Myslíte, že by to fungovalo i na patní ostruhu? 🤔
Příspěvky uživatele
Sarah01
megi-the-pes:tak to su moc zvedava, co budou cleni kscm delat, az jim daj hady do jzd
😂 Zase jste mě dostala.
Orionka:Už včera večer jsem vám napsala, že nevyžádané rady nedávám. Vy jste si o tu radu řekla. Tak se nečilte.
Nevím, z čeho vyvozujete, že se čílím, nadáváte tady jenom vy a v poslední době čím dál víc. Píšu vám úplně normálně, abyste si svoje poučování nechala. Nenavážíte se jen do mě, ale i do ostatních a docela dětinskými poznámkami. A aby se nepřišlo na to, že jste to byla vy, tak se záměrně nepřihlašujete a pak se vymlouváte.
O tuto radu jsem vás nežádala ani se na nic neptala, kopíruju: “Tak se ještě těšte na další zvyšování daní a zdražování všeho, aby bylo na to platit jim a jejich synkovi jejich “slušné” platy. Stejně jako mnoho dalších si zřejmě neuvědomujete, že žijí z našich peněz a tak by nás mělo zatraceně zajímat, co za ty peníze dělají.”
Buďte tedy ta hodná a nechte to na mě, ano?
Zahlídla jsem to na stránkách Šlechtové. Ovšem ty její rady, jak kupovat štěně jsou taky trochu mimo. Njn, tohleto nikdy neskončí. 😢
kometa:Je.
Kolegova manželka dostala nabídku, která se neodmítá a tak s manželem a dětmi odjela pracovně do Švýcarska. Kolega už před odjezdem povídal, že jsou tam dost přísní - netřídíš odpad, dostaneš pokutu - budiž, s tím bych i souhlasila. Ale v panelácích je třeba zakázáno splachovat po 22. hodině, abyste nerušili sousedy.
+ jednou nevypravil včas mladší dítě do školky (chodí samy) a už volali, že když se to stane podruhé, budou informovat sociálku
+ na vánoce chtěli odjet dřív, aby je strávili v Česku s rodinou - nešlo, protože si včas nezažádali
😲 Vše pod kontrolou.
balu:K tématu změny pohlaví -
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/sport-olympiada-snaha-o-inkluzi-nevysla-trans-sportovkyne-si-v-soutezich-prilis-neskrtnou-251300#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Už jsem to taky četla a vždycky jsem souhlasila s Martinou Navrátilovou. Tyto ženy by měly mít svoji kategorii. Zjednodušeně řečeno, s muži nikdy nebudou chtít závodit a v ženské kategorii to ty ženy, které se jako ženy narodily, silně znevýhodňuje.
megi-the-pes:Je to vezeni. Jeste nebyla odsouzena, je to takove to “county”, vazba.
Zamestnanci delaji to, co delat maji; co maji dovolene. Pytlik se jmenuje protiplivaci. Je to predvezeni, oni nevi, s kym maji tu cest, maji rukavice, robotickou mluvu a jejich povinnost je hlavne bezpecnost.
Ten problem je jinde - vezen je dusevne nemocny. To je tam systemova chyba, pry 2 miliony nemocnych je takhle ve vezeni misto v lecebnach.
Tahle pani byla v lecebne, tam sestricce vrazila pesti, zavolali policii a je ve vazbe.
Vse je to v odkaze pod videem.
Tak to mají divný systém, že duševně nemocné zavírají do vězení, hm. Amerika, země netušených možností a ejhle, tady jsou dost pozadu teda. Na ně by se měla Rowlingová zaměřit. To přikurtování je hrozné a člověka s menší tělesnou výškou by to zabilo.
Orionka:A laskavě vynechte mou agresivitu, protože argument “byla dávno”, jaksi není argument. Prohlédněte a odložte. Nechce se vám? Tak si nechte jedovaté sliny a neplivejte.
Totéž bych si dovolila žádat od vás a buďte tak laskavá a přestaňte mě poučovat. Děkuji.
Orionka:Ne, nejsou na 3. místě. Mají vylosované číslo 3. Nebo myslíte, že nejvíc doporučují KAN ?
( A netřeba být agresivní, tím svůj argument nepodpoříte )
Agresivní jste začala být vy už dávno a je zvláštní, že ostřejší odpověď od druhých vám vadí. Myslím si, že nikomu nic není do toho, koho budu volit a jestli vůbec budu volit. Jak jsem psala už výš, mě ta videa nezajímají, prostě to tak je. Mám prostě jiný názor, budete se s tím holt muset smířit.
Fikovnice:…a tak já bych jim to vítězství nakonec přála!!!
Spojili by se s komunisty (jinou volbu by neměli) a fraška by dojela až do finále.
S komunisty už v koalici jednou byli na krajské úrovni, pokud vím. Komunisty ze zásady už nikdy.
