Orionka:Hlavně že Čermák dostal 5 let nepodmíněně. Na Bednářovou našli jiný paragraf…….
Tak asi je v tomto státě propagace terorismu horší zločin. Doktor prase šel taky sedět, ale tam muselo vadit něco jiného.
Orionka:Hlavně že Čermák dostal 5 let nepodmíněně. Na Bednářovou našli jiný paragraf…….
Tak asi je v tomto státě propagace terorismu horší zločin. Doktor prase šel taky sedět, ale tam muselo vadit něco jiného.
Dobrý den, moc prosím, můžete ve vlákně “Mám pro Vás ... VELKÝ VÁNOČNÍ PŘEKVAPENÍ” smazat příspěvky o Bibli? Nějak nám to sklouzlo tam, kam jsme nechtěli. Děkuji.
Ale tady se blbě radí, tedy myslím na takovýto dotaz, který je vlastně veskrze anonymní. Stačilo by, kdyby napsala jen jednu větu “jakýho si mám koupit venkovního psa”. A teď tu může být x dohadů a dedukcí. Jo, na rozproudění diskuze to stačí.
Anonymní:
Že jsem to vůbec četla, fuj. Myslím si, že tady stát dost hazarduje. Ono se to může zvrtnout v to, že lidi začnou brát spravedlnost do svých rukou. A nebo z takových frustrovaných dětí bude vyrůstat čím dál více psychopatů a pak nebude k dalším FF daleko….
Janazevsi:Ano,to se dělá doteď. Ale ačkoli jsou hovíci temperamentní a patří k těm typu piraňa, znám horší. A že koušou z agresivním podtónem? To je o jedinci, nás takhle napadal náš střední knírač.
To křížení se děje v PP chovu? 😲 To snad ne.
impact:Blbouni na nedělním výletě. 🥰
Mně se líbí ten první zprava na první fotce, vypadá jakou miloučkej a hodnej pejsáček. 🥰
Teď jsem na FB zahlídla toto, není to lepší?
Nevím, no, já zaregistrovala u feny pyometru, když už měla zapáchající výtok, jeli jsme hned, hned operace, zachránili ji. Ale nějak si neumím představit, jak bych to mohla poznat dřív. Teď chci sedmiletou už nechat vykastrovat, protože se bojím a už to nechci zažít. Kromě toho, že cena je dnes dvojnásobná, ale to by snad pojisťovna zaplatila.
eva:V uších mi hučí mnoho let, na nic se nepřišlo, na ORL nemá význam chodit…je to hlavně večer a v noci, když je ticho…nedávno o tom byl někde článek, že to je psychosomatické a má to mnoho lidí..
No vida, jsem to říkala.
Fikovnice:Ali, něco s tím dělej. Byla jsi na ORL???
Jani, nebyla, bohužel jsem ztratila důvěru v doktory. Mám toho asi víc. Ale jedna známá mi řekla, že se moc pozoruju a že jsou na tom jiní lidi hůř. Takže nevím, jestli vůbec někam mám chodit.
Já nechápu, že mezi lidmi je tak často rozšířené, že když je pes doma, tak musí mít svůj pokojíček a svoji postel. Moji psi sice pokojíček mají, po bývalém dětském pokoji, ale postel nemají a ani se mnou v posteli nespí, chrápou na vetbedkách. Kdybych je nechala na zahradě samotné, tak by buď neustále leželi namačkaní na rohožce u dveří a nebo by štěkali, abych je pustila domů. Jinak dohledávku my cvičíme i doma, žádnej problém. Akorát teda ne s bažantem nebo kachnou, ale třeba s kartáčem na boty, plácačkou na mouchy, čepicí atd. Psa si tak připravuju na dobu, kdy budu potřebovat asistenci. 😉
JanaJanaJanaJana:Tak třeba Prymula….bylo to jen gesto, ano, svý kšefty měl pořád, ale odstoupil.
Jenže tady se už nedělají ani gesta.
Jo, vidíte, tehdy v těch zmatcích ohledně střídání ministrů zdravotnictví jsem na toto úplně zapomněla.
Janazevsi:Viděla, s hovíky měla i tu čest pár vlastnit. Ale ačkoli se jedná o temperamentní štěňata, nevím o tom, že by byla agresívnější než jiná. Proto mi to pobavilo.
Tak pokud to není PP štěně, může tam být cokoliv a pes jako GR jen vypadat. Ale to my nevíme, to zadavatelka nenapsala.
Tak ale konečně pochopte, že tady se neodstupuje, nikdy. Se podívejte do minulosti, kdy kdo odstoupil a za co nebo kvůli čemu.
Tak já počítám, že se to bude rozebírat a pitvat ještě do okurkové sezóny a vyjadřovat se k tomu bude kdejakej jouda tak, jak ke kovidu. A taky si bude stěžovat kdekdo. Už jsem četla i stížnost nějaké cizinky, která tady musela zůstat i s dětmi a nikdo jí to nezaplatil. Jinak mně taky hučí v uších, hlavně večer, je to dost podobný startování náklaďáku.
Janazevsi:Co je tohle za ptákovinu? 😄
Co je na to divnýho? Jste nikdy neviděla křížence?
Já si ji nejvíc pamatuju jako maminku z dětského filmu Terezu bych kvůli žádné holce neopustil. A pak ještě kriminalistku z krimi Srdíčko, ze seriálu Stříbrná pila a z bakalářské povídky Zip. Většinou hrála s manželem Luďkem Munzarem. Byly to ještě normalizační věci, ale mně se líbily. Je toho určitě hodně, ona měla pestrou filmografii, měla jsem ji moc ráda.
Podle mě to podle toho bodu 4 vypadá, že pes prostě, pokud se s ním nebude vyloženě cvičit, bude trávit čas úplně sám. A do takových podmínek slušný a normální chovatel GR (a troufám si říct i jiných plemen) štěně neprodá. A kdo ho prodá, i takoví se najdou, tak od těch bych si já osobně štěně nevzala, protože je jim po svým odchovu kulový a jeho budoucnost je vůbec nezajímá.
Holky, já se přiznám, zatím jsem nestihla vůbec číst, kupodivu v zimě mám kolem domu nejvíc práce a vůbec nestíhám.
Nezkoušel jste někdo objednat z Ali toto? https://1url.cz/wuU8M
Možná bych to zvládla ušít, ale potřebovala bych to vidět, jak to přesně vypadá, neumím šít od oka, potřebuju vždycky nějakou předlohu. A návleky z dětských ponožek se neosvědčily, padají. Otlaky sice pravidelně mažu, ale pes si to otírá do dek, takže netuším, jestli to má vůbec nějaký smysl. Je to sakra boj a nezmenšuje se to. Když už si člověk myslí, že našel něco super na mazání, tak zjistí, že až zas takovej účinek to nemá.