Aktuálně: 3 727 inzerátů211 218 diskuzních příspěvků18 263 uživatelů

Příspěvky uživatele

Sarah01

Sarah01
Sarah01 01.05.2024, 15:43:19 xxx.xxx.162.253

Já do další dávky rozhodně nepůjdu. Z toho, že jsem chytla kovid i přes očkování, jsem vydedukovala, že to vlastně nemá smysl.

Co se týká té pokousané a zemřelé paní, našla jsem taky různé informace, otázka je, co je pravda. Paní asi přišla vykonávat práci a nejspíš ji nikdo nezadržel a vešla do místnosti, kde byl pes, který nebyl nijak zajištěn.

Sarah01
Sarah01 01.05.2024, 14:59:46 xxx.xxx.162.253
N:

Dobrý den Dájo, ono je to s těmi odpady složitější. K mnoha těmto rekreačním nemovitostem není přístup ke svozu a tím pádem obec nezajišťuje z tohoto důvodu tuto službu. Popravdě už ale nyní nevím, třeba se něco změnilo. Co vím, tak teď hoří koudel u zadelky mnohal lidem s kontrolami vývozu jímek. Mluvil jsem s bratrem a prý teď kontrolují doklady za poslední rok ohledně toho vývozu jímek. Najednou je plná ves “cisteren” s nebývalou frekvencí.😀 Smutná realita “papírového” státu. 

To musí být na udání, u nás nevyváží nikdo.

Sarah01
Sarah01 01.05.2024, 14:58:14 xxx.xxx.162.253
»
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 01.05.2024, 14:07:14

Věřím tomu, že to Wilders řekl, ale na politiku Nizozemí ohledně přijímání migrantů to podle mě nemá vůbec vliv. Já už ty zprávy ani nemůžu číst, co se děje v Německu nebo v Británii, politici jsou naprosto neschopní a policie taky.

Sarah01
Sarah01 01.05.2024, 14:52:17 xxx.xxx.162.253
»
Odpověď na příspěvek uživatele JdemeVencit z 01.05.2024, 14:07:26

Děkuji za reakci.

Sarah01
Sarah01 01.05.2024, 14:50:18 xxx.xxx.162.253

Možná to fakt byla nešťastná náhoda, ale pro pozůstalé to přijatelné vysvětlení nebude. ☹️

Sarah01
Sarah01 01.05.2024, 14:45:44 xxx.xxx.162.253
Fikovnice:

K tématu diskuze: Byla jsem zhrozena úmrtím té paní, co ji poranil pes v útulku ve Žďáru. Amputace nohy - děs!!! Paní bylo, tuším, 62 let, což dnes není žádný věk. Jsem zvědavá, zda se nějaké bližší info dostanou do médií. Něco jsem četla, ale jestli je to pravda, těžko říct…

A můžeš prozradit, co jsi četla? Já jsem docela dost zvědavá, kdo za toto bude potrestán.

Sarah01
Sarah01 01.05.2024, 14:44:21 xxx.xxx.162.253
megi-the-pes:

Psi v médiích Psi v médiích Psi v médiích

Psi v médiích Psi v médiích

Psi v médiích

Já vím. A děkuju za tip na to vodítko, nejspíš objednám toto, je to aspoň kvalita. 👍

Sarah01
Sarah01 01.05.2024, 14:42:27 xxx.xxx.162.253
Mi:

Když už se tu bavíme o době kovidu,zanechalo to na  některé z vás nějaké následky? Po očkování, po prodělání? Já to chytla asi 5 měsíců po třetím očkování. Od té doby co jsem měla se zdravím  blbě,se  ještě dost zhoršilo. Jenže je těžko říct jestli by se to dělo i bez očkování a prodělání kovidu.  Nejvíce mě v té době štvalo,že hned nezarazili příliv Číňanů… A vlastně nějak zametli pod koberec odkud se to svinstvo vlastně vzalo. Kdyby nežrali ty netopýry  a kde co a neměli svinčík všude….?

