Aktuálně: 3 437 inzerátů217 457 diskuzních příspěvků18 334 uživatelů

Příspěvky uživatele

Sarah01

Sarah01
Sarah01 10.12.2024, 08:45:28 xxx.xxx.11.197
Fiona.Praha:

Neprodávají to vietnamci a domácí potřeby jako koupelnové předložky?

To netuším, u nás domácí potřeby jako takové nejsou, jen Orion. Vietnamci ani nevím, jestli tady mají obchod, na náměstí jeden zrušili a udělali z nějak vietnamskou restauraci, ony ty vietnamské  hadříky už moc nejdou.

Sarah01
Sarah01 10.12.2024, 06:54:13 xxx.xxx.11.197
Chingis:

Já mám jako čmuchací kobereček tohle. Balú to teda rozbalí jedním drcnutím čumáku a má to zhltnuté za chvilku, zato Tori ta si to vyloženě užívá, rozbaluje pomalu, každou granulku svědomitě pochroupe. Ale ona třeba i straně ráda jí z protihltací misky. 

Obrázek

Ano, takové mají myslím v Ikei. 👍

Sarah01
Sarah01 09.12.2024, 20:41:00 xxx.xxx.162.253
Zrzavci:

A přesně na Tebe jsem při tý tvorbě vzpomínala 😀 😀 😀 

No hele….jak chceš, ráda vyhovim….kdo chce kam….. 😀 😀 😀 😀 

Obrázek

Šmarjá, pomóc 🤣😂🤣

Sarah01
Sarah01 09.12.2024, 17:46:46 xxx.xxx.28.39
Fiona.Praha:

Před pár lety, když začaly být koberečky in, jsem ho vyrobila. Stačí levná fleecová deka, nastříhaná na cca 2cm proužky a já k tomu pořídila plastovou mřížku na dno dřezu. Proužky jsem nastříhala na cca 10 cm kousky a přivazovala jsem je na tu mřížku. Výroba netrvala dlouho. Účel to splnilo a moc to nestálo. Pak jsem to bohužel půjčila kamarádce, která nechala štěně s koberečkem bez dozoru a štěně rozebralo kobereček na prvočinitele a mřížku rozžvýkalo. Vůbec netuším, jak dlouho s tím bylo štěně samo. No a tak jsme bez koberečku.

Kdyby se Vám chtělo vyrobit si kobereček sama, vyjde určitě levněji než z toho eshopu. Jen mřížka do dřezu by byla pro zlaťáka asi dost malá a nenapadá mne, čím ji nahradit. 

Já jsem nad samovýrobou taky přemýšlela, ale nakonec jsem to vzdala. Než bych někde koupila deku a tu mřížku…už tři měsíce kupuju odvlhčovací pytlíky do suterénu. 😀 Objednala jsem čmuchací kobereček na Temu. Sice nepřijde do Vánoc, ale stál jen dvě stovky. Doufám, že nebude smrdět.

Sarah01
Sarah01 09.12.2024, 10:28:40 xxx.xxx.28.39
»
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 09.12.2024, 10:03:28

Už 8 měsíců, to uteklo. Moje vnučky mají jedna rok a půl, ta už běhá jak drak, už spadla a uštípla si kus zoubku, mladší má sedm měsíců, tu vídám častěji, je od dcery a je to takový smíšek, pořád má dobrou náladu.

Sarah01
Sarah01 08.12.2024, 23:36:55 xxx.xxx.162.253
eva:

Já při covidu cítím normálně, ale muž pravidelně na 1-2 dny ztrácí čich, respective nejdříve cítí prý jako spálené…podle toho taky vždy poznáme, že má covid..mně tak nějak divně občas pálí v puse, na jazyku, to jsem nikdy před covidem snad neměla.

mě by zase zajímalo, jestli někdo po covidu krvácí z nosu ( jako že by ten covid poškodil nějak sliznici )….

Krvácela jsem z nosu letos v létě docela dost a většinou to bylo z ničeho nic. Ale po covidu to určitě nebylo.

Sarah01
Sarah01 08.12.2024, 20:10:59 xxx.xxx.162.253
bambule:

Já tento týden napekla, od zítřka jdu po marodce zpátky do práce a mám takové tušení, že už by se mi vůbec nechtělo. I když jsem našla ještě nepečené kuličky ze sušenek Mila (ty já prostě miluju) takže spáchám ještě i ty, ale ty můžu udělat těsně před Vánoci. 

