Pro mě černá rozhodně nuda nee, nejvíc se mi líbí právě černá, tm. modrá a stříbrná. Doma mám tm. modrý a do práce malinký stříbrný. Před 10 lety jsme měli královská modrá, ta byla nejkrásnější. Pro Sarah, když se líbí IM, myslím, že se bude líbit i toto. Já to miluju, můžu slyšet 10x za den
A jinak momentálně se mi moc líbí covery od Tommy Johanssona (jak by řekl můj syn To je ten týpek ze Sabatonů), hlavně od ABBY (od dětství taktéž moje srdeční záležitost), třeba toto je boží https://www.youtube.com/watch?v=wIWbsqGVAxI . Daleko lepší jak ty písničky ve filmech Mamma Mia atd., to mě vůbec neoslovilo.
Moje současné přibližovadlo je na fotce. Auta si nepojmenovávám. Barva je moje oblíbená, miluji modrou, ale auto jsem podle ní nevybírala. Předtím jsem měla první auto červené a druhé se stříbrnošedou metlou.
Moc hezký 👍
Já původně tu Fabii chtěla modrou, ale neměla automatickou klimu a bez ní si to v létě se psy nedokážu představit. Tak jsem vzala tu žlutou.
Mno jestli je téma střelba na FF UK, tak si to pouštět nebudu. To zase nemusím vidět všechno. A že Jílková umí ztratit nervy, to víme, a ani se jí nedivím. Já bych ten pořad dělat nemohla.
Ano, je to jen o tom a odráží to vcelku různé názory ve společnosti, jakkoliv rozdílné.
Tak samozřejmě, že barva je asi to poslední, co by člověka mělo zajímat, ale tak proč ne, černá je nuda. Líbí se mně zářivé barvy, i oranžová a červená nebo zelená, je to i dobře vidět na silnici. Tak sem hoďte fotky, co se líbí Vám, pro mě je to zajímavá debata a doma jaksi není s kým se pobavit, syna auta neberou vůbec.
Jani, na tu střelbu na FF. Bylo to hrozné, všichni se přeřvávali jak hokynáři, hlavně teda Jílková a Džamila Stehlíková, šílené argumenty. Velmi oblíbený je, že zbraně prý jsou primárně vyráběny k zabíjení, kdežto auta, sekery, nože, šroubováky atd. jsou primárně vyrobeny na něco jiného, i když se s nimi taky zabíjí. Co na to říct. Snad jen to, že ty zbraně se stejně vyrábět budou a můžeme se třeba stavět na hlavu a pokud je zakážeme legálně vlastnit, tak skončíme v pr…. už úplně.
Dájo, nevím, koho myslíte těmi lobisty, pana Černého a toho pána vedle? Jako lobisty je ale označila Stehlíková, oni lobisti nejsou, oni jsou jen a pouze zastánci legálního držení zbraní a současného velmi propracovaného zákona o zbraních.
Jinak ten komunistický myslivec, to teda bylo něco. Kromě toho, že už je teď veřejně známé, že byl agentem STB, tak tam teda dobře blábolil o F16, což je stíhačka, kterou nikdo soukromě vlastnit ani nemůže.
Viděli jste někdo včera Máte slovo s Jílkovou? Normálně na to nekoukám, ale byla jsem upozorněna p. Černým, který se té debaty zúčastnil. Když to řeknu kulantně, tak zajímavý názory tam zazněly. 🙂
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 25.01.2024, 13:46:40
Mám teda větší psy, ale byla bych na prášky úplně stejně jako Vy. Pro takovou malou a nevinnou psí dušičku to musel být hrozný šok. Přeju, ať se z toho brzo dostane. Bože, měly jste asi obě štěstí, že jste nebyly úplně samy, já vůbec nevím, co bych dělala. ☹️
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 25.01.2024, 12:18:33
Včera jsem přemejšlela, co se starým pingpongovým stolem, co ho mám v garáži a už na něm nikdo nehraje, děti vyrostly a už nehrajou. Ta miliarda by se mi móc hodila.
….pamatujete výstavu Body The Exhibition, ta měla velký úspěch mezi lidmi…..
Úspěch sice asi měla, ale byly kolem toho nějaké odhady, jestli ti lidé s tím za života souhlasili, že tak bude jejich tělo použito, nebo to byli nějací vězni z Číny. Pořadatelé samozřejmě tvrdili, že je všechno papírově v cajku, jak to dopadlo, už nevím. Každopádně toto mělo nějaký přínos, myslím, u té kočky zalité ve skle, to nějak nevidím.
A víte, že před nějakými 100-120 lety bylo naprosto běžné “naaranžovat” např. zesnulé dítě do sedící/stojící polohy, nastrojit ho, a vyfotit si ho spolu s dalšími, živými, členy rodiny? Dnes pro nás taky nepředstavitelné a morbidní…