No, na mě z formulace toho dotazu nějak čiší, že by pro vás možná byl lepší králík - ten se nemusí chodit venčit. Velikostně je to podobné, na drbání je to taky fajn, někteří jsou skutečně přítulní. A nedělá to kravál (ve smyslu štěkotu, ale jinak hrabe, dupe, mručí) a lze to snadno omezit na pohybu (udělat mu výběh s dostatkem zábavy).
Nebo kočka (kočky) :-) Když to má být společník "do bytu".
Pes potřebuje, aby se mu někdo daleko víc věnoval, minimálně co se toho venčení týče, i když horské tůry by čivka asi neocenila.
To je jak Babica - nemáte passatu? Dejte tam kečup.
Chcete psa? Pořiďte si králíka nebo kočku.
V režimu, jaký popisuje zadavatelka, žije v bytech většina psů zaměstnaných majitelů. Nevidím důvod, proč by si neměla psa pořídit, pokud je si vědoma toho, že se psu bude muset věnovat, že bude muset z práce frčet rovnou domů za psem venčit,...
Briardi jsou - pro mě - hrozně fajn psi. Kdysi, ještě v minulém století, jsem se o ně hodně zajímala, sledovala linie, vrhy, uvažovala jsem o pořízení. Znala jsem osobně plavého psa, skvěle vychovaného, ačkoliv s ním pán nechodil na cvičák, pes ho poslouchal jak hodinky. Pak černou fenu, byla to fena synovy spolužačky. I ta byla moc dobře vychovaná, klidná, poslušná, reagovala na myšlenku.
Dnes nevím, do jaké chovky bych šla, už to tak jako kdysi nesleduji...
S paní Šárkou jsem si dnes chvíli dopisoval. V podstatě mi vysvětlila její postoj a omluvila se, že musela mazat příspěvky odkazující na chovzvířat.cz. Ani ona není z konce diskuze nadšená, sama by to nikdy nedopustila. Osobně vidím největší problém ve starém vedení iFauny. Prvně si měli proklepnout zájemce a zjistit co se s webem plánuje, ne jenom shrábnout nemalé peníze.
Prachy jsou prachy. Myslím si, že je původnímu majiteli srdečně jedno, co s ifaunou nový majitel udělá.
Megi, děkuji. Nejde to ani se zmenšenou, ani s vámi upravenou, ani s mojí upravenou. Tak nevím... zcela jistě je problém mezi klávesnicí a židlí... akorát nevím jaký.
Zkouším na PC. Postupuji stejně, jak jste popsal a jak je to na obrázcích. Nejde mi ten soubor vůbec jako by natáhnout, přetáhnout do té upravovací plochy, takže skončím u kroku 2. Snažím se natáhnout normální jpg... Možná jestli má moc kB... na to ještě mrknu.
Klikne se na to ozubené kolečko vedle profilu v pravo nahoře obrazovky, objeví se uživatelské prostředí.(první část fotky)
A pak kliknete na nahrát soubor a vyberete ho ze souborů.
Trochu tam blbne zobrazení (teda aspoň mě na PC) takže než se klikne na uložit tak je potřeba trochu rozšířit takový ten pohyblivý čtvereček na tmavém pozadí s logem webu a přesunout ho na horní levý okraj.(druhá část foto)