Neprodávají to vietnamci a domácí potřeby jako koupelnové předložky?
To netuším, u nás domácí potřeby jako takové nejsou, jen Orion. Vietnamci ani nevím, jestli tady mají obchod, na náměstí jeden zrušili a udělali z nějak vietnamskou restauraci, ony ty vietnamské hadříky už moc nejdou.
Já mám jako čmuchací kobereček tohle. Balú to teda rozbalí jedním drcnutím čumáku a má to zhltnuté za chvilku, zato Tori ta si to vyloženě užívá, rozbaluje pomalu, každou granulku svědomitě pochroupe. Ale ona třeba i straně ráda jí z protihltací misky.
Před pár lety, když začaly být koberečky in, jsem ho vyrobila. Stačí levná fleecová deka, nastříhaná na cca 2cm proužky a já k tomu pořídila plastovou mřížku na dno dřezu. Proužky jsem nastříhala na cca 10 cm kousky a přivazovala jsem je na tu mřížku. Výroba netrvala dlouho. Účel to splnilo a moc to nestálo. Pak jsem to bohužel půjčila kamarádce, která nechala štěně s koberečkem bez dozoru a štěně rozebralo kobereček na prvočinitele a mřížku rozžvýkalo. Vůbec netuším, jak dlouho s tím bylo štěně samo. No a tak jsme bez koberečku.
Kdyby se Vám chtělo vyrobit si kobereček sama, vyjde určitě levněji než z toho eshopu. Jen mřížka do dřezu by byla pro zlaťáka asi dost malá a nenapadá mne, čím ji nahradit.
Já jsem nad samovýrobou taky přemýšlela, ale nakonec jsem to vzdala. Než bych někde koupila deku a tu mřížku…už tři měsíce kupuju odvlhčovací pytlíky do suterénu. 😀 Objednala jsem čmuchací kobereček na Temu. Sice nepřijde do Vánoc, ale stál jen dvě stovky. Doufám, že nebude smrdět.
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 09.12.2024, 10:03:28
Už 8 měsíců, to uteklo. Moje vnučky mají jedna rok a půl, ta už běhá jak drak, už spadla a uštípla si kus zoubku, mladší má sedm měsíců, tu vídám častěji, je od dcery a je to takový smíšek, pořád má dobrou náladu.
Já při covidu cítím normálně, ale muž pravidelně na 1-2 dny ztrácí čich, respective nejdříve cítí prý jako spálené…podle toho taky vždy poznáme, že má covid..mně tak nějak divně občas pálí v puse, na jazyku, to jsem nikdy před covidem snad neměla.
mě by zase zajímalo, jestli někdo po covidu krvácí z nosu ( jako že by ten covid poškodil nějak sliznici )….
Krvácela jsem z nosu letos v létě docela dost a většinou to bylo z ničeho nic. Ale po covidu to určitě nebylo.
Já tento týden napekla, od zítřka jdu po marodce zpátky do práce a mám takové tušení, že už by se mi vůbec nechtělo. I když jsem našla ještě nepečené kuličky ze sušenek Mila (ty já prostě miluju) takže spáchám ještě i ty, ale ty můžu udělat těsně před Vánoci.
Tak hlavně ať jste na Vánoce už v pořádku. Já už koukám na pohádky na iVysílání a po té lítačce celý týden se mně teď o víkendu nic nechce. Ale uklidila jsem. 🙂
v neděli krásně a mrazivo, pak pršosněžení, sněžení, včerejší kalamitka i dnešní mokrosníh - prostě prosinec. Aneb Yody narozeninový týden. Jsou mu tři a přestává fungovat chemická kastrace… stává se zase samečkem. Tak mu držte palce, ať je v pořádku.
nejprve fotky Yodí
To tak uteklo, už tři roky. 😲 Tak všechno nejlepší klučíkovi, hlavně zdravíčko. 🍀
Já dárky moc nedávám, hlavně jak se rozrůstá smečka, tak je to náročné uhlídat je, aby se o to neporvali, ale i trochu finančně. Dostanou k večeři bramborový salát s rybou, nějaké ňamky navíc. Mají tu v obchodě takový roztomilý plyšáky s vánoční tématikou, ne moc drahý, možná to koupím a zažiji do toho pískátka. Je stejně nejvíc baví to rozbalovat.
Na narozeniny jim dělám dort. Všichni moji psi jsou docela buchtový, a potěší je, že jedí s náma. Letos to dvojčata mrkvanec, naštěstí na ledvinovou dietu ideální poměry surovin, jen jsem dala míň žloutků.
Podle mojí zkušenosti ty háčkované hračky vydrží víc než kupované. Ono je to dost pevné, první většinou umře pískátko vevnitř a pak oči, ale zbytek drží.
Dostali jsme v létě od kamarádky nějakou údajně extra odolnou hračku a ta foxteriérům vydržela 30 minut a pak všude roztahali tu náplň a vyndali si to pískátko ven. I když jsem to zašila zpátky, tak to za chvíli roztrhali na jiném místě…
Ale pravda je že se o to nepřetahují, spíš jeden to žvejká a píská si a druhý ho honí…
Já jsem už plyšáky vzdala, vydrželi max měsíc. Vždycky jeden druhýmu závidí, přetahují se a plyšák to samozřejmě nepřežije.
Na ten jsem zrovna koukala a si ho objednám, cena je ok. Mají třeba na Fleru 60x75, ale za 1300, se mně dávat nechce, když netuším, co s ním psi udělají.
Při kolono jsem s cítila jako po pěti pivech…prášek + inj. do žíly
ale úplně mě odrovnal kolega, který se svěřil, že ten rubáš před výkonem si oblékl tím kolečkem dopředu a tak přišel na ten sálek…no asi mu to přišlo tak správně…😂
Holky (i Bodlinka) mě šlo spíš o ty boční cesty a malá parkoviště v lese. Když jezdím od nás Chřiby nebo Hostýn, tak tam jsou vyloženě značky “silnice se v zimě neudržuje”. 😂 O lesních parkovištích typu zbytek placu po těžbě dřeva ani nemluvě. 😂
Aha. Tak to bych se bála, že pak nevyjedu, všude teď bude plno bahna.