Může se po zpopelnění vašeho blízkého člověka stát, že dostanete popel někoho jiného, nebo směs popelu více lidí? Ano, může, nikdy nebudete mít jistotu.
Třeba je to u psů jinak, ale já tomu nevěřím.
Může se po zpopelnění vašeho blízkého člověka stát, že dostanete popel někoho jiného, nebo směs popelu více lidí? Ano, může, nikdy nebudete mít jistotu.
Třeba je to u psů jinak, ale já tomu nevěřím.
Fíkovnice, v čem jim to pomůže?
Přece když se narodím do těla opačného pohlaví, v hlavě jsem žena, tělem muž, podstoupím hormonální léčbu, narostou mi prsa, začnu vypadat jak žena, tak proč bych chtěla zachovat penis? Vždyť ho musím nenávidět! Chci být žena, ne podivný hybrid na půli cesty, ne? Nebo nechci být zas tak moc žena, jen to zkouším (protože je to teď módní) a chci si nechat zadní vrátka otevřená?
Ano, “N” má zkušenosti se vším, všude byl, všechno zná, na všechno je odborník a možná se narodil v kině. Jako brouk Pytlík.
Nevím kam to dát, tak sem. Pro úřední změnu pohlaví není potřeba operace - podle dnešního rozsudku.
Jsem moc ráda, že nemám malé děti, tedy malé dcery. Fakt bych nechtěla, aby byly konfrontovány třeba v šatně u bazénu s osobou, úředně ženou, s penisem. Ne jen, že by to viděly, ale vidím tam nebezpečí, že si o úřední změnu pohlaví požádají někteří muži účelově, aby měli snazší cestu k ženám na místech jako jsou šatny a toalety.
Michal Velíšek
“Poslední auto je vždycky kombi” - skvělé tričko!
Neregistrovaných je tu samozřejmě hafo, že člověk ztrácí přehled, ale “enkem” se označuje podle mě jen on. IP adresa, z které kdo přistupuje, nemusí být jen jedna.
To je pecka, tohle číst od člověka, který o sobě píše v mužském rodě a chlubil se, že byl v armádě. Karikatura chlapa.
To se musíte zeptat toho psa 🙂. Měla jsem středního knírače a to obočí jsme trochu zastřihovali, aby viděl. Pak jsem měla černého ruského teriéra a tomu jsem tu ofinu spínala do gumičky. Ale na výstavy ji měl přes oči. Podle mě se cítil líp s gumičkou. Ale jen proto, že jsem ho na to naučila.
To jako vaše dospělé dítě vám přivede domů štěně k vašemu stávajícímu psovi, aniž by to s vámi předem probralo a získalo váš souhlas? Tak to je hustý…
Citace ze standardu briarda:
SRST : Zvlněná, dlouhá, suchá (typ kozí srsti), s jemnou podsadou.
Kde jsou ty časy, kdy se do salonu, tedy na úpravu srsti, chodilo jen se psy, jejichž srst opravdu potřebovala úpravu střihem. Jinak se psi vyčesávali doma… Mě by teda s briardem nenapadlo jít do salonu. Ale mě by to nenapadlo ani s choďákem, a přece někteří majitelé s chodem chodí. To pro mě bylo velkým překvapením.
Doron, sice to píšu jako odpověď na váš příspěvek, ale prosím, neberte to jako kritiku vašeho konání, ale jako velký údiv nad posunem v této oblasti.
To jsou hrozné kecy - od některých.
To je přece fuk, odkud. Psala jsem to obecně. Že se dají najít levné letenky. Taky se dá letět třeba z Bratislavy. Ale musí se brát v úvahu, že pokud člověk hledá určitý termín, nemusí zrovna levná být. Je to jen jedna z možností, ne jediná, jak se dostat na dovolenou.
A nemáme z Moravy Vídeň blíž než Prahu? Mladí letěli z Vídně. Až na letiště jede vlak z Brna, RegioJet. Ale oni jeli do Vídně autem a někde na letištním parkovišti ho nechali.
Já vám vaše přesvědčení nebudu vyvracet. Klidně se smějte, i když nevím čemu se smějete.
Půjčku ani na dovolenou, ani na vánoční dárky, ani na nic, co bych nezbytně nepotřebovala. A i to bych dlouho promýšlela. A když už půjčku, tak pouze od banky, nikdy od nebankovní společnosti.
Proč ne? Cena letenek? Z více stran slyším, jak se dají sehnat levné letenky. Syn s partnerkou letěli už dvakrát za celkem směšnou cenu, jednou na Kypr, jednou do Pobaltí. Asi to chce hledat a kombinovat…
Jo, pokud člověk žije od výplaty k výplatě, tak zpravidla nemá na žádnou dovolenou, ani tuzemskou. Protože dovolená je mezi prvními náklady, které jsou zbytné, které lze oželet. Aspoň pro mě.
Fíkovnici se, doufám (moc jí to přeji), finanční situace změní, vždyť to byl jeden z důvodů změny zaměstnání. A pak by to moře nemusel být už jen sen.
Vždyť se bavíme jen o dovolené u moře v Chorvatsku. Na to nejsou potřeba žádné enormní finance.