Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 03.07.2024, 19:35:46
Já bych, být sportovec, chtěla být hrdá nejen na své výkony, nejen na to, že reprezentuji Českou republiku, ale i na to, co mám na sobě, protože to tvoří obrázek naší reprezentace. A v těch hnusných hadrech ze sekáče bych se cítila mizerně.
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 03.07.2024, 15:06:05
Díky assil!!
já jsem viděla ten návrh z prvního odkazu (a píšu o něm, jen jsem ho už nemohla najít).
Návrh z druhého odkazu je taky pěkný.
Oba návrhy jsou moc hezké, důstojné a hodné takové významné příležitosti. V těchto oděvech by mohli sportovci opravdu důstojně reprezentovat naši vlast.
Ty oficiální jsou proti tomu jak hadry z přebraného sekáče.
Někde jsem viděla návrh olympijské kolekce od AI. Mně se líbil. Lidí ho ale poplivali, že modely vypadají jak z 19. století. Asi proto se mi taky líbily.
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 03.07.2024, 00:23:36
Mám podobnou zkušenost. Po smrti první kavkazanky a chodky, které odešly v jednom roce ještě s maminčiným manželem, jsme s mamkou objevily mladší kavkazanku v nějakém pražském útulku nebo spolku, už nevím který to byl. Tak jsem tam zavolala, vylíčila situaci, zkušenosti s plemenem, zkušenosti obecně se psy, mamky i moje. Dotaz na bydlení, denní režim, možnosti pohybu. Dotaz na věk mamky - tehdy 64. Slečna se zarazila a že je mamka stará. Argument, že pokud by mamka nemohla, jsem tu já, o generaci mladší, nebrala. Bylo nám to líto, mamka už kavkazanku viděla doma a těšila se na ni. A tak jsme koupili štěně, kavkazanku s PP. V CHS neměli s věkem mamky problém. A když ve dvanácti letech kavkazanka odešla, chtěla mamka zase štěně. Tak máme současnou dvouletou chodku.
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 02.07.2024, 18:56:58
Je samozřejmě každého věc, jestli chce před cizími lidmi udělat “ striptýz” a poskytnout o sobě informace, které často neznají ani nejbližší (např. výši příjmu, stav finanční rezervy,…).
Stejně jako vy se svobodně rozhodujete, komu psa svěříte, já se svobodně rozhoduji, komu a jaké info o sobě poskytnu. Popravdě, žádný chovatel psů s PP po mně nikdy nechtěl tak osobní informace, jako jsou uvedeny v úvodním příspěvku. Pokud by chtěl, jdu si pro štěně jinam (pouze s PP, množení bez PP neuznávám).
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 02.07.2024, 17:56:26
Souhlasím s tím, že každý zájemce o psa by měl mít pořešeno, co se psem, pokud se mu něco stane, nejen důchodce. Protože neštěstí nechodí po horách… Na druhou stranu vám dnes můžu slíbit, že se o psa své matky postarám, ale můžu být v hrobě dřív než ona. Nic to tedy neznamená, i když si rádi nalháváme, že ano, že máme pojistku pro případ nouze.