moc to nepomohlo.
Druhá neměla falešku tak silnou a u ní mamka zvolila jinou strategii, a to, vyjít feně vstříc. Fena měla malou figurku, se kterou si běžné hrála, ale při falešce se z ní stalo štěně. Fena ho nosila mamce do postele jako nejvyšší projev důvěry a mamka simulovala tou hračkou kojení. Když to mamka udělala poprvé, fena byla šťastná, bylo na ní vidět, jak je ráda, že mamka pochopila. Hodně to prohloubilo jejich vztah.
V případě tohoto milého dědečka by mi to snad ani nevadilo. Proč ho živit ve vězení…
😀😄😄
Díky za informaci. Je dobré vědět, jak to dělat. A co takhle do močové trubice vrazit špejli nebo jehlici a krájet pak na kolečka kolem té špejle nebo jehlice? Jen takový nápad…
A proč ne?
To je výsměch těm holčičkám a spravedlnosti. Právě proto, že to byl jejich dědeček, člověk, u kterého se předpokládá, že by s ním měly být v bezpečí, že jim nikdo neublíží, by měl dostat pořádný trest. Zasloužil by si kastraci, tedy přesněji, uříznutí penisu, pěkně zaživa, po kouskách. Divím se,že si to s ním nevyřídili otcové těch děvčátek.
Je to samozřejmě věc názoru. Každá z nás to má jinak.
Chytrý telefon je velký a těžký, což mě štve, protože se mnohdy nevejde do kapsy a musím si kvůli němu brát nějakou kabelku nebo ledvinku, prostě něco. Na druhou stranu mám s sebou tím pádem mapu, jízdní řády, aplikaci záchranka,…
Já jezdím podle mapy.cz. Je to jak papírová mapa, ale má navigaci. Google mapy nemám ráda. Waze jsem využila jen snad jednou. Taky si nastuduji trasu dopředu. A vozím papírový autoatlas. Člověk nikdy neví a i když je autoatlas poněkud starší, pro orientaci stačí.
Beru vaše argumenty, samozřejmě. Vy sama víte nejlíp, co vám vyhovuje.
No a v “lopatě” byste měla všechno v jednom. Nestálo by za to o tom alespoň pouvažovat? Lpění na starém “hloupém” telefonu se moc nedá pochopit, když používáte tablet a PC.
To je škoda. Třeba se vám ji podaří ještě přesvědčit. Ono se zdá lidem, kteří mají “hloupý” telefon, ten chytrý příliš složitý na ovládání. Je pravda, že prvotní nastavení je složitější. Ale pak už je to jednoduché a je to dobrý pomocník.
Chápu vás. Ale kdybyste si pořídila “lopatu”, tak se vám svým způsobem usnadní život. Samozřejmě volání, SMS, WhatsApp, Messenger, nebudete muset být u PC a přesto budete na příjmu. Budete moci fotit a fotky ukládat do cloudu a od tam si je prohlížet v počítači. Na fb nemusíte nic dávat, nemusíte reagovat, když nechcete. “Lopata” má i další výhody dané tím, že si můžete stáhnout různé appky, třeba idos - spojení a jízdní řády, a další užitečné.
Nedávno jsem musela někomu na nechytrém telefonu uložit telefonní čísla a musela jsem nejprve proniknout do ovládání, protože jsem si to už vůbec nepamatovala. Jak si člověk zvykne na lepší, tak se těžko vrací k původnímu.
To není o věku - moje mamka má fb a je na něm aktivní, je jí 78 let. To je o chuti. Já mám fb, ale nemám twitter a jiné. Už nechci být na ničem dalším, ten fb mi stačí. I tak to žere moře času.
Díky, Fikovnice. Snad to mamka s Kazi zvládne. Není kam se uchýlit jinam.
Přeji vám dobrou zábavu u kamošky a aby byl ten nový rok lepší než ten končící.
Nevím, dala nám to vetka, tak snad ví, co dělá. Uvidíme.
Jestli máte kam auto schovat, tak ho schovte. Já garáž nemám, tak stojí na ulici a musím doufat, že mi ho nějaký bezmozek nepoškodí.
Pro Kazi máme lék od vetky - Sedan. Mamka ho bude aplikovat asi kolem 21 hodiny. Má působit 4 hodiny a fenka by měla spát, nebo být hodně utlumená. Loni se hodně bála, bohužel kolem zahrady je cesta a bezmozci tam chodí střílet rachejtle, jako aby nerušili lidi na ulici. Ale všude kolem té cesty v zahradách lidi bydlí též. A kousek je les, kde žije zvěř, ptáci,… To už bezmozkům nevadí.
Je. A je dobře, že ty fotky uveřejnili. Jsem moc ráda, že moji synové nemají potřebu střílet rachejtle. To období odeznělo s koncem puberty. Tehdy jsem trnula, aby právě tak nebo hůř nedopadli.
U nás taky.