Kovid jsem měla 2x, poprvé jsem ho chytla v nemocnici, když jsem tam byla na operaci, očkovaná jsem nebyla. Potvrdilo se to později při odběru krve na protilátky. Podruhé jsem ho chytla po druhém očkování, průběh byl výrazně horší, než poprvé, měla jsem asi týden dost vysoké horečky. Léčilo se jen Paralenem. Žádné následky na sobě necítím, i když zdraví se mi celkově zhoršilo, ale to není ani kovidem, ani očkováním, ale spíš věkem. 

Jinak myslím si, po tom všem, že to nebylo z netopýrů ani jiných zvířat, co Číňani konzumují, ale že to uniklo z laboratoře. Už jsme se tady myslím o tom dříve bavili.

Sarah01
Sarah01 01.05.2024, 10:22:00 xxx.xxx.11.197
Sardullah:

Co mě nejvíc mrzelo od lidí,  ..nazvu je pracovně odmítači…když člověk třeba u některých opatřeních (některá byla opravdu i z mého pohledu asi neúčinná a zbytečná) argumentoval ochranou seniorů nebo obecně ohrožených skupin, že byli schopní říct, že staří lidi to mají za pár a že když by neumřeli “s covidem”, tak stejně umřou na něco jiného…to mi přišlo tak necitelný…jako moje maminka je v kategorii 80+ a já děkuju bohu za každý den, co tady na tom světě se mnou ještě je. Musím říct, že snad větší cynismus jsem ve svém životě nezažila. 

Tady všichni asi víte, že můj manžel zemřel v nedožitých 57 letech a vlastně se to stalo proto, že praktická lékařka se bála kovidu jako čert kříže a léčila jen po telefonu. Ztráta každého blízkého člověka je hrozná a nepřeju to nikomu. Asi se s tím už nikdy nesrovnám. A taky jsem se už setkala s necitlivými reakcemi, že po roce bych už přece měla být v pohodě a nikoho s tím neotravovat. Takoví jsou většinou lidi, kterým nikdo blízký zatím nezemřel. Ono to tak většinou bývá, že dokud to sami nezakusí, tak nevěří, jak to je pro člověka těžké.

Asi bych takovým lidem neříkala odmítači. Protože já jsem názor na očkování a ani na ty restrikce nezměnila. Možná právě proto. Neléčilo se, co se léčit mělo, všechna pozornost se soustředila jen na kovid. A to nepopírám, že ten kovid byl pro spoustu lidí fatální. U nás ve firmě v tu dobu jeden člověk zemřel, byl tak asi v mým věku, ale měl všechno možný a k doktorovi nikdy nešel, žil sám a mrtvýho ho našli až po několika dnech. A dva lidi spáchali sebevraždu.

Sarah01
Sarah01 01.05.2024, 09:34:59 xxx.xxx.11.197
Mi:

Taky mi vadilo všechno, ale na druhou stranu, nevíme co by se dělo,nebýt těch zákazů a nařízení. Bylo to něco nečekaného,neznámého,nikdo o nemoci nic nevěděl,stejně se chovali v podstatě v celém světě. Byla to šílená doba,plná strachu o sebe,své nejbližší i o psy a kočky, protože se tvrdilo že i oni mohou onemocnět. Strašné bylo,když na to  zemřel někdo blízký ,nebo známý ,to  už člověk chytal paniku. Teď zase ( jen si to myslim) čelíme podivné “chytlavosti ” na kdejakou virózu. Možná jsme ztratili tím separováním kus   své odolnosti.  Nejspokojenější byl asi můj vnuk,který si v domácím vyučování doslova lebedil.😃