Fikovnice:Vždyť je to srandovní strana. Nacionalisté (až fašizoidní) a v čele mají Japonce!😄
Navíc jejich program je prostě líbivý, ale chtěla bych vidět, co by z toho dokázali pak v reálu udělat.
Hm, a hlavně jsme je měli tady v parlamentu a co dělali? Všechno vždycky odkývali.
Orionka:Nevím, co jste viděla……já když si rozklinu odkaz, tak tam po všeobecném popisu je souhrn všech subjektů s vyjmenovanými kandidáty a u celé řady popis jejich minulosti. Nikde jsem nenarazila na preferování SPD.
Ono to chce přečíst si to celý, když už ten odkaz dáváte. Když rozkliknu volby do Europarlamentu, jsou tam na 3. místě. Brýle zatím nepotřebuju, vidím dobře.
Fikovnice:Panebože, kousek jsem si ještě pustila, celé to nedám. Jich je na ni asi 5 nebo 6 a vypadají, že se jí bojí! Proč ji, proboha, musí poutat ještě “dublovaně”, teda jestli jsem se dobře dívala - kožená pouta a ještě řetězy…?!!! Ona má ty ruce úplně rudé, pouta bolestivě utažená.
Nic, končím, toto nedávám!!!😢
Kdyby to snad byla masová vražedkyně, ale tohleto je úplně mimo. Je to z roku 2018, tak kdoví, jak to dopadlo.
Orionka:Kdo ? Já? Pak mi najděte v mých příspěvcích toto “slovo”.
Navíc - do EP nevolíte stranu ( jako takovou), ale kandidáta. Brusel je daleko. (ANO poslalo kdysi Jourovou !!! ) Poslanec by měl být silná, charismatická osobnost, která je schopna pro svoji myšlenku seskupit poslance z ostatních států EU. Takovou osobností může Petr Mach být ( přestože je na kandidátce SPD) Nevím jestli i Ivan David - zas lepší než prázdná Nerudová.
Je to v tom žebříčku, na který jste dala odkaz. Kromě toho, podle Manipulátorů se rozhodně řídit nehodlám. Nejhorší je, že o těch normálních lidech se nic nedozvíme, píše se všude jen o těch blbých.
Fikovnice:Fakt toto bylo její jediné “provinění”???! To je tedy ke zblití, co jí provedli!!!🤮 Po propuštění se možná té sebevraždy dopustila!!! Já jen poslouchala tu bachařku, jak tam čte a říká, že je to pro její vlastní bezpečnost! Otřesné, nehumánní, dehonestující a já nemám slov!!!😠👎👎
A ještě ten sáček na hlavu, děs.
Fikovnice:Já si ze začátku toho videa říkala, že to asi fakt není na ID III. stupně…ale pak, když jsem četla, že umřel…musel mít velmi vážnou nemoc, možná to bylo to šílené ALS…😢
Jen okrajově možná souvisí tato zpráva:
Pán se asi hodně snažil, ale i tak je vidět, že i to mluvení mu dělalo hrozné potíže.
Fikovnice:Já o úvazech v nemocnicích vím, vím i jak kurtují na psychinách atp. Vím, jak vypadají oficiální kurty, někde se fixuje “jen” obinadly nebo se dají ruce do rukavic atp.
Ale toto teda bylo/je i na mě hooodně moc!😠 On totiž tento úvaz může vést k nevratnému poškození brachiálního plexu = inervace paže a vůbec HK. Děs!!! Jen ať sem z Júesej nedojdou tato zvěrstva!!!
Ta žena ve videu je mladá, a i pokud se bůhvíjak provinila, vnímá bolest a mně prostě připadla jak ukřižovaný Ježíš.
Přelouskala jsem ten původní článek, jak byl u toho videa odkaz a ona provedla jen to, že vyhrožovala sebevraždou a pak plivla na zdravotní sestru. U nás by za to neměla vůbec nic, ani do léčebny by ji nezavřeli. A pokud by ji tam třeba odvezli, mohla by podepsat reverz a odejít. Jj, važme si toho, co u nás ještě pořád máme. Aspoň toto, když spousta ostatních věcí je na ho.no.
SPD jo? To snad nemyslíte vážně?
Jé, se máte, že můžete ven, krásné fotky. 👍
Vahine:Teď jsem to dokoukala a nevšimla jsem si hned, že píšete, že pán zemřel a nedočkal se rozhodnutí, jestli mu přiznají plný invalidní důchod….to je strašný!!!, chudák pán!!! 😔
Ví se, co to teda přesně způsobilo, že to mělo u něj takový spád?
Vůbec netuším, já sleduju Svědomí národa na FB a toto na mě vykouklo s poznámkou, že pán se důchodu nedožil, zemřel minulý týden. Je to otřesné. Ne že nevyplácejí slíbené odškodnění, ale už ani nepřiznávají důchody. Prostě čekají, až člověk umře.