Fikovnice:On na mě vždy působil tak oduševněle. A hrál i takové role - charakterní…
Ale bylo mu už 87 let, čas hrozně rychle běží.
Ano, letí to hrozně rychle, Bohdalové už je 93 a mrtvých je tolik o dost mladších.
Fikovnice:On na mě vždy působil tak oduševněle. A hrál i takové role - charakterní…
Ale bylo mu už 87 let, čas hrozně rychle běží.
Ano, letí to hrozně rychle, Bohdalové už je 93 a mrtvých je tolik o dost mladších.
Fikovnice:Zemřel Jan Kačer. Měla jsem jej ráda…🌹
Já taky, nezapomenutelný Edward Rochester v Janě Eyrové a Armine von der Heide z Údolí včel, aspoň pro mě.
Cherry taky dnes kulatiny, 5 let. 😍
Leithian:Kez by to tak fungovalo. Nas starsi jezevec se necha premlouvat furt stejne. A klidne necha prcka vyzrat misku.
Však proto píšu “většinou”. Taky mám kamarádku, u které to úplně nefunguje, starší fenka moc nežere, zatímco mladší sežere, na co přijde, a má problémy s obezitou.
Tak soud teprve bude, tak snad to dopadne jinak, než se předjímá. Lze se v případě, že to fakt bude podmínka, odvolat.
assil:Měla jsem taky takového psa, pomohlo až pořízení druhého psa. 😀
Jj, konkurence většinou pomůže, to říkají i kamarádi, kteří mají jednoho psa a mají třeba druhého týden na hlídání.
Po smrti manžela mně na patologii taky řekli, že bohužel byl silný kuřák, proto ty plíce tak vypadaly. Jenže on byl nekuřák, kouřil snad naposled někdy ve 20ti a to ještě svátečně, pak už dalších 37 let nikdy nevzal cigaretu do pusy.
Ale to jsme úplně OT, protože tady má být veselo 😀
assil:Ooo to bude zase překvapení, až dotyčné země zjistí, že Hamásu nejde vůbec o nějaký palestinský stát, ale o zničení Izraele.
A člověk by řekl, že se už poučili s migrantama.
Chtěli by stát, ale neumějí se sami o sebe ani postarat, v Gaze neměli žádnej průmysl, nebyli si schopni obstarat ani vodu a elektřinu. Nejspíš jim to všechno budou vozit v rámci humanitární pomoci až do aleluja.
Njn, věznice jsou prý přeplněné a nové se stavět nebudou. Nejenže trest odnětí svobody už dávno nepůsobí jako odstrašující příklad, ale dokonce už to asi není stigma jako dřív.
Četli jste to? https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-blizky-a-stredni-vychod-terorismus-se-vyplaci-zlobi-se-izrael-stahuje-velvyslance-z-norska-irska-a-spanelska-40472962
“Palestinský stát byl měl vzniknout v hranicích před rokem 1967.”
To by mě zajímalo, jak to chtějí udělat.
Verun:ceny: teď si kolegyně z práce koupila bívra(bílo- tmavý york, něco podobného jako na odkazu na inzerát s fotkou jako yorků)nechce se mi to hledat jak se to píše za 25 tisíc….🙃
u nás chovatelka prodáva s PP Anglické bulíky za 30 tisíc…naší jsme pořídily skoro před 8 lety za 16tisíc.
GR s PP se v roce 2016 dal sehnat za 16 tis., v roce 2017 už byl za 25 a během kovidu to vyletělo až na 50 u některých chovatelů, teď to šlo mírně dolů na těch cca 30. Prostě poptávka určuje nabídku, ale je fakt, že vysoká cena se nerovná lepší kvalita. Někteří chovatelé se ohánějí tím, že fenka má tituly z výstav, ale ty nejsou dědičné.
Tak jako pointu bych viděla to, že si koupili už březí fenku, takže měli 4 v 1. 😂 Popravdě mě by asi kleplo.
Anonymní:No a co ta pseudokauza Xaver vs. Vašáryová ?
Co jako je na tom k řešení?
A ví se, kde k tomu ta fenka přišla a kdo mohl být otec? 😄
Buggyra:A co s tím bude ten, komu to dochází, dělat? Tady to zjevně dochází spoustě lidem, tak co mají podle vás udělat?
Napadá mě jen….neptej se…..říkali. 😂
No, jako já nevím, tak byla tady řeč třeba o tom telefonu. Budu chtít ten nejlepší iPhone, který se dá pořídit za cca 33500. Někde ho uvidím za půlku. Bude to opravdu originál? Já mám za to, že ani náhodou a že to bude podvodník, kdo ho bude za takovou cenu nabízet.
janaa:Já třeba štěňata přiděluju. Tak,aby se na člověka,který chce psa “na gauč” nedostal největší akčňák z vrhu,a opačně,aby člověk,co plánuje výcvik, nedostal moc velkého salámistu,pokud by tam byl. Většinou pak má zájemce na výběr třeba ze dvou,ze tří štěňat, a tam pak zohledňuju “pořadník”,jak rezervace šly za sebou. A já chovám málo, takže si z každého vrhu nechávám,takže samozřejmě první výběr mám já. V mém případě tedy závazně přiděleného akčňáka mají lidé až v těch šesti týdnech,kdy se čipuje,a už je jasné,které štěně kam půjde, a které zůstane doma
Já si sama myslím, že toto je úplně nejlepší postup, jenže některým lidem to prostě nevysvětlím, no. Oni prostě chtějí oranžovou, béžovýho atp. a basta.
Fikovnice:Ali, a co se s ním stalo? To byl “zelenej”??? Už si je moc nepamatuji.
Byl to modrý a jmenuje se Artur, Jani, a vzala si ho mladá rodina z Police nad Metují, občas mně posílají fotky, má se krásně, vyrůstá s miminkem, ale bohužel na výstavy a výcvik s ním jezdit nebudou a on se na to zrovna tak hodil. Ale nevadí.
balu:Však přesně to píšu, že teď to mají platit všichni. Odhlásit by to mělo jít, pokud prokážete, že nemáte televizi ani rádio a nemáte jakékoliv internetové připojení. Je to spíš ale jen teoretická možnost.
No právě, vzhledem k tomu, že dnes mají lidi už myslím téměř všichni chytrý telefon, tak pochybuju, že by to bylo možné.
balu:Ale takhle to funguje léta letoucí. Teď se to rozvířilo se zvýšením a s tím, že budou platit všichni, bez ohledu na to, jestli mají televizor.
No to ne přece, mají to platit všichni, kteří mají internetové připojení, doteď platil jen ten, kdo měl televizi. Takže odhlásit to šlo, teď už to nepůjde. Já tam rozdíl vidím.