Měli tam jít řvát na policii všichni rodiče a blízcí zraněných osob? To snad ne.
Příspěvky uživatele
balu
Mrkněte se na donio, kolik je tam sbírek a na pomoc komu a proč jsou zakládány. Někdy se člověk nestačí divit. A lidi dávají. To je signál, že jsou lidi za prvé hodní a za druhé, že je mezi lidmi peněz dost.
Přesně to samé přece píšu.Že přednost dostali ti hůř zranění.
Podle mě to Richter nafouknul. Je jasné, že přednost při ošetření dostali hůř zranění než jeho dcera.
Já trpím, když vidím koně celoročně venku. Mají přístřešek - spíš nepřístřešek - který je před ničím nechrání, vodu teď v zimě věčně zamrzlou, v létě často žádnou, seno hnusné a na place, takže pokud prší, sněží, tak mokré, ve výběhu ani stéblo trávy v létě. Ta “milovnice koní”, co je tam má, přijede snad jen dvakrát týdně. Koně jí už několikrát utekli a potulovali se po sídlišti a přilehlé hlavní silnici. Prý před časem někdo na policii nebo KVS nahlásil podezření z týrání, ale nic se nezměnilo. Koně nejsou hubení, nemají zranění,… Vůbec kolem nemůžu chodit, bolí mě srdce, když je vidím.
Pyometru měla naše první kavkazanka v devíti letech. Skrytou. Nedala na sobě nic znát dlouho. Jestli měla bolesti nevíme, protože kavkazani nedají najevo bolest, to máme zkušenost od obou kavkazanek. Takže bolesti na sobě nedala znát, vlastně žádný signál nemoci, až pak měla horký čenich, víc pila. Pyometra nás napadla, takže odjezd na veterinu, akutní operace - kastrace, antibiotika. Dostala se z toho, ale bylo to v hodině dvanácté.
Tehdy s kavkazankou žila chodka a z chování ani jedné nebylo poznat, že se něco děje. Venku k sobě psy moc nepustila nikdy, tam se nic vypozorovat nedalo.
Studie na to, co ví každý krom kompetentních osob
https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-imigrace-jako-zachrana-penzi-je-to-presne-naopak-tvrdi-nemecka-studie-40457303#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=8&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Podle mého názoru všechna tři slova vystihují totéž.
Cvičitelnost - dobrá nebo lehká - to už je slovíčkaření… taky by mohla být snadná…
V PP chovu? Je to JPP, že?
Anonymní:
Soudce je zřejmě stejné prase jako pachatel. Jinak si to vysvětlit nedokážu. Protože ten argument starostí o rodinu je naprosto lichý. Naopak, já jako soudkyně bych měla strach o rodinu, hlavně o tam žijící holčičky, aby jim nezačal dělat to stejné.
Co ta matka? Jak může dál žít s člověkem, který ubližoval jejímu dítěti? Ta rodina je podivná. Já bych ho nejspíš zabila. A jestli ne, tak okamžitě vyhodila a chtěla po soudu zákaz přiblížení k celé rodině.
Chudák holka. Ponese si to v sobě celý život a ten chlap je vysmátý. Špatný signál všem obětem, moc špatný!
Ano, to bylo na vás a na všechny, co je zajímá Kajínkův názor. Pořád jsem se nedozvěděla, proč jste chtěla znát jeho názor. Konkrétně tohoto člověka. Když odhlédnu od toho, že měl podle mě sedět, protože nevěřím v jeho nevinu, jakou kvalifikaci má k tomu, aby se vyjadřoval k případu a lidi se o jeho názor zajímali? Jedině že seděl… A pak z něj nemá být “celebrita”, když mu lidé popřávají sluchu…
EDIT: která brněnská psychoterapeutka s ním žije? Abych se jí případně vyhnula, kdybych někdy potřebovala pomoc psychoterapeuta.
Jako fakt tady někdo čte a sleduje Kajínka? Proboha proč? Tohle by mě ve snu nenapadlo.
Asi to pro ni i pro její blízké bylo spíš vysvobození. Byla už dlouho nemocná, měla parkinsona. Klid jí přeji.
Kdybyste měla 65+, tak byste měla vystaráno - měla byste starobní důchod a učení by byl přivýdělek…
Držím palce!
A to je co za slovo? Já znám “ naňahňaný”, což znamená namačkaný.
Předpokládám, že vaši zesnulí blízcí byli pohřbeni do země. Protože v případě kremace nemáte vůbec žádnou jistotu, že předaný popel v urně je opravdu ten váš blízký. Bohužel. Zrovna tohle je pro mě docela čerstvé, před Vánoci mi zemřel otec. Nechali jsme ho zpopelnit a bude rozptýlen tam, kde jeho rodiče…
Kavkaz to udělá jednou… a pak se na nějaké opakování s prominutím vykašle. Dělá to, co je potřeba, co je nutné z jeho pohledu, a to blbnutí na cvičáku není. Druhá kavkazanka cvičila doma na zahradě s malou neteří, ale jen proto, že si spolu tak hrály, že to kavkazanka sama chtěla. Ale jakmile naznala, že je třeba hlídat, žádný pamlsek na světě by ji nepřiměl k tomu, aby dál cvičila.
Já cvičáky nemusím, kor takové ty školičky. Ale nezatracuji je, mohou mít význam pro ty majitele, kteří nic o výchově nevědí, nenastudovali si nic, tam je lepší školička než nic. I pro socializaci štěněte.
Nečetla jsem, že byl ten pes tak nemocný, ale nečetla jsem všechny články.
Nedovedu si představit, že nemocného psa dám na kliniku a odjedu na dovolenou po republice, natož na druhý konec světa. To bych spíš tu dovolenou trávila se psem denním dojížděním na veterinu, aby nemusel být beze mne.
Hlídání v případě potřeby jsme si vždycky zajišťovali v rámci rodiny, tedy buď byla doma mamka a postarala se i o mého psa, nebo jsem se o její psy starala já.