Jani, já jsem z matiky na gymplu maturovala, tehdy byla povinná a přestože jsem celé 4 roky měla z matiky za 3, tak jsem ji měla ráda a ve všech zaměstnáních se mi hodila. Jen jsme bohužel na gymplu měli blbou vyučující. Ona ji totiž ta matika moc nebavila, tak nám dávala šílené domácí úkoly, nad kterými člověk strávil i 3 hodiny. A je pravda, že třeba ty sinusy a cosinusy, který mně nejvíc zprotivila, v životě vůbec nepotřebuju.
Příspěvky uživatele
Sarah01
Fikovnice:Chumelí úplně všude??
V Brně jo! Já potřebovala dnes urgentně odjet autem, ale asi to vzdám… Na jiných serverech jsem četla, že je sněhová kalamita, tak asi raději vyjíždět nebudu.
Jani, raději nevyjíždět. V Brně je dnes výstava psů, spousta lidí to odpískala a Pražáci, kteří jeli, stojí na D1.
balu:Tak snad máte ještě něco ve spíži a v mrazáku…
Beru to podle sebe, vždycky mám nějaké zásoby - těstoviny, rýži, mouku, krupici, v mrazáku maso, zeleninu,…
Jo, byla by mouka, kuskus, těstoviny i rýže. Maso bohužel nemám, jen pro psy a mrtvoly na cvičení. 😁
Já se včera na nákup vyprdla, raději jsem si nachystala dřevo na topení a odházela průjezd z garáže. No, a dnes už nevyjedu vůbec, celou noc padalo a nadále chumelí. V ledničce 10 vajec, půl kila rajčat, pak dvě jabka a nějaký pečivo. Budu na tom muset přežít. 😄
Já jsem teď dvě hodiny odhazovala, abych zítra mohla vyjet s autem. A pořád padá. Takže kdoví jak to bude vypadat ráno.
JanaJanaJanaJana:Můžete mi vysvětlit, proč mě urážíte? Je to sice virtuální prostředí, ale chodí sem řada “profláklých profilů” s různými názory, a i tak se k sobě dokáží chovat slušně, i když se třeba nepotkali nikdy osobě, vědí o sobě řadu věcí a snaží se tu vytvářet vesměs kultivované prostředí.
Čili tímto bych vás ráda požádala, ať se tu chováte slušně anebo si jděte vylívat svůj kyblíček někam třeba na Novinky.cz, tam je těch agresivních narušenců hromada a budete se mezi nimi hezky vyjímat.
Kašlete na 12ku, dyť je to jen nějakej anonymní výkřik do tmy. Nevšimla jsem si, že by přispívala pravidelně, natož aby tady dávala rady ohledně psů. To bude nějaká frustrovaná osoba, která už se ani neozve.
strapaty:Chcel by som sa opytat.Krmime nasho maltezaka granulami Brit premium.Zeria dobre.Stolica dobra, vitalita dobra…len postava ako kensky maratonec.Davky dostava trocha cez, no nie a nie pribrat.A teraz v zime…trasie sa ako osika.Nema skoro vobec tuk.Mali by sme zmenit stravu.Z barfu zvracal.Zral s chutou, ale zvracal.
Co myslíte tím “stolica dobrá”, konzistenci nebo množství? Protože nejspíš lidově řečeno “co sežere, to vysere” neboli ty granule mu jen projdou trávicím traktem bez využití. Tady bych hledala zdravotní problém a nebo mu ten šrot opravdu nesedí.
Orionka:Není náhodou Bulovka Na kraji města?
To je tuším Praha 8 a jako kraj města mně to moc nepřijde.
No, to není, bohužel. Na druhou stranu se dalo čekat, že se to stane a někomu povolí nervy.
Anonymní:
Toto je lepší 😀 https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-video-rozzlobeny-pravnik-zastrelil-v-paname-aktivisty-blokujici-silnici-239531
Mně se dnes v práci konečně podařila vyfotit ta rezavá veverka, co nám tam šplhá po stromech před okny.
assil:Ženská je v lochu, tak asi moc vysmátá nebude, prachy nejspíš ulitý pro rodinu, Advokátní komora se prostě zachovala jako všechny tyto instituce. Ono svěřit takový velký peníze jednomu člověku, a je jedno jestli je to advokát nebo notář, je v dnešní době fakt trochu naivní, normálně se přece využívají bankovní úschovy.
No já si myslím, že je jí to úplně fuk, je v důchodu, tak se o ni ve vězení na starý kolena postarají. I vzhledem k tomu, jak vypovídá. Buď si z nich dělá srandu, nebo je totálně hloupá. Spíš tipuju to první. JJ, všechny různý komory jsou úplně zbytečný instituce. Nejspíš byly zřízeny proto, aby ty zlodějiny , podvody a různý pochybení ještě posvětily.
Strašný https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-kauzy-na-prascich-a-bez-pomoci-pribehy-lidi-ktere-okradla-advokatka-o-miliony-240465
Nemůžu to pobrat toto. Peníze neznámo kde, ženská je vysmátá a u České advokátní komory se člověk ničeho nedovolá, stejná sebranka jak ČLK, úplně k ničemu.
My si ho jednou přivezli ze zkoušek a jednou z výstavy. Žádného kašlajícího psa jsem si tam ale nevšimla. I když je to prý hodně nakažlivý a přenášejí to i psi, kteří ještě nemají příznaky, takže kdoví.
Vybrat je 3 je málo. Pokud se v tom víc vyznáte, poradíte si sama, a pokud ne, tak to asi nemá smysl zpracovávat.
Četla. Klasickej článek, kterej vyvolá akorát zbytečnou paniku. Nejdřív líčení, jak je to hrozný a smrtelný, jak se to během chvilky rozšířilo a na konci věty o tom, jak je to vlastně banální, že úmrtí nejsou tak častá a jak je vlastně málo informací. Na FB byla zpráva, že si zase plno psů dovezlo z nějaké výstavy ošklivý psincák. Nehroutím se z toho, nejhorší je smrt z vyděšení. Uvidíme, jak se to časem bude vyvíjet.
bery25:skor mi išlo o počet šteniatok,nie je zle vediet kolko šteniat sa ma narodit,a či ide všetko v poriadku😉
A na co vám to bude? Logicky stejně po porodu pojedete na poporodní vyšetření, jestli tam něco nezůstalo, ne? Pro mě je prioritou, aby byla fena před porodem v naprosté pohodě. Nikam jsem ji už netahala, všechno bylo připravený, klid a pohoda. Možná bych to víc řešila, kdyby se mělo narodit jen jedno štěně a tím pádem plánovaný císař.
Já jsem nedělala a ani to nemám v plánu, pokud teda bude celá březost probíhat normálně bez komplikací.
Včera jsem měla podezření, ale dnes už jsem si jistá, že mám v obýváku myš. A druhá je v garáži. Zítra jdu koupit pastičky. Ale dnes dopoledne tu asi bylo veselo. Když jsem přijela z práce, byly všechny vetbedky zmuchlaný do koule.
No, bez PP bych ani nedostala průkazku lovecké upotřebitelnosti.