Kdy můžu dát ven do země hortenzie? Poradíte prosím někdo? Dostala jsem je loni v květináči.
Příspěvky uživatele
Sarah01
Já kupuju pravidelně několik let zn. Malfini, cena kolem stovky. Kde se to vyrábí, netuším, ale triko vydrží cca 5 let a to je tahám všude, do práce, do lesa, na výcviky a až vypadají obnošeně, tak na doma na vaření. Tuto zimu, kdy je extrémně teplo, je nosím taky. Triko za 800 by mně bylo líto nosit, protože v lese vůbec nedávám pozor, takže se stane, že to občas zašpiním od něčeho, co nejde vyprat. Jako jo, jsou pěkný, třeba s potiskem retrívra, mikiny taky, ale ty jsou už za 1200. Nemám na to, když za topení dám teď aktuálně měsíčně kolem 5 tisíc a ještě platím hypotéku. Na něčem šetřit musím a jako první je prostě na řadě oblečení, jíst se musí.
Doron:A barva ? Myslím barva psa ?
Vejš dává lupus fotku, Emilka je zlaté barvy.
Odberryho:Já bych to asi drze přirovnala k “dětem ze zkumavky”. Kolik to tehdy budilo emocí. A jak se řešilo, jak k tomu přijdou ty konkrétní děti. A teď? I geneticky upravení jedinci budou v naší společnosti běžně fungovat. Stejně tak lidé s vypěstovaným orgánem.
A já klidně přiznám, že geneticky upravený orgán bych přijala, pokud by jeho nepřijetí mělo znamenat smrt. Chtěla bych poznat svá vnoučata. V důchodovém věku už bych možná takovou potřebu být tu pro své děti nemusela mít, ale v tuto chvíli to tak cítím.
Z kosmetiky kupuji minimum, celebrity jdou mimo mě, oblečení nakupuji podle potřeby bez zájmu, kde kdo vyrobil. Přičemž větší část máme “po někom” - a to i já, nejen děti.
Tak nějak. Šťourat se v tom, kde to bylo vyrobeno a za jakých podmínek, bohužel nemám jaksi čas. i když je mně jasný, že tričko za 69 korun nebude vyrobeno tady u nás. Jenže kupte si originál tričko z domácí výroby za cca 800, na to prostě nemám.
kometa:Proč ne. Kamarád se při opakovných pobytech v lázních potkával s vozíčkáři - a jejich humor byl taky občas dost morbidní a pro někoho za hranou.
Jj, znala jsem vozíčkáře, který o sobě mluvil jako o kriplovi a o vozíku jako o kriplkáře. A bylo toho samozřejmě víc.
To jsou ti potápěči, taky doma jednoho mám. 😂
balu:Fotky - to by byl můj zlý sen.
S tím se člověk časem tak nějak smíří. Co mu taky zbejvá. 😂
Titulek článku na Seznamu: Zraněnou dívku museli po pádu muže v pražském autobusu operovat
Takže to vypadá tak, že holčinu operovali v autobuse 😄
Co je to celebrita? Něco, co mě vůbec nezajímá. Tenhle dotazník je na mě moc mimo, to vyplňovat nebudu.
Já právě taky ne. Naposled jsem byla fakt asi v té Ostravě a to už bude určitě víc než 10 let.
balu:Já bydlím v Brně a v místní ZOO jsem nebyla dávno. Vždycky mi vadilo, jaké malé a naprosto nevyhovující klece mají opice. I jiná zvířata, ale u opic mi to vadilo nejvíc. Myslím, že brněnská ZOO zaspala dobu. Je to škoda.
