Jo, křenová vodka. Vůbec jsem to nevěděla, ale koukám na nějaký krimi seriál, kde jsou i ukrajinští policisté.
Příspěvky uživatele
Sarah01
Víte někdo, co je chrenovucha?
Mám dvě vnučky a miluju je. Pochopitelně vnučka od dcery je taková víc moje, než vnučka od syna, která je zase víc druhé babičky, to je asi normální. Ale úplně NEJ jsou teď pro mě moje mimina. 🥰
megi-the-pes:hm
250 pokuta, kolik orlů za to koupím a pustím je do přírody?
Podmínka někomu, kdo měl jít příkladem. A co kdyby se otrávily děti?
Jdu ven a budu si 3 hodiny opakovat - je to vymyšlené, je to vymyšlené.
Málo mu dali, měl zaplatit celou škodu.
Copak, taky nabízíte kurz? Jako pardon, ale s takovou češtinou bych si od vás žádný nekoupila. 😉
JanaJanaJanaJana:Tak po svojí letošní zkušenosti potkat takovýhohle de***a, tak věřte, že minimálně u mýho psa by to už podruhý neudělal. Ad a bych na něj začala ječet takovým způsobem, jakou ještě nezažil (ověřeno), ať si o mně myslí, co chce, zadruhý bych mu vyhrožovala, že na toho psa příště použiju paralyzér (už mám jako vyhrožovátko) a že je mi všechno jedno. Já jsem normálně dost klidnej člověk, ale jakmile začne někdo šlapat po někom/nečem, co mám ráda, tak ve mně vzkypí poděděnej maďarskej temperament, a to fakt potom neni hezký 😀
Jsem se úplně nas***** jen jak jsem ten Váš příspěvek přečetla.
No to ošukávání mojí nohy by mě teda taky pořádně nadzvedlo a myslím, že pes už by to podruhý nezkusil.
JanaJanaJanaJana:Já mám spíš pocit, že prostě podlehl současnému modernímu vizuálu. Omlouvám se všem zúčastněným tu, ale mně se bull psy fakt nelíbí, ani stavbou těla, ani zbarvením, já jsem prostě na vlčouny a liškoidy 😀 ale v mojí bublině obliba vizuálu bull psů za poslední roky neuvěřitelně vzrostla, až se divím.
Taky půjdu proti proudu, taky se mi nelíbí jejich stavba těla, hlavně posazení uší. Holt mám profesionální deformaci. 😊
megi-the-pes:Než jsem dočetla sem “„Obžalovaný poté muže opětovně povalil a dvakrát se mu snažil dupnout na hlavu,“”,
tak jsem myslela, že neštěstí, strčím do někoho, on spadne a udeří se do hlavy.
Ale tohle je nějaký debullní vtip, že jo?
No, doporučí mu jen, aby si příště vybíral, s kým bude chlastat, a tím je to vyřešeno.
Strašný.
assil:Co to je proti tomu, že už si můžete u nás i beztrestně zabíjet
Jj, to jsem včera četla taky. A to si člověk myslí, že máme nějaký zákony a u soudu je to evidentně fučík.
assil:Tak asi zase nikdo neočekává, a evidentně ani on neočekával, že v Egyptě bude ta pitva důkladná až takhle do detailů. A k nám se ta těla dostala bez vnitřních orgánů, takže otravu už nešlo určit.
Za sebe osobně vidím pochybení policie v tom, že tam hned někdo nejel a na všechno nedohlídnul.
Taky to asi tak vidím, že to naše policie dost zadrbala. A to, že se k nám dostala ta těla neúplná, byla velká chyba a něco zkoumat už podle mě nemělo smysl. Taky věřím spíš nějaké otravě, než tomu usmrcení el. proudem. Ale soud vlastně nedokázal nic. Nějaký řetězec důkazů je tady dost pofiderní. Já rozhodně netvrdím, že ten chlap to neudělal, ale….Já bych se fakt nechtěla dostat do soukolí našeho soudnictví ani omylem, stačí si jen přečíst ty rozsudky v poslední době, kdy v případě, že je věc naprosto jasná, tak odsouzený není nikdo a naopak.
Třeba tento případ, naprosto to nechápu
Leithian:Chyba pořadatelů to nenapsat so propozic, druhá to vyžadovat ve vedru ne ráno a třetí dávat poháry vedle umírajících psů místo okamžitého zastavení po prvnim kolapsu.
Vina a sorry je ale na straně majitelů psů. Ti vypli mozek a viděli jen pohár, mašli a prachy za chov. Psů je mi líto ale majitelum dobře tak.
