Na Island se odstěhovala jedna moje známá z výcviků. Je tam tuším něco přes rok, i se psy. Práce tam je, ale pořád nebezpečí sopek a zemětřesení. Příroda krásná, ale bez lesů. Nic pro mě.
Příspěvky uživatele
Sarah01
assil:Ale na tom jednom programu je toho mnohem víc než třeba na Skylinku, který je i dražší a navíc je to streamovací program na vyžádání, což je výhoda navíc, mě to připadá jako normální cena.
O víkendu na to mrknu a jsem zvědavá teda. Třeba nakonec Skylink úplně zruším, kdoví.
Děvčata, ale 159 korun za jeden program, to je přeci drahý jako kráva. 🙄
Fikovnice:Ali, dnes Tě ale fakt nesmí policie odbýt! Např. Měšťáci jsou povinni přijet třeba na každé nahlášení rušení nočního klidu. Vyzkoušeno! Ne mnou, ale bratrancem.
Tak zatím jsem nikdy neřešila rušení nočního klidu, ale jiný věci, např. již zmíněný odchyt pobíhajícího psa, napadání a usmrcování divokých kachen výrostky na místní říčce, nelegální táboření v oblasti přírodní památky (což by mně nevadilo, kdyby si ti tábořící po sobě ten bordel uklidili), nezájem, vše je povoleno, paní, tak se o to nestarejte. Co se týká toho psa, tak si to zařiďte nějak sami, třeba ho klepněte po palici. Pak jsem jednou ještě volala kvůli obtěžování opilými bezdomovci u Billy, už byli docela agresívní a v telefonu se ozvalo jen Už zase?
Aluška:Jestli můžu sem - moje druhá vnučka Madison Qinn, 18.3.2024, Whitehorse, Yukon Canada
Gratuluju. 💖 To je teda dálka.
Já myslím, že jsme si nerozuměli. Nikdo tady nenapsal, že by člověku v záchvatu nebo jiné zdravotní indispozici nepomohl, kdyby o tom věděl nebo se k tomu přímo nachomýtl. Ale nemůžete činit zodpovědnými lidi za to, že nekonali, když se mohli jen domýšlet, jestli vůbec. Nepopírám, že v naší společnosti jsou i lidi lhostejní, to vůbec ne. Jinak by se asi neděla přepadení i za bílého dne. Ale jak jste uváděla příklad paneláku o 33 bytech, tak prostě věřím tomu, že pokud se něco dělo v přízemí, tak ti ve vyšších patrech vůbec nemuseli mít povědomí a nedávala bych jim to za vinu. Já třeba taky nekontroluju, co se děje v ulici u všech sousedů jednoduše proto, protože tudy nechodím.
Nevím teda, jestli je pravda všechno, co v tom článku je, možná už jste to někdo četli, výjimečně dávám tedy odkaz. Jj, policajti jsou taky jenom lidi.
Neskutečný, na co všechno se můžou agresoři vymlouvat: “Ten navíc poukázal na to, že má jen chabé seberegulační mechanismy a jen velmi slabě ovládá emoční a agresivní impulsy.” 🙄
kometa:bo nevím,co by na to řekly kyčle..
Já bych se spíš bála o vazy a svaly🙂
Začínají se mně v zorným poli objevovat nemoci, o kterých jsem jaktěživa neslyšela.
orionka-2:Půjdu, bohužel, proti všem. Nevšímavost, ať už opravdová, nebo ve stylu “kašli na to” je velkým nedostatkem naší společnosti.
Dám vám jeden odstrašující příklad. Panelák 33 bytů. 11. pater. Hodně lidí doma. V osmém patře stará paní volala o pomoc. Žádný zájem, jedna sousedka dokonce otevřela dveře : “ zavři, baba řve”. Ta paní byla stižena mrtvicí. Nakonec ji přivolaná záchranka odvezla, v nemocnici ji dali dohromady, žila pak ještě pár let. Z 11. pater, 33 bytů volal 1 člověk. Lhostejnost ……
Já nechci z toho holiče sejmout odpovědnost. Ale kdyby lidi nebyli lhostejní, pes nemusel trpět tak dlouho.
To není o nevšímavosti a lhostejnosti. Já jsem taky kdysi zavolala PČR, když jsem viděla z okna ležet na ulici nějakou osobu (i když se nakonec ukázalo, že to byl nalitej chlap). To bylo ale něco jinýho. Nemůže si každej v paneláku, kde je 33 bytů, všimnout všeho, co se kde v domě šustne. A zkuste zavolat na policii, že se vám někde něco nezdá, tak vás jen odbudou (taky se mně stalo). A ještě za to trestat, tak to už je vůbec úplně mimo. Trestaný má být zásadně a jen pachatel. To bejvalo snad jen za protektorátu a za komunistů, že za prohřešek jednoho člověka se trestala celá rodina a sousedi k tomu.
