Pro labradora není celoroční pobyt venku vhodný. Jinak já mám na zahradě velkou boudu pro goldeny, má předsíňku i verandu, ale spí v ní akorát tak myši. 😄
Příspěvky uživatele
Sarah01
megi-the-pes:Protože je tam plno vajec. 🙂 Divné.
Ale nevšimla, šla jsem si to přečíst. Zajímavé. I když… nevzpomínám si, že bych jako děcko jedla kuřecí řízek nebo “čínu” atp.Všimla jsem si jenom dibule. 🙂
Mimochodem slépky šly spát na stromy, su zvědavá, jak je sundám.
My jsme kuřecí na čínu dělávali už kdysi dávno, protože pečený se brzo přejedlo a s řízkama se pokaždý piplat všem nechtělo. Ale byla to taková čína bez těch ochucujících omáček, bez výhonků, dnes by se spíš řeklo kuřecí nudličky na tradičním koření. 😀 Přidalo se, co se doma našlo. A časem se tak začal dělat i králík. Protože jinak ho už fakt nikdo nechtěl. Možná jen na guláš.
Já taky jezdím ráda kvůli stejným věcem, prostě pokecat, podívat se na jiné psy, i jiná plemena, taky to beru jako hezký výlet. Ale je fakt, že do peněz to leze hodně a ti lidi, kteří ty tituly vyloženě honí, za to dají obrovské částky. S těma ksichtama je to mnohdy pravda, proto na jisté rozhodčí nejezdím. Pak jsou rozhodčí, kteří se fakt dívají na psa, ale někteří jsou zubaři, jiní preferují pořádný běh, jiní zase úplně rovnou srst. Což mně přijde i podle standardu špatně. Někteří goldeni ji úplně rovnou mají, ale některým se musí po vykoupání narovnávat, a to mně nepřipadá normální. Pes by se prostě měl brát takový, jaký je.
Moc gratuluju. 👍🌹
Zaznamenala jsem, že tam bodovala od nás i výprava goldenů.
Pes mnoha tváří 😍
Dublinbarzoj:Tak, jsem z těch jejich pravidel měla obavy, ale vše na pohodu, alespoň včera, a k tomu, kluk šikovná ještě CAC, CACIB a BOS. Zas bude dělat frajera na bráchu🙈. Tak držte pěsti i dnes.
Paráda, moc gratuluju 👍 🏆 🎉
N:A podle mě jo.😀 Pro vás ted budu psát vy v ČR a my v USA.😀
Výjimečně vás budu citovat. Nechodím sem denně, takže je pro mě fakt složité rozlišit, co tím MY VY občas myslíte, zkuste si ty svoje příspěvky občas po sobě zpětně přečíst. Nehraju ani žádný WOT ani jiné hry, fakt na to nemám čas, jsem ráda, že při zaměstnání zvládám to, co všechno mám na krku. Což asi nechápete, ale asi byste měl být trošku empatický a tolerantní v tom, že všichni lidi nežijí takovým způsobem jako vy a pak je nevhodnými poznámkami urážet. Takže pak se opravdu nemůžete divit, že vás někteří berou tak, tak jak vás berou, tedy za barona Prášila.
Arosek:Kazde plemeno ma svuj seznam nemoci a pokud tam chci s konkretnim plemenem jet, musim dolozit ze tuhle nemoc nema. Takze u kavosu treba musim dolozit vysetreni srdce a patel, tusim ze maji i povenne testy na syringomyelii atd atd. U GR tusim pozaduji nejake gen. testy (na co presne nevim, pac tam nejedu tak me to nezajima). Ale hlavne musi mit HD do urciteho stupne a to Primitiv proste nesplnuje 😀
Co mi prijde ultravtipne je, ze tohle vsechno schovavaji za to, ze nebudou verejne ukazovat nemocna zvirata. Jako pochopim ektropium/entropium a podobne veci ktere jsou fakt na prvni poheld vyditelne, ale jak jako nejaky nahodny navstevnik pozna ze ma pes dvojky kycle nebo je prenasec na PRA (napr.) to mi fakt hlava nebere.
Vím o fence, která má kyčle C/C a šampiona tam získala. Otázka je, jak to majitelé udělali. 😄 Je to asi fuk, nejspíš tam nepojedu, raději si zajedu někam, kde je to na výstavách větší pohoda a bez řešení takových nesmyslů. Jinak teda fakt musím napsat, že smekám, že sis vzala dalšího seniora. 👍 Já už bych na to neměla, ani psychicky to zvládat, fakt ne.
