Daja:Aha🤣 já tušila, že se někdo od cuť vydává za někoho jiného😉. A konečně to prásklo🤪.
Daja
Stela určitě není Plaka. Ale taky to není 13letá holka, tahá nás tady za nos.
Daja:Aha🤣 já tušila, že se někdo od cuť vydává za někoho jiného😉. A konečně to prásklo🤪.
Daja
Stela určitě není Plaka. Ale taky to není 13letá holka, tahá nás tady za nos.
Takových je ale, si myslím, málo. Já znám dva.
orionka-2:O co jsou psi zteštěnější, o to jsou feny paličatější.
Když se moje kníračka rozhodla, že tady jde ona ( na turistické cestě se zákazem vjezdu ), tak jde a když na ni auto zatroubilo, tak jen koukla, že ať se tedy vyhne, když chce jet.
Tak na rozdíl od toho řidiče znala značky. 👍
kometa:nemůžou dát třeba 40 tisíc za papíráka
Tak si holt to štěně nekoupím. Když na něj nemám.
Ono s těmi útulky, aspoň co vidím kolem sebe, to není tak jednoduché. Štěňat nebo psy malých plemen moc nenabízejí. Spíš to jsou různá problémová plemena, či spíše kříženci bulíků nebo ohařů nebo teriérů a tak.
Já občas zahlídnu pěkný štěňátko, ale možná je hned pryč, netuším. Stejně z takovýho psa z množky jim vyroste kdovíco, když se jim to tam páří všechno dohromady. Ale bulík to asi nebude, to je fakt. Ovšem ta čivava mně už na pohled přišla nemocná, já nechápu, jak to někomu může připadat roztomilý.
Kilian:..zásadní chybou je, že si ty de.bilni lidi vubec takové stěně berou.. .jejich absolutní neznalost a snaha ušetřit za každou cenu….mělo by být i oni trestání za to, že tenhle hnus podporují…
To určitě, většinou jsou litováni, jací jsou chudáčci, že naletěli, ale můžou si za to svojí blbostí. Přitom co jsem viděla několik videí nebo postů od těchto lidí, tak na první pohled fakt nevypadali na hlupáky. Taky si myslím, že za valnou většinou těchto nákupů z množek je především snaha ušetřit. Přitom když jsem viděla tu čivavu Perlu…kolik že za ni paní dala, 12 tisíc? A veterinář jí řekl, že operace všeho, aby byla fenečka v pořádku, by přišla na cca 150. TVL 🙄 Já chápu, že lidi nemají peníze a nemůžou dát třeba 40 tisíc za papíráka. Ale tak můžou jít do útulku, ten adopční poplatek je tak do 5 tis. a štěně tam často seženou taky a rozhodně líp socializovaný než z množky.
rapotačka:Šílený. Všechno.
Hnus, hlavně legislativa.
Tak hlavně z toho pořadu vyplynulo, že nikomu se s tím nechce nic dělat, ani policii, ani Státní vet. správě. Ta se radši vymlouvá, že nemá lidi. Přitom by to měla být jedna z jejích hlavních činností: “Ze zákona vykonává na území České republiky zejména dozor nad zdravím zvířat, nad tím, aby nebyla týrána, nad zdravotní nezávadností potravin živočišného původu, chrání státní území před možným zavlečením nebezpečných nákaz nebo jejich nositelů a dozoruje dovoz živých zvířat a živočišných produktů ze zahraničí.”
Bylo tam řečeno, že v té množce byli na kontrole 3x a nic nenašli. Přitom z těch záběrů, když tam přijela policie s těmi záchranáři, tak to bylo úplně jasný, všude špína, bordel a zvířata v hrozným stavu. Nechápu. Nebo teda už chápu, proč je těch množek tolik a furt se několik let nic neděje. A nejen množek, ale i chovů hospodářských zvířat. V tom případě jsou pak naše zákony úplně na ho.no, s prominutím.
Bobca:ale jo..chodí sem dost lidí..co tak pozoruju..Zkuste ale ještě upozornit na “jak se vám venčí”..tam je taky dost pejskařů..
