No co vím, tak právě dost mladších lidí VPN používá běžně, neříkám, že by si to někdo zakládal kvůli diskuzi někde na fóru, ale pokud už tu VPNku mají, tak proč ji nezapnout…
To spíš jen, že spoléhat na IP adresu taky nejde vždy a není vůbec těžké si ji změnit. (Taky jsem si teď vypla na chvilku v práci VPNku a mám jinou IP 😀)
No je to většinou placené. Můžete se pak připojit na internet anonymně, odkudkoliv… lidé to používají třeba i na sledování seriálů na streamovacích službách (např. netflix), které nejsou pro naši zemi dostupné, atd… Nebo to právě běžně používají firmy, mají vlastní vnitřní síť kam se nikdo z venku nepřipojí…
Já to pro osobní účely použila jednou, když jsem si kdysi dávno chtěla na torrentech stáhnout simíky (hru) 😀
Ahá. Takže to není jen tak. No, otázka je, jestli někomu stojí za to dělat to kvůli nějaké diskuzi na Chovu zvířat. 😀
To jako fakt? Lidožravce je asi 14, inzerát je už smazaný, škoda chtěla jsem ho vidět. Ale kterej zmetek dokáže nabízet starou fenu jako štěně? A ještě cizí ?
Tak dokonce 14 má, to jsem si ani nevšimla, jen jsem věděla, že už je starší.
Nic proti vam Evo, treba uz vas zivot vyskolil…ale me proste ani nahodou nenapadne sledovat, kdo-kdy pise, natoz z jake adresy. A ani nechapu, proc by me tohle melo zajimat. Mozna, ze lidi, co s pocitaci pracujou? Ja prectu, co kdo, hodim k tomu svuj nazor, pokud k tomu neco mam a jdu si zase po svych🙂
Každej je jinej no. Vy napíšete dlouhý povídání do Víčka a jdete, někdo se všímá něčeho jinýho. Mě popravdě ty rozdílný adresy trkly až včera, dřív ne.
Tyjo, já hlavně nemám čas si číst všechny diskuse a pak v hlavě nosit, co kde kdy kdo napsal 😀 Takže jsem prostě bez šance. A kdo má na co čas, to taky nepostřehnu…
Taky nestíhám, třeba víčko, kde je skoro 450 stran a kolikrát denně přibylo tak 10, to nedávám. Nic proti těm, co tam píšou, to vůbec.
Holky, ale já vycházím jen z toho, co tady proběhlo v diskuzi, z ničeho jinýho. Evidentně na to asi má někdo čas různě kopírovat příspěvky a fotky a různě to někam dávat a posílat. Jak jinak by se tam ten inzerát ocitl.
…jestli se myslime to stejné, tak mi to seplo ve chvíli, kdy vám bylo tykáno a megi vykáno….ale třeba myslíte něco jiného anebo je třeba všechno úplně jinak….
Jj, asi všichni tušíme, kdo tam ten inzerát zadal. Ten příspěvek tehdy s tím psychopatem mi přišel jako zloděj křičí chyťte zloděje.
Proberte se svou rodinou, kamaradkama, spolupracovnicema, spoluzackama…a spocitejte si, kolik z nich je rozvedenych. Nepsala jsem, ze na deti zapomene, ale ze nema zajem se starat. Pokud ho predvadi tak vetsinou jen proto, aby nastval byvalou.
Já si myslím, že na tom vždycky mají vinu oba dva, málokdy jen jeden z nich. Zajímavé by bylo poslechnout si i druhou stranu. Některé ženské jsou pěkné potvory. Já znám několik rozvedených párů a uklidnilo se to až časem, kdy dítě z jejich vztahu dospělo. Do té doby to byly tahanice a chudák děcko bylo prostředkem, jak se druhému pomstít, a to většinou ze strany ženy. Mám i známého, který měl syna ve střídavce, s bývalkou od sebe bydleli pár metrů a musím říct, že od té doby si nemyslím, že by střídavá péče byla něco špatného. Taky je pravda, že odmalička jsem toho kluka vidívala jenom s tátou. Teď řešíme něco podobného v rodině a to dítě je fakt chudák a je mi ho hrozně líto. Doplácí jenom na to, že se matka neumí nebo spíš nechce domluvit. Stane se, že třeba v neděli večer si má dítě vyzvednout, ale hraje mrtvýho brouka a nepřijde. Ženy si často taky neberou servítky a před dítětem na otce vulgárně nadávají, to děcko z toho potom musí mít úplný trauma, když tatínka má rádo a často to všechno v sobě dusí. Mně to teda připadá strašné. Netvrdím, že nemůže dělat problémy i chlap, ale ten se většinou stáhne, má třeba novou rodinu a tu původní tak nějak škrtne ze života včetně toho, že přestane platit alimenty. Což chápu, že taky není zrovna ok.