MOUCHA
Můj starej je debil,
Chtěl se někam na protest přilepit.
A vybral si mucholapku.
MOUCHA
Můj starej je debil,
Chtěl se někam na protest přilepit.
A vybral si mucholapku.
janaa:Velice zajímav článek https://www.ekonews.cz/lososi-farma-znecisti-more-jako-80tisicove-mesto-vse-kolem-umre-rika-nor-z-rodiny-lososich-farmaru/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
Nedávno jsem o tom viděla dokument. Ne,fakt moji psi nebudou dostávat lososák
Jj, už jsem četla na to téma několik článků a informací a taky ho nikdy dávat nebudu, ani kokosovej ne.
Buggyra:Mno jestli je téma střelba na FF UK, tak si to pouštět nebudu. To zase nemusím vidět všechno. A že Jílková umí ztratit nervy, to víme, a ani se jí nedivím. Já bych ten pořad dělat nemohla.
Ano, je to jen o tom a odráží to vcelku různé názory ve společnosti, jakkoliv rozdílné.
Manžel říkal každýmu auto Sršeň, lidský jména nepoužíval. Já ještě pořád přemejšlím, jak to moje autí pojmenovat. 🙂
Tak samozřejmě, že barva je asi to poslední, co by člověka mělo zajímat, ale tak proč ne, černá je nuda. Líbí se mně zářivé barvy, i oranžová a červená nebo zelená, je to i dobře vidět na silnici. Tak sem hoďte fotky, co se líbí Vám, pro mě je to zajímavá debata a doma jaksi není s kým se pobavit, syna auta neberou vůbec.
efe:Pro mě rozhodně ne. Ale neberu nikomu jeho vkus, jen mám holt jiný. A Vy jste evidentně na žluťáky 😀
Mmch moje první “auto” byl zářivě žlutej Maluch 😂
No ten teda musel být krásnej, nemáte fotku?
Fikovnice:Jééé, Ali, jaké téma???
Jani, na tu střelbu na FF. Bylo to hrozné, všichni se přeřvávali jak hokynáři, hlavně teda Jílková a Džamila Stehlíková, šílené argumenty. Velmi oblíbený je, že zbraně prý jsou primárně vyráběny k zabíjení, kdežto auta, sekery, nože, šroubováky atd. jsou primárně vyrobeny na něco jiného, i když se s nimi taky zabíjí. Co na to říct. Snad jen to, že ty zbraně se stejně vyrábět budou a můžeme se třeba stavět na hlavu a pokud je zakážeme legálně vlastnit, tak skončíme v pr…. už úplně.
Dájo, nevím, koho myslíte těmi lobisty, pana Černého a toho pána vedle? Jako lobisty je ale označila Stehlíková, oni lobisti nejsou, oni jsou jen a pouze zastánci legálního držení zbraní a současného velmi propracovaného zákona o zbraních.
Jinak ten komunistický myslivec, to teda bylo něco. Kromě toho, že už je teď veřejně známé, že byl agentem STB, tak tam teda dobře blábolil o F16, což je stíhačka, kterou nikdo soukromě vlastnit ani nemůže.
Viděli jste někdo včera Máte slovo s Jílkovou? Normálně na to nekoukám, ale byla jsem upozorněna p. Černým, který se té debaty zúčastnil. Když to řeknu kulantně, tak zajímavý názory tam zazněly. 🙂
Teď na mě vyskočil tento článek s fotkama, no není ten VW na úvodní fotce nádhernej? To je prostě design top. 👍 https://1url.cz/SugBq
Fikovnice:Ježiš, já jedu odpol. přednášet na Vysočinu!😕
Kolem Humpolce to bejvá hustý, snad nejedeš až tak daleko. U nás od včera obleva, ale v noci to bohužel zmrzlo, no.
Mám teda větší psy, ale byla bych na prášky úplně stejně jako Vy. Pro takovou malou a nevinnou psí dušičku to musel být hrozný šok. Přeju, ať se z toho brzo dostane. Bože, měly jste asi obě štěstí, že jste nebyly úplně samy, já vůbec nevím, co bych dělala. ☹️
Živá kočka by neměla takový úspěch asi a nemohla by tam taky být ta ukolébavka.
Třeba tento pan fotograf mívá své živé psy ve výloze, ale kde má ateliér, to netuším. https://www.danmaterna.com/
Včera jsem přemejšlela, co se starým pingpongovým stolem, co ho mám v garáži a už na něm nikdo nehraje, děti vyrostly a už nehrajou. Ta miliarda by se mi móc hodila.
U nás ráno ledovka, vystoupila jsem u firmy na parkovišti z auta a mohla jsem nasadit brusle. 😄
Kilian:….pamatujete výstavu Body The Exhibition, ta měla velký úspěch mezi lidmi…..
Úspěch sice asi měla, ale byly kolem toho nějaké odhady, jestli ti lidé s tím za života souhlasili, že tak bude jejich tělo použito, nebo to byli nějací vězni z Číny. Pořadatelé samozřejmě tvrdili, že je všechno papírově v cajku, jak to dopadlo, už nevím. Každopádně toto mělo nějaký přínos, myslím, u té kočky zalité ve skle, to nějak nevidím.
efe:A víte, že před nějakými 100-120 lety bylo naprosto běžné “naaranžovat” např. zesnulé dítě do sedící/stojící polohy, nastrojit ho, a vyfotit si ho spolu s dalšími, živými, členy rodiny? Dnes pro nás taky nepředstavitelné a morbidní…
Ano, četla jsem o tom, ve viktoriánské Anglii to bylo oblíbené, ale toho člověka pak normálně pohřbili.
V tom případě potom může být umělec každej.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Um%C4%9Blcovo_hovno
https://g.cz/7-umeleckych-del-ktera-dokazuji-ze-prodat-se-da-vsechno/
Asi bych chtěla, aby tady po mě zůstalo něco jinýho, resp. nezůstalo nic.
Leithian:Holky přiznám se že celá léta auta řešit nemusím ani nákup ani servis neb jeden otec automechanik, druhý automechanik a autoklempíř (umí i perfektně lakovat a stříkat) takže mi vždy sehnali auto za nula nula prd a za stejný prd ho dali dokupy tak že se na něj x let krom běžných kravin nemuselo hrábnout. Takze to co tu řešíte že se běžně pohybuje 150-200 jsme mívali doma za čtvrtinu nebo třetinu a za pár kaček do matroše to bylo ve stejném stavu jako toto. Teď mám teda c5tku po partnerovi ale až to doslouží nechám si taťkou sehnat buď pěknýho ssangyonga nebo nějaký sympatický mpv. Combi mi je chvílema dost malej🤣
Tak to máš super. Můj otec je sice taky automechanik, ale na moje auto by se nikdy ani nepodíval.
Zrzavci:vycpanýho doma nemám vůbec nic
já jo! vlastní pupek!
Jo, tak to já taky, bohužel.
JanaJanaJanaJana:Neřekli na nic, máme ráno přijít zas na vyndani , tam se asi dozvíme víc.
No a teď má torální depku , asi dojezd adrenalinu. Celý den přistála, až teď si lehla , asi je to i tou bolestí. Je to teprve první den, snad léčba půjde dobře.
Asi jsem někde přehlídla, jaký plemeno je fenečka…každopádně držím palce ať je brzo líp a dejte vědět, jak dnes na veterině.