Tady spíš jde o to, když si bude hledat nějaký úplně cizí člověk, který sem vůbec nechodí, recenze na tento obchod, tak nic nenajde. Pejskařů jsou tisíce, v ČR je údajně více než 2 miliony psů, sem určitě všichni nechodí. Když si do gůglu zadám “Petsy Labs recenze a zkušenosti” skoro nic mně to nenajde, na heureka.cz nic, na zboží.cz taky nic. A určitě nevyběhne nějaká stížnost tady v diskuzi Všeobecný pokec. Tak to bylo myšleno, ne že sem chodí lidi zde diskutující.
kometa:Já si platím kanál Přehraj to a jsem docela spokojená.
Kouknu na to. Já mám zatím jenom Skylink, ale loni to dost ořezali a zvýšili cenu. Takže bych to klidně zrušila.
Daja:Tak, že dnes v Action jsem koukala na ty rohožky jako koupelnové, měkké, vysoké špuntíky, že s toho udělat čmuchácí kobereček jak to tady už někdo dával na začátku. Rozměr 49 x 48cm a spodek se dá přilepit, cena 120kč😉 no nekupte to, že jo.
Dája
Já se tam už měsíc chystám a ještě mně to nevyšlo.
trojAAAcko:To mi asi nějak uniklo, ale nedivím se, že přesunuli. Kdo vydělávat nepotřebuje. 🤷 Zrovna kanál Životy slavných mají jedno video o tom jak vypadá celý průběh tvorby a ono to taky nebude žádná sranda. 😃 Nastudování různých informací o tom člověku, nějaký všeobecný pojem jak ta daná doba vlastně fungovala. Následně zformulovala aby dávala smysl a zároveň se dobře poslouchala. Potom následuje i editace videa. Osobně bych si taky nechal zaplatit a odměňování na YT je nic moc (aspoň toho co mám poslední informace).
Jo, já to chápu, nic proti. Ale zatím váhám, jestli stojí za to platit Skylink, Voyo, Telly, HeroHero, Netflix nebo si vybrat jen něco z toho, když do toho ještě platím televizní poplatky ČT, kde nic není. Už mám skoro zkouknutý i všechny filmy na iVysílání, protože po večerech v sobotu fakt není na co se dívat.
Olga:Petry Labs je podvod. Koupila jsem CANINE BOOSTER 2 ks, Náš pes na to měl silnou alergickou reakci. Vrátila jsem jim zboží podle smlouvnich podmínek do 30 dnů. Měli by vrátit peníze. Na e-mail nereaguji, neustále mi posílají další akční nabídky. Na vracení peněz čekám a čekám. A asi se nedočkám…
Nevím no, tento obchod nemá žádný recenze a sídlo někde ve Slovinsku. Ani jsem o něm nikdy neslyšela. Tam bych prostě nenakoupila. A recenzi od vás taky nikde nevidím. Tady si to nikdo nepřečte, ještě navíc ve Všeobecným pokecu.
trojAAAcko:Badatele.net mají velice zajímavá videa a jedeš čas jsem je aktivně sledoval.
Určitě ještě za doporučení ještě stojí životy slavných už jenom ke stručnému shrnutí příběhů vůdců, diktátorů, vědců či sportovců. Myslím, že vydávají videa každý úterý. Hezký video bylo na Erwina Rommela - “pouštní liška”. Přítelkyni se osobně líbilo video o T. Baťovi.
U nich musím ocenit nejen jak dokážou stručně a srozumitelně popsat jejich příběh, ale též zpracování / editace videí. Když to zapnu tak to nedokážu zastavit a musím to prostě dokoukat.
Mám nakoukaný všechna jejich videa, bohužel skoro všichni, který jsem sledovala, se přesunuli na HeroHero, protože potřebují vydělávat. Takže Životy slavných na Youtube už bývá jenom jedno video měsíčně.
efe:Ad. čmuchací koberečky, včera přišlo toto:
https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099609607051&sku_id=17592565997286&_x_sessn_id=nn1zv858u2&refer_page_name=bgt_order_detail&refer_page_id=10045_1733839684034_tsgjoo41ya&refer_page_sn=10045
To by mohlo aspoň chvilku vydržet, než to z toho vyberou, ten čmuchací kobereček maj za chvilku vybranej.
