Kéž by se takhle zhroutila i EU. Já jsem hlasovala pro vstup, protože myšlenka tehdy byla dobrá. Hospodářská spolupráce. V této rovině to mělo zůstat. Suverénní státy jen vzájemně spolupracující. A ne diktát těch, kteří v EU mají díky své velikosti a vlivu hlavní slovo.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 15.09.2023, 07:26:09
Vše na elektriku - samozřejmě, že to je blbost, spoléhat se na jediný zdroj/typ energie. Zatím nikdo nevymyslel lepší způsob pohonu pro auta než je ropa - benzín a nafta. Natankuji během pěti minut a jedu. Dojezd na plnou nádrž se mi prakticky nemění, ať je teplo nebo zima. Elektroauto musím nějakou dobu nabíjet a jen pět minut to fakt není, a dojezd ovlivňuje venkovní teplota podstatně. A topení jen elektřinou? Taky blbost. Jak to mají už dnes lidé, kteří žijí v oblastech, kde často dochází v důsledku bouřek nebo napadaného sněhu k výpadkům elektřiny? Pokud nemají zaveden plyn nebo nemají kamna/kotel na tuhá paliva, mrznou a neuvaří si ani čaj. A ty výpadky nejsou mnohdy v řádu hodin, ale dnů. A tak mají ve sklepě bombu na propan-butan, nebo mají krb na dřevo, kamna, prostě něco, aby nebyli odkázáni jen na elektřinu. A to jsou ti šťastnější, kteří bydlí v domku.
Odpověď na příspěvek uživatele mastnacekk z 14.09.2023, 19:04:38
Protože je Brno druhé největší město v republice. Kdyby se říkalo průser jak Stoječín, tak by se říkalo, že o nic nejde, protože Stoječín je maličká vesnička. A nemůže se řikat průser jak Praha, jak by si naše největší město zasloužilo, protože to nezní libozvučně.
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 14.09.2023, 12:39:05
Mladí mají vymytý mozek zelenou ideologií. Na jednu stranu bojují proti autům, na druhou stranu pohyb zboží všeho druhu mohutně podporují tím, že si nic neodepřou - nejnovější mobil, každou chvíli nové hadry, jídlo a výrobky z celého světa, cestují a ne pěšky. Díky nim, ale hlavně díky klimatické lobby, jsme nastoupili cestu do pekel. Líp už bylo. A nemyslím za komoušů, ale před tím, než se začalo zeleně blbnout a než se do Evropy začali stahovat migranti, tedy cca do 2011.
Dobrý den, v posledních pár dnech se mi stává taková nepříjemná věc. Jsem na přehledu diskuzí v sekci Psi. Otevřu si nějakou diskuzi a pak se vracím pomocí tlačítka “Zpět na seznam témat”, ale nevrátí mě to do sekce Psi, ale ještě jako by o krok zpět na přehled všech diskuzí. A když chci jen sekci Psi, musím ji zase zvolit. Při dalším otevření nějaké diskuze a návratu se to stane zase. Můžete na to, prosím, mrknout?
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 11.09.2023, 10:26:01
Ta vedra taky špatně snáším. A moje mamka taky. Tak snad už jen dnes a zítra a bude snasitelněji.
Na výstavě si člověk nevybere, zde v Brně na výstavišti to bývá buď v pavilonu, kde se nedá dýchat ani v chladnějších měsících, je tam smrad a vydýchaný vzduch. Nebo venku na ploše, což je také na betonu.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 11.09.2023, 09:07:19
Sarah, už je vám líp?
Ad rozhodčí - nechápu preferenci světlých psů. Není to cesta do pekel, po bok NO, dobrmanů a podobně? Většina goldenů, které potkávám, není zlatá, ale smetanová až bílá.
Odpověď na příspěvek uživatele mastnacekk z 07.09.2023, 17:34:57
A co jako, že jste na ifauně založil několik témat v sekci ovcí a koz? A že je znovu vytvářet nebudete? Chce to snad po vás někdo? Myslím že ne, že je to každému srdečně jedno - krom vás.
Ifauna je mrtvá, teď jsme na chovzvirat.cz a zde je sekce Hospodářská zvířata. Váš objekt zájmu, ovce, do této sekce spadá. Proč jste si tedy vyhlédl zrovna diskuzi o psech? Tady pro vaše problémy sotva najdete pochopení, to snad vidíte sám. Nejen proto, že mnohé z nás vaše problémy netrápí, a vidíme problematiku jinak, ale i pro váš neomalený a hulvátský projev.
Odpověď na příspěvek uživatele mastnacekk z 07.09.2023, 09:15:27
Pořád nerozumím důvodu proč diskutujete s lidmi, kterými pohrdáte. Myslíte, že je svým přístupem a projevem přesvědčíte o opaku toho, co si o vlcích myslí?
Odpověď na příspěvek uživatele mastnacekk z 07.09.2023, 09:01:36
Proč my tady bychom si měli něco nastudovat? Pokud bych chovala ovce, tak ano. Ale jen proto, že tu nějaký mastňáček na diskuzi o psech pořád prudí s problematikou, která se mě vůbec netýká?
Mastňáčku, proč nediskutujete s lidmi, kteří mají stejný zájem jako vy, proč tu ztrácíte čas s námi čoklaři, když námi tak očividně pohrdáte a s radostí nás urážíte?