Myslím, že Ph je petrahei z iFauny a ta měla CC, jestli se teda nepletu.
Příspěvky uživatele
Sarah01
Fikovnice:No, jsme mimo téma…ale teď jsem si pročetla odkaz daný někde výše. Ono je divné i to, že ta těla z Egypta přicestovala nekompletní, oběma holkám např. chyběla jedna ledvina, žaludky… Přitom v repitvě u nás nechybí popis žaludků!!👎
Ale jak píšu, případ Anety Rodové je pro mě snad ještě děsivější.
O tom jsem hodně četla a připadá jako úplný nesmysl, aby se holka ubodala přímo do srdce tolika ranami nožem, i kdyby byla zfetovaná. Už tehdy mě napadlo, že na tom musel mít někdo zájem a musel mít velmi vlivné známosti. Co se týká Kramného, je to celé hodně podivné odsoudit člověka na základě takových chatrných důkazů na tolik let. A to mně taky není nijak sympatickej, spíš naopak.
Zrovna dnes jsem si četla úplně to samé, co balu, na Seznamu je kolem těch případů více článků, další má vyjít teď v pátek. Oni tam i píšou, že je jako možné pachatele nahlásil někdo, kdo měl známé u policie a komu byli nepohodlní a kriminálka asi byla ráda, že se toho takhle v postatě zbavila. Je hrozné, že třeba na základě nějakého mladického škobrtnutí potom už vlastně udělal z takového kluka recidivistu stát. Jít sedět na 10 let je něco hrozného, kus života doslova v prd.eli a za nic. A když si to tak vezmeme, tak za prokázaná znásilnění nebo týrání zvířat se pořád dávají většinou podmínky, Feri je asi jedinej, kterej to dostal natvrdo. Nebo jsem teď nedávno četla o případu nějaké pražské advokátky, která zpronevěřila cca 150 milionů, které jí lidi dávali do advokátní úschovy, ženská je vyšetřovaná na svobodě, peníze jsou neznámo kde a ti lidi, kteří třeba koupili dům nebo byt, teď mají hov.o. A vsadím se, že se jí nic nestane. Prej demokracie, já tomu říkám bordel.
efe:Berenika, Beruška, Beunka…
12.10.2010 - 7.11.2023
Tak už je tam všech šest mých holčiček spolu…
Ach jo, je mně to moc líto. 😢
assil:Já bych chtěla kachlovou pes s troubou a sporákem, no až někdy vyhraju ve sportce. 😀
😂😂😂
To říkávala tchýně celý život, celý život pravidelně i sázela a víte co, dodneška má 💩.
Mám taky oba dva díly, autorka prý píše i třetí. A ještě jsem od ní četla Životice, ale to není román, spíš literatura faktu.
janaa:Biothane je za mě top. Ještě na ifauně jsme s někým stopovačku řešili (možná zrzavci?). Neklouže,nenasákne,v ruce nepálí,nedělají se na něm uzle, stačí osprchovat….já mám léta barvářskou šňůru a obojek z biothanu a nedávno jsem pořídila komplet biothanovou výbavu
Jojo, viděla jsem na FB. To je teda výbava. 👍
sutrik:Protože vítr 40 km/hod v kombinaci s hmotností psa 3,7 kg a s nezateplenou pláštěnkou s dlouhým šosem skvěle zvyšuje šanci na vzlet psa. A to jsem si nemohla nechat ujít.
Má 3,7 kg? Nevypadá teda.
Inspektor-pisisvor:Jednak ten pes nemá co koukat kam jde - má být v koncentraci na psovoda, ten je tam od toho, aby koukal na cestu. A druhak je to SPORT - proč třeba kůň na drezuře neběhá v obdélníku normálně přirozeně… ? Proč gymnasta dělá kraviny na hrazdě a doplachtí k ní jak motýl Emanuel, když by tam mohl přijít jak vandrák … ? PROTOŽE JE TO SPORT😉
Nikde v ZŘ ale není psáno o vyvrácené hlavě a budete se divit, ale ona se ta nepřirozená chůze, kdy pes tahá prdel po zemi už několik let i penalizuje.
Tak to je rozumné, protože to video je strašné, jak ten pes tahá zadek skoro po zemi.
Bobca:a ještě foto…
Tu mám už několik let, už jsem ji musela rozsadit, protože mi prasknul květináč, jak byly ty kořeny rozrostlé a silné. Musíte hodně zalévat, strašně to chlastá a bude vám pořád kvést.
balu:Mně se na plynu taky dobře vaří (protože tak vařím celý život). U mamky, která má keramickou desku, se taky trochu trápím, ale mamka je zvyklá a je spokojená. Syn má indukci a je též spokojen. No a pak "babo raď".
U plynové desky mě štve to čištění. Indukci a keramiku stačí setřít…
Já mám teda jen keramiku už víc než 20 let a právě kvůli tomu úklidu jsem spokojená.
Jo, poslední věta je správně. Bohužel, ale je to tak.
Jani, je to pro ně přirozené, prostě instinkt, neřešila bych to, hlavně, že jsou v pohodě. 😉🥰
Takže je to dobrý jen pro slepice. 😀
Pokud se lidi sami nebudou bránit, tak bohužel. Stát, jak je vidět, je neochrání.
Já jsem se na to dívala a koukám, že mají granule jen z kuřecího a z ryb. Proč?
U nás se teď venčí dost často takto 🥰
Samozřejmě, že to jde vyléčit bez doktora, proto si tady sdělujeme ty zkušenosti. Není třeba pokaždé nasazovat antibiotika. Pokud je hotspot chycený v začátku a není moc rozsáhlý, v pohodě to vyléčíte sami. Hlavně to udržovat suché a zabránit psovi, aby si to škrábal.
Doron:Ta záplava anonymů mě fakt dostala 🤣🤣🤣!
Bylo to úplný zmatení jazyků.
Anonymové všech zemí, spojte se 😂😂😂!
Asi zapomněl zhasnout, tak se vrátil. 😂
Po pravdě, taky se v těch anonymech nevyznám, ale tuším, že někdo je někdo. 😂
Už to vidím…….kdo tady obligátně prásknul dveřmi, je zase zpátky. 🤣
Zrzavci:Jaj, to musí potěšit, tohleto, že jo. Myslím, že jsou momenty, kdy pýcha není jedním z hříchů. Když je na co být pyšný, tak člověk pyšnej být má. Jak Vy, tak majitel. takovýhle výběr nového majitele potěší!
No, vzhledem k tomu, že jsem jich měla 11, tak ti majitelé jsou takoví různorodí. Z jedněch lidí jsem neměla dobrej pocit a dodneška jsem se ho nezbavila, můžu jen doufat, že fenka se má dobře, když mi byli doporučeni. A další fenečka, která odjela do Polska, a má teprve po prvním hárání, je už vykastrovaná. 😕 Bohužel všechny jsem si nechat nemohla, tak na ně v duchu pořád myslím a přeju jim jen to nejlepší a doufám, že kdyby to ti lidé nezvládali, dají mně vědět.