Platíte poskytovateli za službu. Tohle je ale poplatek, vlastně další daň.
Příspěvky uživatele
balu
Vláda chce po operátorech, aby sdělovali, kdo má datový tarif. Je to neuvěřitelné, co si tato vláda ještě dovolí.
Poplatky za TV a rozhlas jsou nemravné. Snad by byly opodstatněné jen v tom případě, že by veřejnoprávní média nevysílala reklamy.
Přeložila jsem zkratku SPOLU.
Kokoti.
Naprostý souhlas.
Tak co s tím mají ti Izraelci dělat?
Tak on mohl být celkem klid, kdyby pásmo Gazy neovládl Hamás a nezaútočil na Izrael. Teď se pásmo Gazy rovná Hamás. Nikdo z těch Palestinců v tom pásmu se od Hamásu nedistancuje, nemají snahu se těch teroristů zbavit… Tak co mohou čekat.
Docela dobré shrnutí a vysvětlení toho, co se v té oblasti děje (i když je to už trochu starší) -
Tak snad abyste si radši ten článek přečetla.
Ani islámské státy o lidi z Gazy nestojí. To je dostatečně výmluvné…
Hamásu muselo být jasné, že když zaútočí, tak to Izrael nenechá bez odezvy. Takže vinu za to, co se děje v Gaze, nese pouze Hamás.
Větší zastoupení vyznavačů islámu?
Je vám líto jen lidí na straně Hamásu? Na to zase já nemám slušných slov.
Asi jste zapomněla, že tím, co to odstartovalo, byl bezprecedentní útok Hamásu na civilisty Izraele, zabití a únos spousty nevinných Izraelců. Spousta unesených je stále zadržována.
Kdo seje vítr, sklízí bouři.
Já právě taky. Tak agresivní člověk by neměl chodit mezi lidmi. Kdo ví, kdy bude mít potřebu zase někoho zmlátit. Tedy někoho - ženu. Na chlapa by si asi netroufl. Hrozné je taky to, že té ženě nikdo nepomohl.
Cyklistika je hlavně o pohodě…
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-cyklista-zbil-dceru-s-matkou-starsi-zena-zranenim-podlehla-zalobce-navrhuje-podminku-40472560#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
Hlavní prokurátor ICC Karim Khan oznámil, že požádal soud o vydání zatykačů na lídry palestinského radikálního hnutí Hamás i vrcholné představitele Izraele v souvislosti s jejich činností za sedm měsíců trvající války.
Izraele?? Neuvěřitelné! Nehorázné! Snad zvítězí zdravý rozum. Tady je vidět, jak moc je náš svět už pokřivený.
A jak nemám ráda Fialu, tak zde s ním naprosto souhlasím.
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/zatykac-izrael-pasmo-gazy-palestina-valka-icc-mezinarodni-trestni-soud.A240520_132803_zahranicni_dtt
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/zatykac-icc-netanjahu-galant-biden-pasmo-gazy-izrael.A240520_201449_zahranicni_bors
Můj názor je, že když chce člověk žít v cizí zemi, měl by se naučit jazyk té země. Tedy měl by se on přizpůsobit a ne aby se mu přizpůsobovala ta zem.
Úspěšná jazyková zkouška je podmínkou k získání trvalého pobytu v ČR a také k získání občanství. Krom jiných podmínek.
Jinak je mi to jedno. Když s cizincem nemusím komunikovat…
Tak soudit můžu jak chci…
Cizinec, který zde podniká, žije zde - je tedy rezidentem, pravděpodobně několik desetiletí, by měl umět český jazyk. Nevím to jistě, protože se nemám proč o tuto problematiku zajímat, ale neskládá tak náhodou před získáním živnostenského listu jazykovou zkoušku?
Určitá míra xenofobie je prospěšná. Nedostali jsme ji do vínku samoúčelně.
Fikovnice:Včera jsem se dívala na Pelíšky (postopadesáté). A Dušek na Kodeta:"Hledáš něco, soudruhu?"🤣
Proto dostal od Kodeta holí.
Ve slušné společnosti si neznámí lidé vykají. (ano, komunisti si tykají a oslovují se soudruhu a soudružko)
K Vietnamcům nakupovat nechodím, ale když jsem dřív občas zašla, to jejich tykání mi dost vadilo. Protože jako slušně vychovaná bych cizímu člověku netykala, ale co s člověkem, který mi tyká? Není to tím pádem vyrovnaný vztah prodávající - kupující. Vietnamci tu žijí několik desetiletí, za tu dobu by už měli mít jazyk zvládnutý aspoň tak, aby takové faux pas nedělali.
Držím vnukovi palce…
Klíšťata určitě vylezou, nebo se budou snažit vylézt, budou chtít žít a k tomu patří hledání potravy.
A jak bývá vám po operaci?
Pokud je rána klidná, fena pije a žere, tak se nic neděje.