Se fakt bavím 😂 To asi není o natvrdlosti, když si to občas přečteme v opačném pořadí, jak se to zrovna hodí. VY, MY nebo MY, VY, případně MY, MY a pak zase VY, VY. Já teda problém s identifikací nemám. 😂
Jinak nakonec jsem volit šla, nechala jsem se přece jen přesvědčit. A teď uvidíme, jestli to mělo nějaký smysl.
balu:Tak jeďte do Ruska slavit. Oslavy vylodění v Normandii se odehrávají ve Francii. Vy musíte pořád do toho západu kopat. Vám museli v USA, pokud jste tam fakt někdy byl, strašně ublížit.
Že se s ním vůbec mažete. Dnes už zase píše VY a MY 🤣
Rapotačka:Tomu nevěřím: Mladí k ničemu – firmy potvrzují. Někteří na pohovor přišli s maminkou
(titulek z PL)
Nevím no, moje děti vždycky pracovaly, mladší studuje, na pohovory s nimi nechodím. A do toho, koho budou volit, jim taky nekecám.
Fikovnice:Jj, zůstává. Já to myslela, že se dost znemožnil a (asi) bude mít odliv voličů.
Mladým to nevadí, volit ho budou.
Arosek:Jop, rakusakum (a nejen jim) nezne jeblo.
Ja treba do rakouska na vystavu nemuzu. Leda s Fretunii, ale zbytek by musel zustat doma.
Já bych musela dodělat pro psa DOV. Je sice chovný, ale zatím nekryl a myslím, že už ani nebude, takže jsem to nedělala. Jinak gen. testy všechny máme, rentgeny taky, co víc ještě chtějí?
Chingis:https://www.facebook.com/share/r/FBbQGcLroQHZFoNw/?mibextid=YlDasU
Koupil jsem čistokrevnou mini čivavu… 🤣
🤣😂
Radko, přeju Vám hodně štěstí. 🍀
Mně by HO nafurt taky nevyhovoval, ale tak ten 1 den v týdnu to určitě uvítám. Já jsem člověk, který potřebuje jakousi pravidelnost a setkávání s lidma a dnes, kdy je nás ve firmě už jen asi 150 a zůstali většinou takoví ti skalní a starší, se kterýma se v pohodě vychází, tak prostě do práce chodím ráda. Odjakživa jsem nenáviděla pondělky, takže HO si beru pravidelně v pondělí, většina lidí má radši pátky. Jinak pracovní dobu mám pružnou, ve firmě musím být od 9 do 14 hodin, pak je to na mě, jak si to rozvrhnu. Jsem spokojená úplně nejvíc a být tahle možnost už od 86, kdy jsem nastoupila do svýho prvního zaměstnání, tak jsem si toho v minulosti dost nepříjemnýho asi ušetřila.
assil:Tam funguje asi nějaká množírna a nikdo neví kde?
Už několik let, snad už desítky, a angažují se v tom i naši tmavší spoluobčané, tak je otázka, nakolik to PČR chce řešit. Tvrdí, že nemůže. Občas nějakou množku odhalí, ale je to kapka v moři. Myslím, že i impact tu psala, že oni dovážejí i štěňata z osad z SK. Takže to bude nějaký větší organizovaný gang. Ovšem lidi jsou pořád blbí a ta štěňata kupují, chápete to? A pak brečí na FB nebo na Youtube, že jim štěně za 3 dny umřelo na veterině a že oni chudáci nevěděli, jak se kupuje štěně. Proboha jak asi? Třeba jako iPhone. Ten si na ulici a bez dokladu taky nikdo nekoupí a není jim líto za něj vypláznout i 30tis. Tak proč ne za psa? Do chovatelů psů s PP se denně navážejí lidi, že prodávají štěňata za přemrštěné ceny. Jsou holt zvyklí na slevy v Kauflandu, tak by chtěli taky slevičku. Mně zrovna nedávno jeden psal i na messenger, doslova obtěžoval. Já třeba dala na veterině už 4 tisíce a ještě ani nevím, jestli je fenka březí. A pak to bude jenom lítat. Já holt nemůžu za to, že podražilo všechno, takže štěňata zadarmo prostě dávat nemůžu, to bych za chvíli skončila pod mostem.
Občas jsem si na konci roku brala cca 2 nebo 3 dny neplacenýho volna, protože mně nevyšla dovolená, a nedoplácela jsem nic, takže to můžu potvrdit.
Musíte si najít takovýho veterináře, kterýmu to vadit nebude. 😉
A to je takovej problém zaplatit si ten čip?