A tohle je u nás https://1url.cz/c1tD5
Minulý týden zemřel, aniž by se dočkal.
A tohle je u nás https://1url.cz/c1tD5
Minulý týden zemřel, aniž by se dočkal.
Hm, zajímavý, i mimozemšťani. Může tam asi každej, komu se nechce dělat.
To si nejsem jistá, ale rozhodnu se, až uvidím kandidátku. Jen proto se ale nemusím dívat na taková videa. Špatně je mně už tak, tak nevím, proč bych si měla přidávat.
Orionka:Tak se ještě těšte na další zvyšování daní a zdražování všeho, aby bylo na to platit jim a jejich synkovi jejich “slušné” platy. Stejně jako mnoho dalších si zřejmě neuvědomujete, že žijí z našich peněz a tak by nás mělo zatraceně zajímat, co za ty peníze dělají.
Jo? A co s tím jako asi tak mám dělat? To taky poradíte?
balu:Kde jsou ty časy, kdy se do salonu, tedy na úpravu srsti, chodilo jen se psy, jejichž srst opravdu potřebovala úpravu střihem. Jinak se psi vyčesávali doma… Mě by teda s briardem nenapadlo jít do salonu. Ale mě by to nenapadlo ani s choďákem, a přece někteří majitelé s chodem chodí. To pro mě bylo velkým překvapením.
Doron, sice to píšu jako odpověď na váš příspěvek, ale prosím, neberte to jako kritiku vašeho konání, ale jako velký údiv nad posunem v této oblasti.
Já nedávno koukala jak péro z gauče na FB, že šli do salónu s labradorem. A to v podstatě jen na vyčesání podsady. Asi na to neměli nervy. Na druhou stranu je dobře, že ty psí salony existují. Jak já bych to kdysi s maltezakem uvítala.
Gratuluju moc. 🍀♥️
Jinak u mě bylo šestinedělí vždycky hrozný, a to mám děti tři. 😊 Ale nechci strašit, to krásné vás ještě čeká. Děti úžasně život obohacují, neumím si vůbec představit, že bych je neměla. Dceru to čeká už zhruba za týden a těhotenství si taky moc pochvaluje.
Doron:To je taky překrásný. Já teda zástěry nosím , ale už mi docházejí, mám je ještě po babičce..
Já nemám ani jednu. Zkoušela jsem je nosit ještě na první mateřské, ty vepředu propinaci na knoflíky, ale bylo to nepohodlné, vždycky mně ten poslední knoflik uletěl i s kouskem látky. 😂 Jinak takové ty zavazovaci přes hlavu se stále prodávají, šijí to většinou nějaké domácí švadlenky. Mně přijde pohodlnější triko s elastaky.
Rapotačka:
Já vím, o koho jde, a co dělá nebo nedělá, mě nezajímá.
Taky si myslím, že ještě byla mladá, 59 není žádný věk. Bernard Hill měl tuším 71.
U nás taky bouřka, ale už to přešlo. Včera k večeru totéž, byla jsem v Lidlu a taky jsem nemohla vůbec vylézt z auta, ale čekala jsem asi jen 15 minut. Kroupy u nás určitě nebyly. Má to být prý na celém území snad, odpoledne byla průtrž na D1 někde na Vysočině.
megi-the-pes:klidne si to zjistete dekuji nemas zac
https://www.chovzvirat.cz/inzerat/201182-jorksirsky-terier-s-pp/
Já teda nevím, ale tenhle mně fakt přijde šmrnclej papilonem. 😀
kometa:Tak mně už odpověděli. Nezklamali - typický dotazník včetně otázky na nejbližší letiště. Bez výčitek svědomí jsem nahlásila a požádala o smazání.
Sice si říkám, že na to nemůže nikdo nalítnout, ale…
Taky už mně odpověděli a ačkoliv jsem se ptala na kavalíry, tak mně přišla odpověď na jezevčíky. A přesně tak, přihlouplý dotazník, klasika.
Orionka:Jímá mě hrůza, když si představím, že toto trdlo (to myslím není sprosté slovo ) řídilo VŠ, tedy univerzitu. A její synek? Ten už se vidí v Bruselu. A není sám. Jak se jmenuje ten Vondrův syn? Takové divné jméno - Vrecion? ( možná to komolím) - tak to je stejná “šlechta”.
Vrecion je příjmení, jmenuje se Jáchym.
Zemřela herečka Simona Postlerová, bylo jí jenom 59 let. 😟 Pamatuju si ji spíš z dabingu a z cyklu 3+1 s Miroslavem Donutilem.
Fikovnice:Manipulování s lidmi pomocí strachu je opravdu hrozné, s tím souhlasím. I s tehdejší manipulací pomocí COVIDu.
Ale toto hlásí rozvědky. Kdyby takováto varování dávaly třeba naše “špičky” v čele s Fialou, MPA apod., tak se tomu třeba i zasměju.
Btw, rozbije někdo držku tomu Novotnému?!!! Omlouvám se za slovník, ale to je fakt strašnej haj.l!👎
Jani, a myslíš si, že to, co opravdu zjistí rozvědky, se objeví ve sdělovacích prostředcích? Já nevím, ale já tomu nějak nevěřím.
megi-the-pes:Kdyz reknete te firme, esi vam da nabidku, jako ma na slevomatu, tak vam ji da, a nemusi pak cpat petinu sveho vydelku slevomatu.
To vím, jenže když nám zaměstnavatel dával příspěvek formou benefitu, který se dal uplatnit jen na Slevomatu, tak to jinak nešlo.
Ano, u nás je taky krásně, jezdívala jsem každý rok, když měl kdo hlídat psy, a taky přes Slevomat, přispíval nám zaměstnavatel. V Beskydech jsem byla asi 5x, možná víc, pak Šumava, Krkonoše, Orlické hory, Českosaské Švýcarsko, Česká Kanada atd.
Fiona.Praha:Inzerát vypadá bohužel věrohodně ☹️ Nezkoušela jste některá volat na to číslo?
Divný to ale každopádně je, nabízí různý plemena a za směšný částky https://www.bazos.cz/hodnoceni.php?idmail=7607003&idphone=5456130&jmeno=Dominik+Z%C3%A1brana A o jezevčících píše jako o kocourech.
Jsem zvědavá, kdy se zase na FB objeví, kdo naletěl.
Fikovnice:Moře není až tak daleko…
Ale stran mě:
- jednak kočky
- druhak není rozumné s mým zdravím riskovat a cestovat (už jen cestu si moc neumím představit, a to ani letecky)
No právě, to jsou ty závazky. Jedna známá se stěhovala na Island, i se psy, hrozně náročný to bylo. Kromě cestování museli psi zůstat ještě tuším 2 týdny v karanténě.
Fiona.Praha:Inzerát vypadá bohužel věrohodně ☹️ Nezkoušela jste některá volat na to číslo?
Napsala jsem zprávu a pořád nic.