Ali, zcela narovinu: Já si třeba o sobě ani nemyslím, že bych se důchodu dožila… Mmch. se pomalu blížím věku, kdy šla do důchodu máma. Tuším v 56 letech.
To je pravda, dožije se málokdo. Takže peníze pro ty, co nepracují, se najdou. Bohužel.
Tak na západě už jsou s nimi velké problémy a nemyslím si, že se to tak rychle vyřeší. Ti lidi sem do Evropy určitě nepřijeli pracovat, prostě chtějí to, co máme my. Jenže my si na to musíme vydělat, zadarmo to nemáme. Asi před 10 lety jsem byla několikrát v Neuköllnu, tehdy tam žila spousta imigrantů z Turecka, kteří se integrovali, měli tam svoje obchůdky a žili si v poklidu. Dnes bych vůbec neměla odvahu tam vlézt za bílého dne, tehdy jsme chodili po Volksparku za tmy úplně bez obav. Ta imigrace je hrubě nezvládnutá, plno lidí tam zůstává nelegálně a úřady už vůbec nemají přehled. Jen by mě zajímalo, kdo pak bude na ty dávky pro ně dělat, když populace hrubě stárne a už teď se ví, že nebude na důchody.
Já teda polostahovák nedoporučuju, protože mám zkušenost a teď čtu, že i jiní vejš, že šikovnej pes se z něho snadno vyvleče ve chvíli, kdy to nejmíň potřebujete.
Teď mě zaujalo: znáte někoho, kdo razí teorii a nebo razíte sami teorii, že povinností bílé Evropanky nebo obyvatelky “západních zemí” je rodit bílé děti, aby nedošlo k obsazení “západního” světa lidmi jiných národností/barev/kultur?
Neznám a myslím si, že toto jsou výmysly nějakých nácků. Tradiční Evropa to má stejně tak jako tak za sebou.
Tak uvádí se všeobecně, že látek skupiny novičok je snad až několik set v různých skupenstvích a je asi jedno, jestli byly vyvinuty v 70. a 80. letech, pokud se na zdokonalení dále pracuje, o čemž si nedělám iluze. Ono po čem prd, tak tomu se věnuje vždycky nejvíc práce a dává se na to nejvíc peněz.
U toho Skripala jsem taky měla pochybnosti, podle info v médiích. Na druhou stranu Rusáci vždycky zapírali všechno, tak nevím, proč se tomu někdo divíte. Že provedli masakr v Katyni je už dávno jasný a zapíral ještě Gorbačov. Takže já jim nevěřím ani nos mezi očima.
Absorbed in small quantities, the agents induce convulsions, muscle weakness, nausea, paralysis, vomiting, and difficulty breathing due to the secretion of fluids into the airways. In larger doses, the respiratory muscles become paralyzed and death occurs, typically by asphyxiation. Those who survive poisoning are at risk of experiencing long-lasting or permanent neurological damage.
Však všichni víme, jak dopadl muž, který na jeho vývoji pracoval.
My jsme prožili s přáteli krásný výstavní víkend v Polsku, Dráček dokončil šampiona PL, Cherrynka bude muset ještě zabojovat, skončila druhá. (Dráčka předváděla kamarádka)
Koukám, že dnes je to tady jedna velká legrace. Tys mi rozbil bábovičku, tak já ti taky rozbiju tu větší, heč, a neurážej moje kamarádky nebo ti rozbiju další. 😂
Já se tedy nebudu bavit o UA, nemá to smysl nadále to tady rozebírat furt dokola už 264 stran příspěvků. Ale jak někdo může napsat, že nám Rusové, kteří se sem nastěhovali v 68, nic neudělali? Jeďte se podívat do Milovic, jak to tam ještě dnes někde vypadá. Kam vkročí noha Rusaka, tam tisíc let tráva neroste. Roztahovali se tady a chovali se k tomu hůř, jak u sebe doma. Bodejť, když z cizího krev neteče, že jo. Jsem ráda, že jsou pryč. Do pořádku se to po nich bude dávat ještě desetiletí.
Odpověď na příspěvek uživatele Mi z 10.04.2024, 21:20:12
No, je to hrůza. Ono se většinou řeší, až ten dotyčný někoho zabije. Policajti nám to rovnou sami řekli, že by muselo být prokázané ublížení na zdraví, aby se to řešilo. My takhle měli problémy se sousedy vedle v baráku. Nejdřív nám domek po rodičích, který získali v dědictví, ale byla na něm exekuce, prodali, ale pak se jim zdálo, že jsme za něj dali málo, tak začali dělat problémy. Několikrát jsme volali PČR, třeba když po dceři házeli kameny, policie prolezla celej barák a nakonec nám řekli, že by museli být svědci a že se holce stejně nic nestalo. Řešily se i u soudu tři žaloby, úplné nesmysly, třeba, že naši psi jim rozkousali plot. Nikdy se nic neprokázalo, ale byl to děsný vopruz chodit k soudu a sedět tam třeba 4 hodiny, přitom soused tam bez omluvy vůbec nepřišel. A protože je socka, vždycky si zažádal o proplacení soudního poplatku, což mu zamítli. Teď je relativně klid, odstěhoval se od rodičů, resp, asi byl jimi vystěhován kvůli exekucím z podnikání, jinak by asi o ten barák i přišli.
Tak prý to byla holubice a ztratila se už ve čtvrtek minulý týden. Byla tak vyhublá, že by sama neodletěla, prý se musí dávat nějaké speciální krmivo s minerálními látkami. Trénovali na závody a občas se některý holub ztratí, když ho vyplaší dravec. Na kroužku měla rok narození 2023, takže ještě hodně mladá. Pán byl moc rád, že se našla. A já taky, že ta záchrana nebyla marná. 😊