Aramise utýral?
Příspěvky uživatele
balu
Naše dvě kavkazanky chodily do lesa rády. Takže to bude specialita Giny…
Vlastně neznám psa, který by nerad chodil do lesa.
Tak co? Přestanete chodit do lesa? Samozřejmě, že se může stát cokoliv, ale to vždycky.
Promiňte, ale nacpat psa do malé klece, protože jakákoliv bytová klec je prostě malá, je prasárna největšího kalibru. A týrání.
A jaképak vyvyšování? Vůbec vás nechápu. Ale asi je marné se o tom bavit. Vy jste mě už několikrát nemile překvapila svými názory, které jsem od vás nečekala a tohle je jen pokračování.
Rozumím tomu správně, že obhajujete konání toho magora, co napsal Psí bibli? To jeho zavírání psa do klece, abych byla konkrétní?
Pokousání Aluščina psa byla náhoda, divočáci byli vyplašeni jinými lidmi jdoucími po cestě nad keři a cestou, kterou šla Aluška se psy…
Divočáci, stejně jako jiná zvířata, budou útočit jen pokud se budou cítit ohrožení a nebudou moci utéct… V první řadě se vám budou snažit vyhnout…
Zadavatelka ale zatím nenapsala, zdá má dítě prokousnutou kůži. Jestli ne, tak se vlastně nic nestalo…
Proč si s ním píšete?
Sarah01:https://www.facebook.com/photo?fbid=495530536464717&set=a.213256648025442
Tak prý ho inspirovala 💩od ptáků. 😂
😄😄😄
Zajímavé, bíglíci z výzkumáku…
Používá se vůbec ještě Horákův laboratorní pes, tedy Český strakatý pes? Nebo spíš bígl?
Je to kontroverzní téma, psů i ostatních zvířat používaných na pokusy je mi líto, ale bez nich by lékařská věda nemohla jít dál.
Takže chlapec, tedy “to”, Černý není moc kreativní.
Plagiát je ten dlouhý, takže dlouhý. To krátké jsou šaty, které ten bezpohlavní Černý “obšlehl”.
Protože začal být žravější…
Nevím, no… my psům pamlsky nehážeme… Žádnému jsme neházeli.
A co se tak vrátit ke starší kynologické literatuře? Autoři jako Karel Hartl, Vladimír Mikulica, Eberhard Trumler,…
Já bych, být sportovec, chtěla být hrdá nejen na své výkony, nejen na to, že reprezentuji Českou republiku, ale i na to, co mám na sobě, protože to tvoří obrázek naší reprezentace. A v těch hnusných hadrech ze sekáče bych se cítila mizerně.
😀😀😄😄
Díky assil!!
já jsem viděla ten návrh z prvního odkazu (a píšu o něm, jen jsem ho už nemohla najít).
Návrh z druhého odkazu je taky pěkný.
Oba návrhy jsou moc hezké, důstojné a hodné takové významné příležitosti. V těchto oděvech by mohli sportovci opravdu důstojně reprezentovat naši vlast.
Ty oficiální jsou proti tomu jak hadry z přebraného sekáče.
Pokud najdu, dám.
Někde jsem viděla návrh olympijské kolekce od AI. Mně se líbil. Lidí ho ale poplivali, že modely vypadají jak z 19. století. Asi proto se mi taky líbily.
Moc hezký hřbitůvek je u kostelíku v Čeladné (nebo to jsou už Kunčice pod Ondřejníkem?)