Já dřív používala taky piškoty, ale zdálo se mně, že jsou moc sladké, tak teď kupuju stejné pamlsky od Carnilove, jak píše Doron, nebo sušené maso. Občas, hlavně na zkoušky, beru vařené drůbeží žaludky nebo srdíčka.
Příspěvky uživatele
Sarah01
U nás to mlátí už od odpoledne, ale ve městě na sídlišti jsem to slyšela už dřív, když jsem jela nakupovat do Lidlu. Moji psi to naštěstí neřeší, pokud je to v dálce, a doufám, že na zahradu mně to padat nebude. Nejvíc to tradičně začne po půlnoci, tak to je musím vyvenčit dřív. A pak zalezem , zamknem a fertig.
Zase odkaz YouTube. Víte, my tady máme všichni PC a můžeme se podívat na cokoliv, co nás zajímá. Já mám třeba Jirku na YouTube v oblíbených, netřeba mi ho cpat i tady. 😉
Ale podepsal jste se 👍
Opět mě napadá věta z filmu “Anonymove všech zemí……”
Doufám, že mě admin neblokne, ale už mě to nebaví, to se neumíte podepsat? Jo, a na odkazy zásadně neklikam, nebaví mě to.
orionka:Je to veselé, nebo snad politika ?
Daň z otevřeného okna. Daň z trakaře. Daň z komínů. Daň z hlíny. 😉🙃
A tady je ten rozdíl, protože já za sebe neposílám tu spojku. 😉
A nemohl by být aspoň na svátky klid? Myslím všeobecně, i tady.
Dnes na Plumlově bez psů.
Anonymní:No jasně že Neverend.😄 Vidíte a já už to beru jako samozřejmost že mě všichni poznají.😄
Tak ten příspěvek byl bez smajlíků, to mě zmátlo. IP adresy si moc nepamatuju. Ale zaujala mě pět šedesát čtyřka. Je tady těch anonymů moc, moje hlava už to holt nebere.
To psal neverend? Tomu bych i dala palec, kdyby byl registrovanej. Takhle nevím, kdo to napsal.
Irma19:Policie nevěděla, že chystá masakr.
Věděla jen to, že se chystá spáchat sebevraždu, že možná zabil svého otce, že legálně vlastní několik zbraní a že možná jede do Prahy na přednášku… Celetnou vyklidila preventivně, protože se chystala k zatčení labilního ozbrojeného mladíka podezřelého z vraždy otce. Tou dobou nikdo netušil, že má v úmyslu masovou vraždu.
Vzhledem k tomu, jak rychle se všechno odehrálo, pochybuju, že by kdokoliv jiný kdekoliv jinde zvládl reagovat rychleji a lépe.
Docela by mě zajímalo, jak byste za daných okolností postupoval vy….
Použil by křišťálovou kouli a zásahovka by v té škole čekala už dva dny předem. 🤪
Anonymní:Škola je ozbrojená složka placená za “pomáhat a chránit” z veřejných peněz daňových poplatníků? Mimochodem, vite že policie ani neinformovala onu školu o tom co se chystá i když informace měla.
Tak to jsem mě fakt rozesmál/a. 🤣 Policie nikdy nemůže být všude, proto si lidi pořizují ZP mimo jiné i na osobní obranu. Navíc ten kluk si nanosil do školy úplný arzenál a policie to má hlídat? Spočítejte si, kolik je v ČR škol a kolik je policajtů.
Anonymní:Ta rychlost znamená celkem 18 mrtvých a spoustu raněných…opravdu úspěch. Ale někteří myslí i nezávisle
A proč to házíte na policii, proč ne na školu?
Anonymní:Myslím že jak se začne někde podezřele vraždit, tak prohlédnou držitele zbraní a ti co měli potvrzenou diagnózu rovnou vyhmátnou. A taky budou pohotovější s dlouhýma.
Jo? A jakou diagnózu myslíte?
Nechápu, množíte a nevíte, jak se dokrmují štěňata? Doufám, že máte pro všechny štěňata zájemce.
To je mně líto. 💔
U nás je normálně jaro, po sněhu ani památky . Ne, že by mně ty závěje sněhu chyběly, ale toto je taky fuj.
Thielli:Upřímná motlitba za snížení cen potravin v roce 2024. 😁
Všem přejeme pohodový rozjezd a hladký dojezd v dalším kalenářním roce. Ať se vás, i vašich chlupáčů či holátek, drží zdraví a veselá mysl.
Ta je krásná, co je to za plemeno?
Nevím no, ale já bych dnes po silnicích na kole asi nejezdila. Hlavně ne po jedničkách a po takových těch úzkých rozbitých taky ne. Je to o hubu a vím, jak ti cyklisti zvlášť za tmy vůbec nejsou vidět.
Jinak k tomu případu…myslím si, že i člověk s bipolární poruchou si musel být vědom toho, co udělal. Takže ten rozsudek nechápu. Na druhou stranu naše soudy jsou kontroverzními rozsudky pověstné a u soudu nikdy o spravedlnost nejde.
Píšu to samé, neverende.