Dopředu, když člověk přihlašuje, těžko může vědět, jaký bude počasí. Ale po zkušenostech, kdy jsem teď na začátku července jela na krajskou výstavu tady kousek u Rýmařova a pořadatelům bylo naprosto u zadku, že je vedro, a na louce, kde byly kruhy, nebyl žádný strom ani žádná jiná možnost se schovat do stínu, už tuto výstavu nikdy nepřihlásím. S takovou arogancí jsem se ještě nesetkala….prý tak běžte do auta a pusťte si klimatizaci.
Já už jsem o tom kdysi četla. Neumím si představit běhat na výstavě 10 minut v kuse ani v lepším počasí. Předpokládám, že dnes už to po nich nikdo nechce.
assil:Tak o chovu a výcviku nemá párů minimálně půlka majitelů psů.
To určitě, ale ne každej se zviditelňuje ve sdělovacích prostředcích.
Fikovnice:Jak jsem dávala tady ten odkaz na Šalamounovce (v příspěvku, který cituji), tak jsem si včera poslechla další video od nich…a je mi z toho šoufl. Je to podstatně kratší…kdo má zájem. Nechci se zastávat pachatelů t.č., ale toto video (níže) mi připadá už úplně jako soudnická zvůle!👎
A naopak třeba tady toto úplně nepochopitelně zamítli:
Už jak tam zmiňuje ten redaktor, za ty výbuchy možná nemůžou, ale že byli v kontaktu s šéfem rozvědky se prokázalo a že vynášeli informace taky.
Fikovnice:https://www.youtube.com/watch?v=mWx8UY1i8QU
Andrea a její partner jsou prý zkušení pejskaři…😛
Pustila jsem si začátek a to se nedá poslouchat.☹️
To je blbka. Ty kecy svědčí o tom, že vůbec nemá páru o chovu, natož o výcviku.
Nám jednou vlítnul netopýr do obýváku. Bylo to pátý patro v paneláku tehdy, nechali jsme otevřený okno a on zase vylítnul. Vůbec mě nenapadlo, že by mohl mít nějakou vzteklinu, ale my teda na něj nesahali.
balu:Nerozumím co tím chcete říci. Dřív měli psy taky lidi, kteří by je z dnešního pohledu mít neměli. Nebo jsme zapomněli na to, že dřív, kdysi, byli psi užitková zvířata, kterým se často nikdo moc nevěnoval a kteří trávili svůj život na řetězu u boudy nebo jen na dvoře?
Ne, tak jsem to fakt nemyslela. Já jsem teda taky z vesnice a ani my, ani nikdo z příbuzných na řetězu psa neměl. Ale taky neměla psa celá vesnice nebo v paneláku pomalu každá partaj. Hádat se nebudu, ale stačí mně to kolikrát na výcviku…když on prostě nic jinýho nosit nechce, jen klacek. Nevím no, každej na to asi má jinej názor, ale já jsem od štěněte psy na klacky neučila a teď v dospělosti si klacků nevšímají. Chtěla jsem tím říct jen to, že v minulosti to asi nebylo proto, že i psů nebylo tolik.
Fikovnice:Já vůbec nevím oč jde. Mám si to vygooglit? Jako to jméno mi něco říká, ale to je tak vše…
Panebože, právě mě děsně drápla Elsa!!!! Nahání se s Mlaďasem, takže ne schválně.
Stačí, když si zadáš Slopné.
assil:Ta úspěšnost těhle podvodů jen ukazuje na to, kolik ženských je v naprosto blbý situaci a nechaj se pak opít rohlíkem. Osobně myslím, že naletí i spousta chlapů na jako mladý holky, ale ti to prostě většinou nepřiznají.
Normálně člověk takovýhle kontakt pozná po dvou větách a všechno smaže.
Jo, nejlepší je vůbec nereagovat na nějaké Ahoj, jak se máš? a hned smazat. Nebo jak ženská odpoví, tak si ji ten podvodník už pěkně zpracuje.
Doron:Lidi to vědět nemusí,každý tím prostě nežije tak jako my. Zrovna teď jsem si uvědomila,jak jsem “ deformovaná”.Byla jsem s vnoučaty na pár dní ve Špindlu a koukám, že v hotelu pořád koukám po psech🙂)))
Třeba já jsem si málem koupila slepice na Slepičáři, líbil se mi jejich web, přišlo mi to seriózní a praktický, že mi je přivezou až domů. Nastěstí jsem se pak na Chovu dočetla, co jsou zač.
A co jsou zač? Taky jsem koukala na jejich stránky.