Tak hlavně ať jste na Vánoce už v pořádku. Já už koukám na pohádky na iVysílání a po té lítačce celý týden se mně teď o víkendu nic nechce. Ale uklidila jsem. 🙂

Sarah01
Sarah01 08.12.2024, 17:19:46 xxx.xxx.162.253
Stelle:

Budeme péct zítra, případně pozítří. Dneska nebyl čas, dělaly jsme dekoraci na schody.

Já mám jen věnec na dveřích. Asi dám ještě na branku a možná nějak ozdobím vystřihovánkami okno.

Sarah01
Sarah01 08.12.2024, 17:15:53 xxx.xxx.162.253

Už všichni pečete? Mně už se to taky peče, dostávám průběžně fotky. 😊

Sarah01
Sarah01 07.12.2024, 20:51:38 xxx.xxx.162.253
Xerxova:

v neděli krásně a mrazivo, pak pršosněžení, sněžení, včerejší kalamitka i dnešní mokrosníh - prostě prosinec. Aneb Yody narozeninový týden. Jsou mu tři a přestává fungovat chemická kastrace… stává se zase samečkem. Tak mu držte palce, ať je v pořádku.

nejprve fotky Yodí

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

To tak uteklo, už tři roky. 😲 Tak všechno nejlepší klučíkovi, hlavně zdravíčko. 🍀

Sarah01
Sarah01 07.12.2024, 20:49:34 xxx.xxx.162.253
Stelle:

Jo, aha. Tak to je určitě lepší levnější, naše Betynka když ještě byla na světě, takovej kobereček rozcupovala. 

To budu muset vždy, když půjdu mimo dům, uklízet. 🙏 Vím to, ale občas zapomenu něco uklidit a dopadá to blbě.

Sarah01
Sarah01 07.12.2024, 20:35:09 xxx.xxx.162.253
Chingis:

Já dárky moc nedávám, hlavně jak se rozrůstá smečka, tak je to náročné uhlídat je, aby se o to neporvali, ale i trochu finančně. Dostanou k večeři bramborový salát s rybou, nějaké ňamky navíc. Mají tu v obchodě takový roztomilý plyšáky s vánoční tématikou, ne moc drahý, možná to koupím a zažiji do toho pískátka. Je stejně nejvíc baví to rozbalovat. 

Na narozeniny jim dělám dort. Všichni moji psi jsou docela buchtový, a potěší je, že jedí s náma. Letos to dvojčata mrkvanec, naštěstí na ledvinovou dietu ideální poměry surovin, jen jsem dala míň žloutků. 

Obrázek

Mňam, to dobře vypadá. 👍🥰

Sarah01
Sarah01 07.12.2024, 20:33:58 xxx.xxx.162.253
Ivus:

Podle mojí zkušenosti ty háčkované hračky vydrží víc než kupované. Ono je to dost pevné, první většinou umře pískátko vevnitř a pak oči, ale zbytek drží. 

Dostali jsme v létě od kamarádky nějakou údajně extra odolnou hračku a ta foxteriérům vydržela 30 minut a pak všude roztahali tu náplň a vyndali si to pískátko ven. I když jsem to zašila zpátky, tak to za chvíli roztrhali na jiném místě… 

Ale pravda je že se o to nepřetahují, spíš jeden to žvejká a píská si a druhý ho honí… 

Já jsem už plyšáky vzdala, vydrželi max měsíc. Vždycky jeden druhýmu závidí, přetahují se a plyšák to samozřejmě nepřežije.

Sarah01
Sarah01 07.12.2024, 18:08:20 xxx.xxx.162.253
Verun:

Při kolono jsem s cítila jako po pěti pivech…prášek + inj.  do žíly

ale úplně mě odrovnal kolega, který se svěřil, že ten rubáš před výkonem si oblékl tím kolečkem dopředu a tak přišel na ten sálek…no asi mu to přišlo tak správně…😂

Asi si myslel, že to půjde předkem. 😂

Sarah01
Sarah01 07.12.2024, 17:13:34 xxx.xxx.162.253
impact:

Holky (i Bodlinka) mě šlo spíš o ty boční cesty a malá parkoviště v lese. Když jezdím od nás Chřiby nebo Hostýn, tak tam jsou vyloženě značky “silnice se v zimě neudržuje”. 😂 O lesních parkovištích typu zbytek placu po těžbě dřeva ani nemluvě. 😂

Aha. Tak to bych se bála, že pak nevyjedu, všude teď bude plno bahna.