Bodlinka:však kdo nemá televizi nemusí nic platit.
nic neplatím, ty přístroje nemám, nazdar.
Bohužel je to těžký zrušit, když už to člověk jednou platil. Aspoň u nás na poště je to hroznej problém, nechtějí to dělat.
Rapotačka:ČT 2 teď - Jiří Holeček
Hm, nemám jak, nemám tv a Skylink teď na PC nemám zapnutý. A hokej je stejně tak nějak mimo můj obzor.
janaa:No,tak ona je to hlavně madam, co nejdřív venčila fenu tak,že dojela autem k nám nad barák na pole,tam fenu vypustila po cestě k nám,nechala jí,aby lítala okolo našeho plotu,rvala ho a provokovala naše psy, a jela za ní v tom autě. S argumentem,že se tak hezky proběhne😂
Hm, hlavně že ví, že venčení bez vodítka je nebezpečné a nezodpovědné. Blbka.
Orionka:Jak já jsem šťastná, že mi stačí nezpoplatněný chovzvířat 🙂
Jen těch 135 za čt mě neskutečně štve. Televizi nemám, na počítači mám O2 a na ČT rozhodně nekoukám. Mám to zakázaný od doktora.
Za mě by mohli ČT úplně zrušit. Já platím tuším celkem 185, televize i rozhlas. I když netuším, jaký rozhlas. V autě poslouchám zásadně Rádio Beat, v práci Čas Rock, doma nic.
Ph:tak jsem trochu hledala - a nazev sice porad nemam - ale jine zajima info mama.
rije se u feny vyvolat da, ale byva neplodna. Az nasledujici pak lze kryt - pokud se fene tak nerozhazi cely cyklus.
Takže i kdyby to fence teď dali, tak stejně to nebude mít smysl. Ten majitel krycího psa asi neví, co doporučuje.
Sardullah:Myslím, že mi někdo říkal, že Markoviče sledoval přes https://prehrajto.cz/ myslím, že tam mají 14 dní prémiový účet zdarma.
Jako časem to určo poběží snad i na TV Nova, oni dost věcí nejdřív pustí na VOYO za prašulky a pak to následně, když už je to dost okoukaný, tak to pustí na Nově.
My toho platili děsně moc..Disney, Netflix, HBO a ještě asi dvě , ve finále na to nikdo nekoukal…teď už jen ten NETFLIX a když bude něco na Disney a nebo HBO, co by mě zajímalo, tak si to zaplatím na měsíc, zkouknu a zase předplatné zruším.
Ona je to pětistovka k pětistovce a ty peníze jen letí. Já jsem teď uzavřela životní pojistku a taky mám pojištěný všechny 3 psy, takže spoustu vedlejší výdajů jsem musela prostě vypustit, nedá se nic dělat. Snad nám nezpoplatní i YouTube. 😄
Bobca:škoda,že neumím anglicky😟
Je to v podstatě o tom, kdo veverce zařídil, že je tak populární a oblíbená u lidí, kdežto myš ne.
Buggyra:Jsem chtěla podotknout, že nějaký ten měsíc až tři měsíce zdarma na VOYO se dají sehnat přes různé vouchery z časopisů a novin, třeba s předplatným. Věřím, že se to dá i někde sehnat po netu. A jinak na zkoušku je na 7 dní zdarma, když si dáte maraton, tak seriál stihnete 🙂
Dík, zkusím.
Fikovnice:Ali, je to na VOYO…a fakt to stojí za to!!!
Ona bohužel Ivanka Mátlová tím zvířetem byla zavražděna, když mně bylo něco kolem 11 let a stalo se to jednu tram zastávku ode mě, asi 150m od baráku, kde bydlím. Dovedeš si představit, jaké zde bylo pozdvižení. Pro mě je to asi nejhorší vražda v historii Česka.😢
VOYO je placené, ne? Já už platím Skylink a už ten je pěkně drahý.
Fikovnice:Tak když už jsme se dostali až k detektivkám a krimi, viděli jste někdo Metoda Markovič: Hojer?? Na ČSFD to má přes 90%. Já viděla všechny díly a ano…hlavně výkony dvou hl. postav (pro mě do té doby neznámých herců) jsou naprosto top!👍
Kdes to viděla? Já když to hledala, šlo to jen na nějakém placeném kanálu.