Tak já jsem chodila do školy a ve škole jsme nacvičovat museli. V rámci TV.
Příspěvky uživatele
balu
Já jsem to jako holka vnímala. Nešlo to nevnímat. Spíš to někomu vadilo a někomu - asi většině - ne. Přece jsme věděli, proč je spartakiáda.
Já teda taky nevím, co to pro vás bylo. Zcela jistě něco jiného než pro mě. Já jsem se nácviku na spartakiádu vždycky všemožně snažila vyhnout. A dařilo se mi. Takové hromadné akce nesnáším. A ještě jako oslava tehdejšího zřízení a vlády komunistů…
To je šílené. Kolik lidí se asi chytne na vietnamského ohaře? Taková exkluzivita! 😄😄😄
Vy jste paranoidní rodina! Radši umřete, než byste se nechali vyšetřit. A to nemluvím o tom, jestli je to třeba fakt nakažlivé, že můžete někoho ohrozit.
Nebylo by dobré tu záhadu vyřešit tím, že se necháte vyšetřit? Budete vědět co to je a jestli a jak to léčit.
Tak vy jste všichni postupně nějak onemocněli, vy si myslíte že je to nakažlivé, ale k lékaři nejdete? Svatá prostoto! Váš odpor k lékařům vám může být osudný. Ale každý svého štěstí strůjcem, že…
Jo, v některých rodinách je chaos…
Jasně, to už je zas něco jiného…
Balu a nechat si příjmení chlapa, se kterým jsem se rozvedla, ať už byl důvod jakýkoliv? Pro mě naprosto nemyslitelné a taky prapodivné. Když si ho berete, berete si jeho příjmení. Logicky by ste ho měla s rozdělením svazku zase vrátit.
Prapodivné? Kdepak, normální. Žen, které se po rozvodu vrátí k rodnému příjmení, je menšina. To příjmení totiž nosí děti narozené v tom svazku, tak máme pořád stejné, patříme k sobě. Je to příjmení chlapa, se kterým jsme se milovali a do smrti jsme spojeni našimi dětmi.
Příjmení - automaticky jsem si po svatbě vzala manželovo příjmení. Chtěla jsem, abychom měli celá rodina stejné příjmení. A po rozvodu jsem si ho nechala. Mně to přijde přirozené.
Děti dvě příjmení - no to bych jim neudělala. když si představím, že by se tak musely podepisovat a nadepisovat sešity (třeba Jaroslav Nemanický Novák, nebo Kateřina Stradová Habsburková - tak dlouhá kolonka na sešitu a různých formulářích ani není)… Své děti mám ráda, tak proč bych se jim mstila?
Je rozdíl vlastní a cizí děti. Z cizích taky nejsem nijak urvaná. Ale to vaše ve vás roste, je vaší součástí a i po porodu je to pořád kus vás. Do konce vašeho života.
Strach z budoucnosti - vždycky tu byl, ale vždycky nějak bude. Děti se rodily do mnohem horších podmínek a vyhlídek budoucnosti.
Sardullah, to je logické, u ženy se předpokládá nějaký mateřský cit a pud. U muže tak moc ne, a mužům netikají biologické hodiny a mohou zplodit dítě i v poměrně pozdním věku, pokud změní názor, na rozdíl od žen.
Chápu, že někteří lidé nechtějí děti. Ale mám pocit, že je jich moc. I tady je poměrně dost žen, které děti nechtějí. A realizují si city, potřebu o někoho pečovat, na zvířatech. Já to beru, je to každého věc. Všem vám přeji, abyste nikdy nezalitovaly.
Vy jste to zaregistrovala až teď, já a další hned jak to Sarah napsala. Je to podobné obtěžování, jakému zřejmě čelí Vahine a možná ještě někdo další. Od včera se to tu probírá.
Snad by admini mohli najít v nějakém “auditlogu” původce…
Ještě je potřeba nějaký důvod, proč je lepší diskutovat přihlášen?
Neměli jsme takovou kombinaci, tak vlastní zkušenosti nemám. Ale byla bych velmi opatrná, přece jen i malý pes je šelma, predátor. Moc těmhle mezidruhovým kamarádstvím nevěřím.
Vůbec nevím, proč mi to píšete, když jsem vám v předchozím příspěvku napsala, že je mi to jedno.
Vahine, mně je to úplně jedno, já to vědět nepotřebuji. Ale pokud jde o stalking, měla byste to řešit s adminy.
Vahine, chcete naznačit, že vás někdo “stalkoval” pomocí SZ? Jestli to tedy dobře chápu...
Od začátku se tu netajím tím, že bych uvítala, kdyby mohli diskutovat pouze přihlášení uživatelé. Vím, že k tomu není vůle adminů, takže mám jak píšete, Smolíka Pacholíka. Já s tím umím žít, akorát to pak nese negativa v podobě nepřehlednosti a pochybnosti o autorství příspěvků.
Můžete napsat co chcete, zapřísahat se, ale ten dojem přetrvává.
Kdybyste vy i ostatní, kteří zde mají registraci, psali přihlášení, k pochybnostem by dojít nemohlo.