Některá nařízení byla úplně nesmyslná…..u nás se ve vlaku z Olomouce do Krnova se musela na hranici kraje nasadit rouška. Takže skoro hodinu jste jela ve vlaku s jinými lidmi, kteří toho kovida třeba měli, bez roušky. Totéž v restauracích nebo bufetech, u pultu při nákupu jste ji musela mít a jakmile jste zasedla ke stolku, tak jste sundala. Nošení roušek bylo jednu dobu nařízeno i venku a pokud jste tak neučinila, tak vám ještě lidé nadávali a často volali policii. Nebylo možné navštěvovat staré lidi v domovech důchodců, kteří tím strádali a stejně toho kovida dostali. Já osobně jsem v tom neviděla žádný přínos, ale je jasné, že dost často člověk v různých nařízeních ani dnes logiku nenajde. Létat letadlem mezi státy se normálně mohlo, takže se to vlastně takhle rozšířilo po celém světě. Prostě to bylo celkově zpackané. A to očkování? Nejdříve slibovali nechte se očkovat, budete zdraví a ochráníte svoje blízké. Pak se ukázalo, že ty tečky by byly donekonečna. Slíbilo se odškodnění lidem, kteří byli očkováním poškozeni, a dodnes nebyl odškodněn nikdo. Jako mně to připadalo daleko horší než za komunistů, připadala jsem si jak v románu 1984. 

Sarah01
Sarah01 01.05.2024, 08:45:29 xxx.xxx.11.197
efe:

Podobná se běžně používají u koní a neviděla jsem žádné, které by se rozpletlo. 

Díky. Právě se rozhoduju mezi tím v odkazu a tímto https://1url.cz/u1LL7

Potřebuju něco krátkého, když jde pes u nohy, třeba do města, srolované dlouhé vodítko mně zbytečně v ruce překáží.

Sarah01
Sarah01 01.05.2024, 08:00:16 xxx.xxx.11.197

Pokračují výpovědi poškozených v případu Cimický. Pořád mě zaráží, podle diskuze na Seznamu, kolika lidem, tedy především chlapům, přijde normální osahávat mladou holku. Nechali by se taky osahávat v rozkroku a kdyby ano, šli by s tím na policii? Už je vidím.

Sarah01
Sarah01 30.04.2024, 16:11:06 xxx.xxx.162.253
Fikovnice:

Jaký opáčko???

Jako, že se vrátí COVID, nebo jak to myslíte?

Jinak já mám přátele i mezi starými lidmi (jako že s jednou paní jdu občas na pokec do hospody); no a zrovna tato paní mi o víkendu volala a nemohla mluvit - totálně ji dusil kašel (prý vůbec nespala, i zvracela). Tak jsem byla na nervy a na telefonu 🙂, s tím, že jsem byla připravená ji odvézt do špitálu/na pohotovost. Pravda, má dvě děti…ale ty rodiny teď jaksi nefungují. No a na nervy jsem byla proto, že jsem měla strach, že má černý kašel, event. to mohl být i COVID. Nakonec za ní milostivě přijela dcera a dle info se stav pomalu lepší. Ale tu pertusi určitě nevylučuji, měla úplně typický průběh!!!

A co to teda bylo, nevíš? Dcera nakonec to očkování před porodem stihla. Jen teda koukám, že jsme úplně OT, bude zle. 🤐

Sarah01
Sarah01 30.04.2024, 16:09:41 xxx.xxx.162.253
assil:

Tak mě to zas až tak nevadilo, až na ty pitomý roušky teda, mohla jsem sedět doma na home officu a se psem chodit do lesa a polí jako vždycky. A lidi se mi vyhýbali, to byla paráda. 🙂

Mně vadilo defakto všechno…roušky, oblíbený obchůdky zavřený, povinný očkování, jinak člověk nikam nesměl a jakmile vylezl kousek do přírody, tak všude plno lidí, lidi na sebe byli hnusní kvůli všem těm zákazům, psi neměli žádnou socializaci, všechny akce zrušený….dejte pokoj, to už nikdy nechci.

Sarah01
Sarah01 30.04.2024, 13:29:49 xxx.xxx.11.197
assil:

Nebojte, prej příští rok bude opáčko a jestli už se schválí ty pravomoce pro WHO, tak to bude ještě větší šaškárna.

Šmarjá, jen to ne. ☹️