My jsme moc rádi jezdili do Ostravy, u slonů jsme třeba vydrželi hodinu. Tenkrát se tam narodilo slůně a bylo úžasný je pozorovat. Mají to taky moc pěkný u žiraf i opic. A to už je klukovi 22, takže to není jen pár let. Pěkná ZOO je taky v Olomouci a v Lešné u Zlína. Myslím, že kdysi jsem viděla nějaké vizualizace na modernizaci ZOO v Brně, ale jestli se to uskutečnilo, to už netuším. Pamatuju se taky, že tam bylo úplně nevyhovující parkoviště.
kometa:Asi jako ten pavilon pro šimpanzy v brněnské Zoo. Nerozumím tomu - vyhodit 100 miliónů za něco, co nebude fungovat. Tak snad je nějaký projekt, schvalovací řízení a tak. Nebo ne?
No, ono se to prý začalo stavět za minulýho řídi a ten tvrdil, že je to v cajku, že pro šimpanzy ok. Až teď se přišlo na to, že to ok nebude. Jako na rovinu, já v brněnské ZOO nebyla od tý doby, co jsem s klukem ještě v kočárku potkala na zdejších WC leoparda nebo co to bylo. Dnes už mě tam nikdo nedostane.
assil:Mnohem větší prachy než krádežema utíkají korupcí. Tak jako když se zúčastněným přerozdělí miliardy na opravu silnice, pak to tam šolíchají půl roku 3 chlapi a za dva roky se silnice rozpadne a celý kolečko se jede znovu.
To máte naprostou pravdu. Ale tady v tom případu advokátky Sukové jde o peníze, které ukradla lidem a je to tak nějak víc vidět. Když se krade ze státního, není to tak na očích.
Anonymní:Tak za ty prachy to stojí. I kdyby deset let “služební” cesty…kdo z vás to za tu dobu vydělá…
Jj, škoda, že jsem se s ní nekamarádila. 😂
kometa:Myslela jsem to tak, že bych mohla vědět z předchozích příspěvků, odkud jste. No a pak trochu tipovat.
Popravdě je tady tolik lidí, že se normálně ztrácím, akorát vím zběžně, kde asi bydlí janaa, Arosek a Xerxová. Jo, a Fikovnice a balu. Jinak prázdno 😄
Tak čtu opět tu kauzu kolem advokátky Sukové, která zpronevěřila ty miliony a nestačím se divit, její slova: „Nejprve bych se chtěla vyjádřit k tomu, že jsem nenormální, protože tohle normální člověk nemůže udělat,“ zní hned první zaprotokolovaná věta její výpovědi. 🤣😂 Ještě uvedla, že ty výběry z banky, kterých prý absolvovala 378 (!), byly strašně stresující. Hana Suková rovněž vzala před policisty celou vinu na sebe - a s tím i hrozbu, že u soudu může za takto rozsáhlou zpronevěru dostat až osm let vězení.
Já se tom už jenom směju, co všechno je v našem státě možný a vsadím se, že se jí nic nestane a i kdyby, tak ve vězení jí bude dobře, bude v teple, jídlo mít bude, zdravotní péči taky. Co víc si přát. Vlastně s tím pěkně vydrbala, někomu ty peníze dala, možná potřebným, kdoví, a i když byla ve stresu, teď už může být úplně v klidu. 😀
Doron:Hihi, dneska se mi fotky obzvlášť nevyvedly, musím se s vámi podělit. 🤣
Co je to za kopec? Ta cedule je bohužel nečitelná a vypadá to zajímavě.
Teda to je krásný, jak má z té vody radost. 👍🥰
Od politiky k mrkvi. Tak to má být. 👍
Já jsme s pěstováním mrkve přestala, u nás celá sklizeň nepřežila týden, zmizela ještě z bedýnky.
Můj Dráček měl z vody paniku, podle původních majitelů ve vodě nikdy nebyl, nikdy se jim nepovedlo ho zlákat. To měl rok a půl. Během svou měsíců začal plavat a nosit z vody i kachnu. Šli jsme na to přes aporty, prostě retrívr, no. 🙂 Teď vodu miluje, skáče i placáky.