Pěkný a zajímavý. 👍
Já vzala prozatím tuto klasiku a uvidíme, možná přikoupíme.
U nás se 💩 žerou furt, samozřejmě cizí. A to fakt krmím jen barfem. Kromě toho taky nesmím nechat někde tašku s plastama a o odpadkovým koši ani nemluvím, ten musí být zavřený ve skříňce.
janaa:A tohle mě pobavilo. Berta ale zatvrzele tvrdí, že nechodí ptáčkům vybírat krmítka, a prakticky vůbec netuší,kde na tý zahradě jsou😂
😂 Tak u nás se taky chodí vybírat ptáčkům, resp. chodilo, už mně shnilo krmítko a nový jsem stále nepořídila, a já ty semínka nacházela výrazně jinde. 💩
Zrzavci:Sarah - to jsem ráda, že Vás vidím - víte co? Neškytáte drobátko poslední dobou? Protože- pamatujete se, jak jste se bála jezdit? Pamatujete. A co jsem Vám psala? A jak dneska drandíte? To je , co? Proč jsem si na to vzpomněla? Páč teď musím taky jezdit urputně, žádný semo-tamo, ale pěkně každej den. Druhá půle skončila na operačním sále a JIP /i tady jsem si na Vás vzpomněla, protože jeho obvoďačka mu stanovila jako diagnozu virózu, zatím co já slepák. No a milá viróza mu v noci praskla a to byl hukot/ No a teď jsem teda už úplně Éliška Junková a dnešní cesta do práce, byl díky počásku můj první křest ohněm. Tak pokud jste dneska mezi cca 5:25 a 6:10 pociťovala neodbytnou potřebu škytat, tak na vině jsem já 🙂. A věřím, že mi to odpustíte, páč dobře víte. Tak ať nám to dobře a bezpečně jezdí.
Jé, děkuju. To je pravda, bála jsem se hrozně a říkala jsem si, že se to nikdy nemůžu naučit. Nejvíc na člověka působí ty černý kroniky ve sdělovacích prostředcích, to asi všichni známe. Ale jak sednu do auta, tak to nějak spadne nebo co. Hodně dělalo to, že jsem měla úžasnýho učitele v autoškole, vždycky, když jsem měla nervy, tak řekl: klid, jste v teple a má to brzdy, tak o co jde. 😀 Jako jo, nějaký přešlapy byly, to je jasný, ale nic fatálního a většinou už si člověk zapamatuje, že zrovna to už nikdy a dává si pozor. Za ty necelý dva roky už mám najeto 25 tisíc, nejdál jsem asi byla v Dobříši.
Manželovi přeju brzký uzdravení a vy to denní ježdění určitě zvládnete, protože jste daleko ostřílenější než já. 🌷
Dafi:škoda,že si to nemůžu ofotit a pověsit v práci🙂🙂
A proč nemůžete? Já bych si to tam dala a v nadživotní velikosti, je to super reklama. 👍 Nemůžu se přestat řezat, když se na to kouknu. 😂
Fiona.Praha:Neprodávají to vietnamci a domácí potřeby jako koupelnové předložky?
To netuším, u nás domácí potřeby jako takové nejsou, jen Orion. Vietnamci ani nevím, jestli tady mají obchod, na náměstí jeden zrušili a udělali z nějak vietnamskou restauraci, ony ty vietnamské hadříky už moc nejdou.
Chingis:Já mám jako čmuchací kobereček tohle. Balú to teda rozbalí jedním drcnutím čumáku a má to zhltnuté za chvilku, zato Tori ta si to vyloženě užívá, rozbaluje pomalu, každou granulku svědomitě pochroupe. Ale ona třeba i straně ráda jí z protihltací misky.
Ano, takové mají myslím v Ikei. 👍
Zrzavci:A přesně na Tebe jsem při tý tvorbě vzpomínala 😀 😀 😀
No hele….jak chceš, ráda vyhovim….kdo chce kam….. 😀 😀 😀 😀
Šmarjá, pomóc 🤣😂🤣